Basariyorum !

Ben de bu sabah birkaç yüz gram almış olduğumu gördüm o_O her gün tartılmıcam ben yahu ufacık şeyde fark ediyo ve moralim bozuluyo.bugün 73.6 çıktım bir dahaki pztsye kadar tartılmıcam :KK12::KK12:

Kızlar bende size katılmak istiyorum bende bugun basladim bu diyete tek ogun beslencem ama aralarda meyve salatalik falanda yerim sanirim ozellikler aksam dayanamam. Boyum 1.64 kilom 66.5 ciktim insallah gider ya

Kızlar bende size katılmak istiyorum bende bugun basladim bu diyete tek ogun beslencem ama aralarda meyve salatalik falanda yerim sanirim ozellikler aksam dayanamam. Boyum 1.64 kilom 66.5 ciktim insallah gider ya

Canım hoşgeldin. Eğer açlığa dayanamazsan atıştır tabi. İlk günler biraz zorlanabilirsin ama birinci günü atlatınca alışıcaksın, bende öyle olmuştu :KK76:

Ben de bu sabah birkaç yüz gram almış olduğumu gördüm o_O her gün tartılmıcam ben yahu ufacık şeyde fark ediyo ve moralim bozuluyo.bugün 73.6 çıktım bir dahaki pztsye kadar tartılmıcam :KK12::KK12:

Bende almışım malesef dünkü yemelerimden sonra. Evet mesela o gün biraz fazla tuz tuketimin olduysa vucut hemen su tutuyo kilon fazla cıkıyo moral motivasyon yerlerde. Haftada 1 en guzeli. Ama işte merak :D

Hoşgeldin canım. Ben de aralarda bazen bişeyler yiyorum. Alışana kadar en azından boyle gidebiliriz.

Ben böyle bir diyetle uzun sürede başarılı olunacağını düşünmüyorum .
Çünkü benim bir akraba da aynısını yapmaya çalıştı ,günde 1 öğün sadece çorba,salata,tavuk vs.
Sonuç çocuğun bağışıklık sistemi çöktü ,ufacık bir gribe yakalandı ,10 günden fazla hastanede kaldı ve o kiloların hepsini fazlasıyla aldı şuan.
Kahve de çok yararsız diye duymuştum,hiçbir yararı yokmuş .
Neyse size gene de başarılar dilerim ,sonuçta daha önce yapmışsınız

Bu arada ben de zamanında 14 kilo verdim 1 ay gibi sürede.Yeşil çay içmiştim,günde 1 saat dans ettim.7'den sonra hiçbir şey yemedim.
Yoğurt yemiştim,2-3 dilim ekmek günde.
Bunun dışında mantı da yedim,kızartma bile yedim,pilav da yedim ,makarna da.Ama 1 tabak yiyorsam önceden,diyet yaparken yarım tabak yedim.Sebze yemekleri yedim zaten.
Yani yiyerek de gayet verilebiliyor bana göre.Tabi abur cubur-kola vs. yok

Bu arada ben de zamanında 14 kilo verdim 1 ay gibi sürede.Yeşil çay içmiştim,günde 1 saat dans ettim.7'den sonra hiçbir şey yemedim.
Yoğurt yemiştim,2-3 dilim ekmek günde.
Bunun dışında mantı da yedim,kızartma bile yedim,pilav da yedim ,makarna da.Ama 1 tabak yiyorsam önceden,diyet yaparken yarım tabak yedim.Sebze yemekleri yedim zaten.
Yani yiyerek de gayet verilebiliyor bana göre.Tabi abur cubur-kola vs. yok

Herkesin metabolizması bir değil. Senin metabolizman iyi çalışıyordur ki yine de bu sekilde 1 ayda 14 kilo vermek cok cok zor 100 kilo değilsen. Ben bu dediğin sekilde beslendiğimde 1 ayda 3 kilo ancak verebildim hasimoto hastasıyım. Keşke herkesin sartları eşit olsa da herkes sağlıklı beslenip o 14 kiloyu verebilse.

Herkesin metabolizması bir değil. Senin metabolizman iyi çalışıyordur ki yine de bu sekilde 1 ayda 14 kilo vermek cok cok zor 100 kilo değilsen. Ben bu dediğin sekilde beslendiğimde 1 ayda 3 kilo ancak verebildim hasimoto hastasıyım. Keşke herkesin sartları eşit olsa da herkes sağlıklı beslenip o 14 kiloyu verebilse.
Ben o zaman 70 falandım 73 de olabilir .Ama metabolizmam çok iyi çalışıyor da diyemem.Kilo almaya çok yatkınım .Ben zor olduğunu düşünmüyorum ya ,çünkü ben o zaman istemiştim gerçekten ve kaçamak yapmıyordum bile,istikrarlıydım yani.
Şuan gene kilo vermem lazım,bakalım ,inş. siz de sağlıkla verirsiniz

Kızlar 12 gibi sütlü şekersiz kahve içtim. Yarım avuc kadar goji berry yedim.
Saat 4te fırında mantar. Kaçtane oldugunu saymadım ama 10tane vardır. Yarım domates, bol maydonoz nane ve 2 dilim tb ekmek yedim.
Bugun acıkırsam 1 tane yumurta haşlayıp yicem. Proteini eksik etmemek için.

