- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi elifff_____
Ne kadardır evlisiniz? Sizin kendi adınıza biriktirdiğiniz paraya karışması çok saçma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorun yanında para olup olmaması değil bence
Paramı koydum yerden almışım niye çantamda taşıyomuşum o kadar parayı ondan mı kaçırıyomuşum
Dediğinize göre paranız çok ve gerçekten neden o kadar parayı yanınızda taşıyorsunuz?
Eşinize hak verdim.
İşte bende onu diyorum ona ne paramdanNe kadardır evlisiniz? Sizin kendi adınıza biriktirdiğiniz paraya karışması çok saçma
Evet var malesefDaha onceki kojularinizi bilmiyorum ama bu cok ufak birsey.ama bazi seylere hazirlikli olmaya calisyorum derken demekki zeminde var birseyler.kenara attigini parayi vermeyin derim ben.birde her kadinin kocasindan gizli kenarda bir altini yada ne bilim parasi olmasindan yanayim.zaten asil kocadan saklanmasi lazim cunku rahat davraniyorlar ve nasilsa var verir diye dusunuyorlar.bunu bece herkes dusunmeli.ben yapiyorum sahsen. Benim kocam cok iyi benden asla para istemez diyen olursada tebrik ederim Allah daim etsin derim.ama yarinin ne olacagi belli degilm buda kenarda not dursun
Yok sanmıyorum kardeşine benim paramdan vereceğiniBi kere daha rahmetli anneannemin lafına hak verdim
Hep derdi ki kocana poponun bi tarafını gösterirsen bi tarafını sakla
Ne kadar haklıymış keşke kocanın hiç bilmeseymiş
Neyse bi de diğer arkadaşlar da demiş zaten bina için yapılacak herşeyi evsahibi karşılar siz kiracı değil misiniz
Bence başk bişe için ihtiyacı vardı asıl sebebi söylemedi o yüzden de bu şekilde hırsını çıkardı işte
Acaba abisine falan mı verecekti
Evet nakitHiç inandırıcı değil. O parayı nakit olarak mı yanınızda taşıyorsunuz? Böyle ise durum riskli banka kartı çıkarıp ona yatırın rahat edin. Büyük ihtimal o para yok olacak
Hayır yani niye direkt para kaçırıyorsun'a bağladıYok sanmıyorum kardeşine benim paramdan vereceğini
Bilmiyorum amacı neydi
Niye yanımda taşıyomuşum bilmem ne ondan kaçırıyomuşum...kaçırsam bile haklıyım öyle bi insandan
Zaten dediğim gibi biz ev sahibi değiliz kiHayır yani niye direkt para kaçırıyorsun'a bağladı
Ben de böyle bişe yapsam benim eşim de kızar ama yüklü para taşıdığım için, çaldırırım vs diye
Bilmiyorum elif burnuma iyimkokular gelmedi sanki suçlu psikolojisiyle üste çıkmak için böyle davranmış gibi yerinde olsam yarın yöneticiyle konuşurdum sanırım para gerekliymiş ev sahibiyle görüşeceğim de tam tutar nedir diye
Ona ne paramdan demişsiniz de ortak paranız değil mi? Evlilikte her şey ortaktır ne bileyim tuhaf geldiniz.3 bin kadar para
Ama dediğim gibi fırsatım olmadı evde bir yere koymaya
İşte bende onu diyorum ona ne paramdan
Evet var malesef
Bir buçuk yıl oldu
Kesinlikle katılıyorum söylediklerinize
Peki eşine sorma fırsatın oldu mı biz niye ödeyecekmişiz diyeZaten dediğim gibi biz ev sahibi değiliz ki
Biz ödemeyeceğiz yani
Oda öyle dedi yok biri çantanı çalsa nolcak sen benden mi kaçırıyodun da çantanda taşıyosun bilmem ne ama resmen kendini kaybetmişti
Nefret ettim ondan o an
Ya hu zamanında benim param diyene ben olsam; sokakta havaya atacağım parayı sana ne? derdim. Sıfır söz hakkı var yani.Zaten dediğim gibi biz ev sahibi değiliz ki
Biz ödemeyeceğiz yani
Oda öyle dedi yok biri çantanı çalsa nolcak sen benden mi kaçırıyodun da çantanda taşıyosun bilmem ne ama resmen kendini kaybetmişti
Nefret ettim ondan o an
Eşi zamanında abisine para verirken para benim param sana ne'ye kadar vardırdı işiOna ne paramdan demişsiniz de ortak paranız değil mi? Evlilikte her şey ortaktır ne bileyim tuhaf geldiniz.
Eşiniz bu yüzden para kaçırıyorsun demiş bence ki haklı da.
Bu para konusuyla ilgili açtığım bi kaç konu var onları okuyun isterseniz o yüzden benim param diyorum ve biriktirmesem bu parayıda dağıtmıştı birilerineOna ne paramdan demişsiniz de ortak paranız değil mi? Evlilikte her şey ortaktır ne bileyim tuhaf geldiniz.
Eşiniz bu yüzden para kaçırıyorsun demiş bence ki haklı da.
Hayır delirmiş gibiydiPeki eşine sorma fırsatın oldu mı biz niye ödeyecekmişiz diye