Başbaşa çok iyi ama insan içinde ...

Onu ben bilemem. Onu sizi yetersiz gören eşinize sorun.

Ailesinin yanında göklere çıkartıyor. İşin en kötüsü ablam da bu karakterdeydi. Küçükken de bununla büyüdüm. Evlendim böyle bi karakterle bir evdeyim. Kendi eksiğim baskın bir karakter değilim.

Aslında tam tersi o benden daha iyi bir işe sahip. Ben işsizim mesela.. Hani kendini ezik hissedeceği bir durum en ufak yok. Tiplerimiz falan da eş değer.
Maddiyat ya da fiziki ozellik olarak dusunmemistim ben zaten. Sosyal skillerin daha kuvvetlidir, insanlar seni daha cok seviodur, el becerilerin daha iyidir o kazmadir (cakmak olayi falan), ne biliim daha komik daha guleryuzlusundur. Kendinde olmayan şeyleri kiskanir insanlar zaten o acidan düşün demek istemistim. Sen su an işsiz oldugun icin hemen ilk onun alinganligini yaptin mesela aklina o geldi yani onun parasi var kendini ezik hissedemez diye düşündün. Ama sende olup onda olmayan seylere tepkilidir o da büyük ihtimalle. Ego yani tamamen tabiki cift karakter degil adami sizofren yaptiniz :) senin ailenin yaninda yapmasinin sebebi senin ailenin seni degil de onu daha degerli gormesini sağlamak. Olasi bi kötü olma durumunuzda onu haklı bulmalarini istedigi için bi ön hazırlık bu. Ayni zamanda senden iyi oldugunu düşünmeleri ona hürmette kusur etmelerini saglayacak. O çöplüğün krali olmak istio kendince. Tersini düşünelim kendi ailesinin yaninda yapsa pek bi önemi yok çünkü onlar da onun gibi zaten ona hak veriodur kanitlama derdi yok. Vermiolarsa da degistiremez kanilarini ogullarini zaten biliyolar. Herhangi bir ispat icin yirtinmaya gerek olmayan bi ortam. Çözüm bence tavrini cok kararli devam ettirceksin. Ona dokunma hatta soğuduğunu iyice gormesi lazim. Bi de erkekler bu sidik yaristirmayi ne zaman yapar onu soyleyim, seni fiziksel olarak domine edemiyosa. Yani cinsellik azalmissa yoksa ya da eskisine göre kötüyse veya kafasindaki planlara uymuosa atiyorum cok fazla anal seks dusunuodur ama bi turlu bulamiodur.

Yok olmuyor ben çok sey denedim daha yüksek ses o benden daha baskına cıkmaya çalısıyor, kavga bağırış sevmem ben...
Konuşma yok o da olmadı yüz kere söylenmez ki kendisi anlamalı artık tanımalı kendini ve beni..
Hafifden öyle yaparsan böyle olur dedim oooo demez olaydım..

İster pasif diren ister agresif adam hatasını kabul edip düzelmediği sürece sinirden kendini yer durursun. Ben laf sokmanın ses yükseltmenin bir işe yaradığını görmedim. İşe yaradığını iddia eden mevcut şartlara alışmıştır farkında değildir. Ben boşanalı çok olmadı. Boşanmaya yakın eski eşime biz çok kavga ediyorduk bu senin aklına hiç boşanma fikri getirmedi mi diye sordum. Bizim evliliğimiz de demek ki böyle diye düşündüm kabul ettim dedi. Yani sesiniz kısılana kadar kavga edin eşin değişmek istemedikten sonra hepsi nafile.

Evet daha güleryüzlüyüm doğru. Cinsellik konusu da son aylarda hiç istemiyorum. Canım istemiyor. O defalarca istedi reddediyorum çünkü onda bile planlı ve gece olmasın sabah işe gidicem falan der saati bellidir cinsellikten de sğudum.

Çok kararlıyım zaten soğuduğumu net görür. Dokunmuyorum da.Yanına bile oturmuyorum.

Kavga ediyoruz .. Özürler diliyor sonra devam. Öyle bir şey olmalı ki ben ne yaptım demeli. O da bir yere gitmek istememek galiba..

İşte cinselligi bastirdikca cenelerine vuruyo adamlarin kadın gibi dirdirlanmaya basliolar. Sıkıntı orda baslio ama seni de sıkıntılar oraya itiyor biliyorum, kısır döngü var çözümü zor o yuzden. Bekle boyle o alttan almaya devam etsin ödül olarak biraz cinsellik ver :) ama yine soğuk ol sonrasinda ki kullanildigini düşünüp cezaya devam edildigini anlasin.

Bende bide küs kalamama var sevmem yani hsmen gider konusurum ne oldu cözelim diye ama yoruldum dünden beri sabrediyorum bakalım..

