• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başılık bulamıyorum artık

Bende biriktirdiğim parayı yanımda taşısam benim eşimde bana neden taşıyorsun benden mi kaçırıyorsun derdi yani insan biriktirdiği onca parayı annesine giderken çantasında neden yanına alır hiç mantıklı değil yaptığınız. Neden yalan söylesin bir de o anda yani ki ortaya çıkabilecek bir şey siz zaten bunu yöneticiye sorarsınız demek ki o an o kadar para yokmuş yanında. Paranızı istese daha iyi bir yalan bulurdu. Eşiniz parayı yanınızda taşımanıza bozulmuş kim olsa aynısını düşünür yani. Çok garip davranışınız.

Evet bence de öyle
Burda benim tek hatam çantamda taşımam parayı ama oda fırsatım olmadığı için
Parayı ondan kaçırıyomuşum
Öyle bir insan olsam neyse diycem
6 yıldır tanıyamamış beni rezil

Nasıl fırsatınız olmadı ki her gün bir yere mi gidiyorsunuz da evinize mi uğramıyorsunuz? 3 bini çantanızda mı biriktirdiniz yani bu mantıklı mı? kim 3 bin ile dolaşır yahu. Biriktirdiğiniz para biriktirdiğiniz yerde olur evde biriktirirsin parayı. Ya da maaşı alınca direkt hesabına atarsın. Bankaya koymaya vaktin olmasa bile eve koyarsın ki konunda yanıma almıştım diyorsunuz. Eşiniz paran nerede dediğine göre evdeymiş ama almışsınız evden. Bir teyze geldi aklıma hep yanında taşıyormuş altınlarını evde çalınır diye çantası çalınmıştı gitmişti tüm birikimi ya sizinde öyle olsa?

Back
X