• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başılık bulamıyorum artık

Bu para konusuyla ilgili açtığım bi kaç konu var onları okuyun isterseniz o yüzden benim param diyorum ve biriktirmesem bu parayıda dağıtmıştı birilerine
Elif iyi yapıyorsun bana kızacaklar olacak burada biliyorum ama kadının kendine ait t bi parası olacak kocasından habersiz biriktirdiği
Haaa neticede zora düşünce gerçek ihtiyaç olunca vs o para tabii ki ortaya çıkar
Ama bi paranın biriktiği bilindiği zaman erkekler ilk para işinde onu kullanmak istiyor

Elif iyi yapıyorsun bana kızacaklar olacak burada biliyorum ama kadının kendine ait t bi parası olacak kocasından habersiz biriktirdiği
Haaa neticede zora düşünce gerçek ihtiyaç olunca vs o para tabii ki ortaya çıkar
Ama bi paranın biriktiği bilindiği zaman erkekler ilk para işinde onu kullanmak istiyor
Evet bence de öyle
Burda benim tek hatam çantamda taşımam parayı ama oda fırsatım olmadığı için
Parayı ondan kaçırıyomuşum
Öyle bir insan olsam neyse diycem
6 yıldır tanıyamamış beni rezil

Evet bence de öyle
Burda benim tek hatam çantamda taşımam parayı ama oda fırsatım olmadığı için
Parayı ondan kaçırıyomuşum
Öyle bir insan olsam neyse diycem
6 yıldır tanıyamamış beni rezil
Evet o konuda hatalısın hayır bişe değil iyi cesaret ben biraz fazla para olunca tedirgin oluyorum bi de bişeylerden kısarak biriktirdiğin para Allah korusun kaybolsa çalınsa falan :(
Ama eşinin derdi buysa bile ifade şekli çok çok çirkin
Bu arada ses yok di mi ondan

Tıtuyorda böyle öi davranır oruç tutan insan zor tuttum kendimi ağlamamak için
Orucun ilk günü genelde gergin oluyor işte insanlar
Aslında oruç tutmak sadece aç kalmak değil ama ne yazık ki açlıktan gözü dönüyor bazılarının :(
Ağlama sen
Haklısın konunda
Sen sakinleş ki yüz yüze geldiğinizde sakince savun kendini

Öyle mi diyorsunuz ya :( ben hiç birktirmiyorum habersiz.acaba biriktirsem mi

Mrb herkese sinirden ellerim titriyo resmen
Öğleden sonra annemlere geldim, burada biraz oturcaktım iftar için de eşim beni alıcaktı iftar davetine gidecektik onun teyzesine..
Aradım 1saat önce ne zaman geliyosun diye.
Evdeymiş ve bina yöneticisi gelmiş bina etrafına birşey yapılacakmış para istemiş az bi para değil yani ve yanında yokmuş
Neyse işte senin paran nerede dedi bana ( biriktirdiğim para var) yanımda çantamda dedim
İşte başladı laf saymaya sen niye o kadar parayı yanında taşıyosun benden mi kaçıtıyodun daha neler neler paragözmüşüm ben . Gelmiycem dedi bende ne halin varsa gör paragöz senin gibilere denir dedim.

Bütün sinirimi bozdu anlayacağınız hayır yani bu yaz evden çıkıyoruz ve zaten kiracıyız o parayı vermek zorunda değiliz yanlış mı biliyorum?
Sanki adam boğazına yapışmış ver diye

Bence bu bahane kavga çıkarmak için bahane aradı sanırım yani bilmiyotum altında eminim vardır birşey

Ben kendimi bazı şeylere hazırlamaya çalışıyorum ama o kadar güçsüzüm ki nasıl olacak bilmiyorum
Ev sahibi nerde?

Öyle mi diyorsunuz ya :KK43: ben hiç birktirmiyorum habersiz.acaba biriktirsem mi
Bence öyle
Hep gördüğüm örnekler bu konuda erkekler bakımından hep olumsuz
Haa bunu derken ben de biriktiremiyorum ne yazık ki para tutamıyorum elimde :(
Her ay üç beş atacağım bi kenara diyorum ama olmuyor
Ama yapabiliyorsanız yapın biriktirin
kötü gün parası olsun sizin için Allah korusun acil bi ihtiyacınızda yine oradan kullanırsınız, güvenceniz olur o para
Genellikle erkekler para biriktirme konusunda başarısız

Back
X