- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.750
- 348
- Konu Sahibi duvarsaatii
Detayların hepsi ilginç kafayı sıyırmış olmasın?Kendi ailesi yanında terslemiyor ve beni pasifize etmiyor asla orda da iyi. Ve bu da ilginç bir detay.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Detayların hepsi ilginç kafayı sıyırmış olmasın?Kendi ailesi yanında terslemiyor ve beni pasifize etmiyor asla orda da iyi. Ve bu da ilginç bir detay.
Sen de onu aynı uslupla tersle, bağır çağır, arkadaşlarınıza bir kerelik ayıp olması önemli değil, sonra açıklar özür dilersin ama en azından edepsiz kocan haddini bilir, bir daha ona göre davranır. Eğer tavrını değiştirmez ve yine de bu saçmalıklarına devam ederse o zaman yapacak bir şey yok boşanırsın. Bir ömür böyle bir manyakla yaşamayı göze almıyorsan tabi, ben almazdım.Arabada bir şey unutsam ben sana unutma demedim mi ben sana dikkat et demedim mi der . Ölsem gitsem ben sana demedim mi der o derece yani. Başkasınin eşine bakıyorum karısı demeden arabaya gidiyor alıp geliyor atıyorum.
Ailemdeki her erkek çok kibar ve anlayıslı. Abim eniştem vs vs.. Tamam eşimin de onlara nazaran iyi huyu var ama. Ortam içerisinde çok yaraladı bu huyu.
Düşündükçe insanı deli eder bu huyu. İlk önerim birlikte bi danısana gitmeniz gerçekten bunu öylesine demiyorum bi uzman görüşü gerekli neden böyle yaptığına dair. İkinci önerimde evet hiçbir yere gitmeyin. Tehdid ederse etsin o da gelmesin. Huzursuzluk yaratmasından şyşdşrO kadar tersledim o kadar tersledim ki arkadasim. Ruh hastasi damgasi bile yedim. İnsanlar sevdigim insanlar bari bunlara yapmyiyim dedim. Ama cevap verince de her sey igrenc benim açımdan vermeyince de... ikisi de aynı sonuc. Adam özür diliyor haklisin diyip öpüyor sariliyor. Pat bir dahakine yine AYNİ. Şaka gibi..
Heeyyt erkek hemide en sertinden bak karisina nasil laf geciriyorSelam kızlar.
Eşim normalde bana düşkün , başbaşayken çok ilgili vs vs dir. Evde genelde keyifli vakit geçiririz . Övmek için anlatmıyorum hani durumu yorumlayın diye anlatıyorum . Ama ne zaman ki insan içine girsek bir şey oluyor. Hani onun ailesi falan değil . Arkadaş ortamı vs ya da benim ailem.. Özellikle arkadaş ortamı..Bu hafta eşimin arkadaşı karı koca başka şehirden bize kalmaya geldiler. Gayet iyi anlaştığımız bir çiftti. Onun arkadaşı hani ben karısıyla tanıştım yakın olduk falan neyse.
Sanki başbaşa olan adam gitti. Dövecek gibi bakmalar , saçmasapan terslenmeler. Mesela kahvaltıda adı aklıma gelmedi o an şeyi uzatır mısın dedım. Neyi uzatıyım ya diye çıkış yaptı. İşte üşüdüm dışarda ben sana kalın giyin demedim mi diye çıkış yaptı milletin içinde. Çocuğuyum sanki. Mangal yakmıştık dağda hani corona var çıktı demeyin . kimsenin olmadığı yerdi. Çakmak al demişti almıştım yanıma. O an düğmesine mi ne basmış çakmak çalışırken birden çalışmadı. Ben sana çalışanını al dedim dimi diye terslendi. Düzelttim verdim dedim kendin basmışsın. Bu gibi şeyler. Başbaşa yapsa susmam. Ama insanları huzursuz etmemek için misafire ayıp olmasın diye cevap veremedim Yaptığından ben utandım. Sadece soğuk yaptım kendisine. 29 yaşında insanım içinde bu şekilde olmak yaralıyor. Ne zaman bir plan yapsak hep bu şekil.... ÇOK DEFA Bu sorunumu paylaştım özür diledi haklısın dedi her defasında tekrarladı. Bunu da söyledim yine özür diledi tekrarladı.Ama artık inanmadığımı defalarca özür dileyip tekrarladığını söyledim.
He bi de insanlar da farkediyor eşimin sinirli olduğunu.. Ailem dahil. Ama başbaşa da melek üstü melek yani. Babası da annesi de böyle. Konuşma tarzları babası hep kavga eder gibi. Annesi de sert.. Ama bana böyle değildi eşim evlenmeden önce ve Başbaşayken yine değil ev işi vs yardım eder ben demeden
SONUÇ OLARAK KENDİSİNE :
. Erkekler sanıyor ki bir tek kibarlığı siz istiyorsunuz biz de kibar erkek istiyoruz dedım. Ama sen madem değişemiyorsun bundan sonra ortam içerisine karışmayı düşünmüyorum seninle dedim. Ve gerçekten artık tahammüLüm bitmiş insan içinde bir duruş bırakmamasına bende. Artık arkadaşlarını ne kadar sevsem görüşmeyeceğim dedim.. Gerekirse aileme de tek gideyim diyorum... Eğer ben de gelmem diye tehdit falan ederse ?
Sizce eşim neden böyle? Ve iyi bir karar almış mıyım ? Teşekkür ederim :)
Bence iki üç kez eşinizle ortama girmekten kaçının ya da onu tek yollayın aklı başına biraz olsa da gelir belkiSelam kızlar.