İlk evlendiğimizde biraz böyleydi benim eşim. Ben bir durdum,iki durdum. Evde konuşuyorum haklısın hayatım öyle dememeliydim falan sonra yemek yerken ketçap sıçratıyorum masaya gözün kör mü diye çıkışma millet içinde. Birgün yine bunun arkadaşlarının yanında bir yaptı iki yaptı ama benim sabrım sınırda. Bir şey daha söyledi kalk lan gidiyoruz diye bağırdım. Herkes şok. Kalk lan diye bağırdım, tam laf söylerken dönüp gitmeye başladım. Koşturdu peşimden bizi rezil ettin dedi ben bir açtım ağzımı öyle bir küfür dağarcığım olduğunu bilmiyordum arabadan eve kadar yaptığı herşeyi küfürle karışık bağıra bağıra geldim. Eve girdik otur lan koltuğa diye bağırdım ama benimki bana aha karının kafa gitti diye bakıyor gittim yastığını yorganı getirip kafasına fırlattım, beynin basana kadar koltukta yatıyorsun dedim. 3-5 gün yattıda. Sonra konuştuk ettik. Bir iki defa laf söyleyecek oldu gözümü belerttim sustu. Geçen de arabada unutmuşum anahtarı, e neden arabada unutuyorsun anahtarı dedi yüksek sesle asansör de. Unuttuğumu farketsem alırım zaten Einstein fark etmemişim ki unutmuşum zaten dedim. Üste çıkıyorsun falan diyordu insan ol insan kucağımda bebek var defol git al anahtarı dedim yine sustu. Benimki aşağılayınca, küfredince , sert yapınca bir süre pısıyor işte. Öyle hayatımlı falan tatlı konuşmaya gelmiyor.

İlk evlendiğimizde biraz böyleydi benim eşim. Ben bir durdum,iki durdum. Evde konuşuyorum haklısın hayatım öyle dememeliydim falan sonra yemek yerken ketçap sıçratıyorum masaya gözün kör mü diye çıkışma millet içinde. Birgün yine bunun arkadaşlarının yanında bir yaptı iki yaptı ama benim sabrım sınırda. Bir şey daha söyledi kalk lan gidiyoruz diye bağırdım. Herkes şok. Kalk lan diye bağırdım, tam laf söylerken dönüp gitmeye başladım. Koşturdu peşimden bizi rezil ettin dedi ben bir açtım ağzımı öyle bir küfür dağarcığım olduğunu bilmiyordum arabadan eve kadar yaptığı herşeyi küfürle karışık bağıra bağıra geldim. Eve girdik otur lan koltuğa diye bağırdım ama benimki bana aha karının kafa gitti diye bakıyor gittim yastığını yorganı getirip kafasına fırlattım, beynin basana kadar koltukta yatıyorsun dedim. 3-5 gün yattıda. Sonra konuştuk ettik. Bir iki defa laf söyleyecek oldu gözümü belerttim sustu. Geçen de arabada unutmuşum anahtarı, e neden arabada unutuyorsun anahtarı dedi yüksek sesle asansör de. Unuttuğumu farketsem alırım zaten Einstein fark etmemişim ki unutmuşum zaten dedim. Üste çıkıyorsun falan diyordu insan ol insan kucağımda bebek var defol git al anahtarı dedim yine sustu. Benimki aşağılayınca, küfredince , sert yapınca bir süre pısıyor işte. Öyle hayatımlı falan tatlı konuşmaya gelmiyor.

Kalkabileceğim bir ortamsa arkadaşlar kusura bakmayın paşamız yine bir şeye sinirlenmiş herhalde çekemem ben onu siz de kusuruma bakmayın olur mu yoksa bir aile faciasına şahit olacaksınız der alır çantamı giderim.

Bu arada kalabalıkta efelik edenin tenhada özrü kabul olmaz diye çok sevdiğim bir laf var.

Hayır 1 ay farklı şehirde yaşayın. Koca detoksu uygulayın. Ben bosanali 1 sene oldu. Hâlâ tam anlamıyla ruhumdan atamadım cektiklerimi .

Daha doğrusu yeni yeni fark ediyorum neye maruz kaldığımı. Psikolojik şiddet öyle bir şey ki, olayın içinde olunca farkına varmıyor musunuz . Suyun icinde isinan lkurbaga misali.

Beni aldattı terketti diye o kadar çok yas tutup aşk acısı çekmiştim ki , hayatımdan tamamen defolup gidince baktım ki dünya bambaşkaymış. Onun hayatı kaos ve kafesmiş.

Hayatıma kimi almak istesem şimdi, hafif bir memnuniyetsizlik hissettiğimde soğuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…