• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başılık bulamıyorum artık

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
Mrb herkese sinirden ellerim titriyo resmen
Öğleden sonra annemlere geldim, burada biraz oturcaktım iftar için de eşim beni alıcaktı iftar davetine gidecektik onun teyzesine..
Aradım 1saat önce ne zaman geliyosun diye.
Evdeymiş ve bina yöneticisi gelmiş bina etrafına birşey yapılacakmış para istemiş az bi para değil yani ve yanında yokmuş
Neyse işte senin paran nerede dedi bana ( biriktirdiğim para var) yanımda çantamda dedim
İşte başladı laf saymaya sen niye o kadar parayı yanında taşıyosun benden mi kaçıtıyodun daha neler neler paragözmüşüm ben . Gelmiycem dedi bende ne halin varsa gör paragöz senin gibilere denir dedim.

Bütün sinirimi bozdu anlayacağınız hayır yani bu yaz evden çıkıyoruz ve zaten kiracıyız o parayı vermek zorunda değiliz yanlış mı biliyorum?
Sanki adam boğazına yapışmış ver diye

Bence bu bahane kavga çıkarmak için bahane aradı sanırım yani bilmiyotum altında eminim vardır birşey

Ben kendimi bazı şeylere hazırlamaya çalışıyorum ama o kadar güçsüzüm ki nasıl olacak bilmiyorum

Mrb herkese sinirden ellerim titriyo resmen
Öğleden sonra annemlere geldim, burada biraz oturcaktım iftar için de eşim beni alıcaktı iftar davetine gidecektik onun teyzesine..
Aradım 1saat önce ne zaman geliyosun diye.
Evdeymiş ve bina yöneticisi gelmiş bina etrafına birşey yapılacakmış para istemiş az bi para değil yani ve yanında yokmuş
Neyse işte senin paran nerede dedi bana ( biriktirdiğim para var) yanımda çantamda dedim
İşte başladı laf saymaya sen niye o kadar parayı yanında taşıyosun benden mi kaçıtıyodun daha neler neler paragözmüşüm ben . Gelmiycem dedi bende ne halin varsa gör paragöz senin gibilere denir dedim.

Bütün sinirimi bozdu anlayacağınız hayır yani bu yaz evden çıkıyoruz ve zaten kiracıyız o parayı vermek zorunda değiliz yanlış mı biliyorum?
Sanki adam boğazına yapışmış ver diye

Bence bu bahane kavga çıkarmak için bahane aradı sanırım yani bilmiyotum altında eminim vardır birşey

Ben kendimi bazı şeylere hazırlamaya çalışıyorum ama o kadar güçsüzüm ki nasıl olacak bilmiyorum
Yani kocan tuhaf davranmış gerçekten
Böyle paraları ev sahibi verir kiracı değil.
Tepkin iyi olmuş canım hiç tepene çıkarma.

aa elif uzundur konularını görmüyordum sorunları hallettiniz sanıyordum , eşin neden direk olarak senin biriktirdiğin parayı istiyor kendi cebinde parası yok mu. ?

Sorun yanında para olup olmaması değil bence
Paramı koydum yerden almışım niye çantamda taşıyomuşum o kadar parayı ondan mı kaçırıyomuşum

Hay Allah mübarek gün..
Yalnız hiç hoşuma gitmedi davranışları eşinizin , gelmemek için bahaneler buluyor aramayın siz onu bırakın Allah aşkına..

Ben onun iyice yoldan çıktığını düşünüyotum artık kendimi hazırlamak istiyorum bazı şeylere

Dediğinize göre paranız çok ve gerçekten neden o kadar parayı yanınızda taşıyorsunuz?
Eşinize hak verdim.

Back
X