Eşim normalde bana düşkün , başbaşayken çok ilgili vs vs dir. Evde genelde keyifli vakit geçiririz . Övmek için anlatmıyorum hani durumu yorumlayın diye anlatıyorum . Ama ne zaman ki insan içine girsek bir şey oluyor. Hani onun ailesi falan değil . Arkadaş ortamı vs ya da benim ailem.. Özellikle arkadaş ortamı..Bu hafta eşimin arkadaşı karı koca başka şehirden bize kalmaya geldiler. Gayet iyi anlaştığımız bir çiftti. Onun arkadaşı hani ben karısıyla tanıştım yakın olduk falan neyse.
Sanki başbaşa olan adam gitti. Dövecek gibi bakmalar , saçmasapan terslenmeler. Mesela kahvaltıda adı aklıma gelmedi o an şeyi uzatır mısın dedım. Neyi uzatıyım ya diye çıkış yaptı. İşte üşüdüm dışarda ben sana kalın giyin demedim mi diye çıkış yaptı milletin içinde. Çocuğuyum sanki. Mangal yakmıştık dağda hani corona var çıktı demeyin . kimsenin olmadığı yerdi. Çakmak al demişti almıştım yanıma. O an düğmesine mi ne basmış çakmak çalışırken birden çalışmadı. Ben sana çalışanını al dedim dimi diye terslendi. Düzelttim verdim dedim kendin basmışsın. Bu gibi şeyler. Başbaşa yapsa susmam. Ama insanları huzursuz etmemek için misafire ayıp olmasın diye cevap veremedim Yaptığından ben utandım. Sadece soğuk yaptım kendisine. 29 yaşında insanım içinde bu şekilde olmak yaralıyor. Ne zaman bir plan yapsak hep bu şekil.... ÇOK DEFA Bu sorunumu paylaştım özür diledi haklısın dedi her defasında tekrarladı. Bunu da söyledim yine özür diledi tekrarladı.Ama artık inanmadığımı defalarca özür dileyip tekrarladığını söyledim.
He bi de insanlar da farkediyor eşimin sinirli olduğunu.. Ailem dahil. Ama başbaşa da melek üstü melek yani. Babası da annesi de böyle. Konuşma tarzları babası hep kavga eder gibi. Annesi de sert.. Ama bana böyle değildi eşim evlenmeden önce ve Başbaşayken yine değil ev işi vs yardım eder ben demeden
SONUÇ OLARAK KENDİSİNE :
. Erkekler sanıyor ki bir tek kibarlığı siz istiyorsunuz biz de kibar erkek istiyoruz dedım. Ama sen madem değişemiyorsun bundan sonra ortam içerisine karışmayı düşünmüyorum seninle dedim. Ve gerçekten artık tahammüLüm bitmiş insan içinde bir duruş bırakmamasına bende. Artık arkadaşlarını ne kadar sevsem görüşmeyeceğim dedim.. Gerekirse aileme de tek gideyim diyorum... Eğer ben de gelmem diye tehdit falan ederse ?
Sizce eşim neden böyle? Ve iyi bir karar almış mıyım ? Teşekkür ederim :)
Detayların hepsi ilginç kafayı sıyırmış olmasın?
Erkekler aralarında bunun muhabbetini çok yapıyor. Yok sen kılıbıksın, yok evde benim sözüm geçer, yok benim kimseden izin almaya ihtiyacım yok vs vs. Testesteronun sebep olduğu agresyon yani. Aralarında 5 yaşında çocuk gibi erkeklik yarıştırıyorlar.
Evlilik resmen kumar. Ikinci evliliğimi yapmak için hevesliydim. Bu konuyu okuyunca hevesim yeniden kaçtı. Eski eşim de yapardı bunu bana. Sonra o kadar büyük kavgalar ettik ki, sonra neye evrildi biliyor musunuz? Toplum içinde beni eleştirmekten vazgeçti, içine attı attı attı, arkadaşlardan döndükten sonra evde kıyamet koparirdi yalnizken.
Hep kendimde suç aradım. Hep kendimi suçladım. Benimki azılı narsistmiş. Yeni yeni anlıyorum. Evlendim evleneli kendimde hep suç aradım. Boşandım 1 sene geçti üzerinden, inanılmaz huzurlu kafam ya. Kimseye hesap vermek zorunda değilim kimsenin kahrını çekmiyorum. Kalabalıkta istediğim kadar konuşup istediğim kadar gülebiliyorum, istedğim kişiyle istediğim muhabbeti yapabiliyorum. Bir şeyi unutunca sorun olmuyor kendimi seviyorum çünkü.
Eski eşime en çok şunu söylerdim. Telafisi olan şeyler için beni incitme. Hayatta ölüm dışında her şeyin telafisi vardır derdim.
12 senelik ilişkimde kendimi mutlu zannettigim basiretim bağlandığı için kendime kızıyorum.
Ben sizin yerinizde olsam bir ay uzaklaşırım kocamdan. Kendime gelirim.
Kuslugunu devam ettir. Tanimadigi insanlara karşı yapio eziklik psikolojisi baska bisi diil. Sen muhtemelen daha beceriklisin onun altinda kalmaktan sıkılmış. Kendi ailesinin yaninda yapmasina gerek yok ne mal olduklarini biliolar onlar. Bunlari dusunmuo tabi bilincalti boyle. Dedigim gibi aldigin karar bence dogru reelize etmelisin sadece sabırlı olup. Gercekten onsuz git annenlere. Ve arkadas ortamı olunca da ben senle gelmiorum de. Özür dileyip tekrar yapabildigine göre simdiye kadar hic gercek bi ceza cekmemis demektir.