Başbaşa çok iyi ama insan içinde ...

Erkeklerin cogunda var bu bence dısarıda mesafeli soguk kaba ters davranıyorlar herkes sert erkek karısına hükmediyor hanımcı degil vayy desin diye herhalde. Cok zavallıca bir sey, Benım de basıma geliyor bazen ama basbasaykeb yapıyor bana. Yemekteyız mesela ıkımız o sırada bir laf söyluyor inanılmaz modumu düşüyor eziyor asagılıyor falan aglayacak gibi oluyorum. Bazen garsonun yanında falan da yapıyor kendimi mi savunayım durumu mu toparlayayım bilmiyorum. Bazen erkeklerden nefret ediyorum gerçekten..

Bence esin seni kendinden ustun goruyor. Terazi gibi yani eksikliklerin varmis gibi davranip soyleyince insanlarin icinde esitlenmis oluyosunuz diye dusunuyodur.

Ya konudan bağımsız ama Corona bir bize mi var arkadaş? Şehirlerarası misafirler, piknikler , mangallar....ağzım açık okuyorum konuya adapte olamıyorum resmen

Hayır saka degil hafta ıcı Seyehat edebiliyorsunuz yasaga kadar.
Yok o anlamda söylemedim, biliyorum yasak sürelerini ama sonuçta camdan atlamak da yasak değil diye her fırsatta camdan da atlamıyoruz .Saçma sapan gerekçeler için yasak değil diye ( pandemide şehirlerarası ailecek yatılı misafirlik, piknik, mangal, sırf zevkine 4. kattan atlamak falan gibi) riskler alıp hem kendi hayatımızı hem başkalarının hayatını tehlikeye atmamalıyız ya, o bağlamda sordum

Cok haklısında boyle işte

Aile terapistine gidin faydasi olacaktir.Eşiniz kendini kanitlama cabasina giriyor.Sinirine hakim olamiyor bence.

Bu konuya ve eşle ilgili açtığım tüm konuya temelde bir güncelleme geldi . boşandim.. nedense konularıma bakınca çok güçlü bir kadın görüyorum boşandığımi görünce

Bu konuya ve eşle ilgili açtığım tüm konuya temelde bir güncelleme geldi . boşandim.. nedense konularıma bakınca çok güçlü bir kadın görüyorum boşandığımi görünce
Konunuzu ilk defa okudum ve inanılmaz sinir oldum malum şahsa. Ama sonra son sayfaya geldim ve bu yorumunuzu görünce derin bir oh çektim. Helal olsun gerçekten. Böyle öküzü çekmediğiniz için canı gönülden kutlarım sizi. Gerçekten çokk güçlü birisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…