Merhaba hepinize çok kolay gelsin öncelikle.

Aradaki sayfaları okumadım ama en başı ve en sonu okudum. Sadece bir tavsiyem olacaktı size. 24 saat içinde bir kase çorba içmek veya 2 dilim et yemek sadece, sağlıklı bir durum değil. az yemek pek böyle yapılan bir şey değil. eriyen kaslarınızı yerine koymaya çalışan vücut bisüre sonra yediklerinizi bazı yerlere hiç yönlendirmeyecektir, bundan etkilenen ilk yerler saç tırnak cilt, biraz daha uzun dönemdeyse üreme organlarıdır. Dikkatli olmanızı öneririm.
Benim önereceğim beslenme ise sanırım son yorum yazan arkadaşınkine benzeyecek. Günün belki 4-5 saati yemek yemek (en aydınlık zamanlar= en çok güneş alınan saatler), kalanında yememek. ^^ Tabi dediğim gibi bu bile kadınların uzun vadede hormonsal döngülerde ve menstrüasyon döngüsünde sorun yaşanmasına neden oluyor, yine de günde tek öğün çorba içmekten iyidir.

Hepinize çok kolay gelsin, umarım en kısa zamanda verirsiniz kiloları :*

Ya zaten sağlıksız filan diye yorum geleceği belliydi. Herkes kendi bünyesini bilir elbette ama şöyle bir gerçek de var ki eskiden atalarımız avlanıp yerlermiş yemek olmayınca ne yicekler. Zaten eğer biraz bilginiz varsa peygamber efendimizin de 2 günde bir yediği bile oluyormuş. Az yiyin diye hadisler de var. Burda önemli olan gerçek açlık ve duygusal açlığı tanımak. Daha sonra gerisi gelir zaten fazla kilolar kendiliğinden gider. İstemeyen yapmıyo ki kimseyi de zorlamıyoruz. Herkes kendi iradesiyle karar veriyo, sağlıklı sağlıksız orasını bilemeyiz belki bize iyi gelicek. Sadece suyla günler aylar geçiren var eğer biraz araştırma yaparsınız. Hiç olmadı sabah çok hafif bir kahvaltı ve en az 7-8 saat sonra da hafif bir akşam yemeği yersek aralarda bir şey yemezsek vücut kendini yağ yakma moduna hazırlar. Tek öğünde yiyeceğimizi iki öğüne bölüp yiyebiliriz bu da bir seçenek. Kime ne iyi geliyosa onu yapar fazla tartışmaya açık bir konu değil bence. Nasıl rahatsak onu uygularız olur biter. @Bilgece ve Ayse mi gul Ayse mi gul

Kızlar çok takilamiyorum ama ben bu yöntemle daha sağlıklı hissediyorum kendimi. Önceden sürekli uyku halinde olan ben şimdi hiç uykulu değilim. Daha dinçim. Çok şükür. Mutluyum yani.
Bu aralar ugrayamiyorum bi göz atıyorum sadece. Ama devam kızlar inşallah amacımıza ulasiriz ;))
Hepinize bol öpücük atıyorum :KK36::KK36:

Günaydın kızlar. Ben arada kaçamaklar yapsam da az yiyorum çok şükür alıştım. Bazen tek öğün yapamıyorum ama o_Oo_Oo_O kilo aldığımı görünce bi moral bozukluğu oldu sanırım ama motive etmeye çalışıyorum kendimi

@Bilgece Ayse mi gul Ayse mi gul kızlar nerelerdesiniz yahu ?? Ben bazen şartlar gereği kahvaltı etmek zorunda kalıyorum. Tamamen uyamıcam sanırım bu programa, emin olamıyorum. Sizler devam edin yapabilirseniz. Arada uğrayıp takip edicem sizleri. Verilen kiloları merak ederim :KK53:

@Bilgece Ayse mi gul Ayse mi gul kızlar nerelerdesiniz yahu ?? Ben bazen şartlar gereği kahvaltı etmek zorunda kalıyorum. Tamamen uyamıcam sanırım bu programa, emin olamıyorum. Sizler devam edin yapabilirseniz. Arada uğrayıp takip edicem sizleri. Verilen kiloları merak ederim :KK53:

Ben yapamadım 2 gundur valla oyuzden yazmıyorum. Bozdum. :KK48:

Bende uygulamak isterdim ama çok zor . Bir sure kahvaltı dışında hamurişi yemiyicem diyorum ama bu sadece 2-3 saat sürüyor . Takipteyim sizleri , eksileri okudukça belki kararlılık gelir bana da .
Dilerim kolayca istediğiniz kilolara ulaşırsınız .

Kizlar ben cok yazamiyorum. Ama devam etmeye caliisyorum. Simdi karnabahar yiyorum bakalim hayirlisi :))

Back
X