Başıma Bela Sardım

Çok büyük hatalar yapıyorsunuz sizin sonunuz iyi görünmüyor birgün bir kenara dövülüp kanlar içinde atılırsanız ya da dilim varmıyor daha kötüsü yazık olur attığınız adımlara dikkat edin. Belli ki iş yerinde bazı konularda mimlisiniz patronun oğlu da beklenti içinde oyüzden.

bu kadar rahat olmayın.

kadınların kezban olma sebebi bunları yaşamamak için işte.

ben olsam o saatte gelen mesaja cevap bile vermezdim. yani o saatte evde tekken sarhoş bir halde yanıma sadece sevgilim gelebilir akrabamı bile kabul etmem açıkçası.

şoföre bahsetmeniz de saçma ne alaka şoföre ne?

Adamı gecenin bir yarısı evinize nasıl kabul edersiniz? Üstelik sarhoş. Hadi aklınız kesmemiş, haber de mi izlemiyorsunuz? Çok ilginç gerçekten gece yarısı o adam size birşey yapsa tek sorumlusu kendiniz olurdunuz. Bir de şoföre anlatmak, tüy dikmek olmuş.
Sizi işten atmazlarsa devam edersiniz de nasıl bilemedim....

Çok da şey yapmayın yani herşey normalmiş, böyle bir durum yokmuş gibi davranın. Zamanla unutulacaktır bu mevzu.. Akışına bırakın..

ne bicim bisey bu ya..is iliskisi desen degil flort desen degil..sacma sapan birsey olmus. evine alma o adami sadece is yerinde olsun muhatapligin..basbasa gorusme..saplantili kisiler urkutucudur heleki erkekse bu

az önce bir önceki konunuzu okudum. işyerinizde kendinizden 10 yaş biriyle birlikte oluyormuşsunuz.burası o iş yeridir diye tahmin ediyorum .daha yeni konu o da. o 10 yaş büyük adam sizin adınızı çıkarmış olmasın . belki de patronun oğlu da bende nasiplenirim demiştir.o işyerinden ayrılmazsanız adınız başka bir şeye çıkacak söylemesi. yaşam tarzınız beni ilgilendirmez.ama dikkat edin kendinize.

Baldan aklını başına al lütfen. Evet özgür bir kızsın güzel bir hayat yasamak hakkin ama böyle değil. O sarhoş kafa ile tecavüz bile edebilirdi sana. Burada sana kızan herkes seni kardeşi kızı gibi görüyor. Ondan kızıyor. Kendine gel ve bir süre hayatına kimseyi alma. Önce kimseye ihtiyacın olmadan kendine değer verebileceğini göster. Ve erkeklerin çoğu pislik geçen konudaki adam sen şüphelenme diye aman kimse duymasın demiş olabilir. Onlar için skor önmli kimsenin sayısı olmayacak kadar değerlisin.

tecavuz etse kesse bicse adam 3 gun sonra bulurlar bu kizi evde..korkunc

Kızkardeşi evdeymiş.Sorumsuzca davranıyor farkında değil.
onu kacirmisim...ama yinede sirf patronun diye..benim en sevmedigim sey is ve ozeli karistirmak. ben esimle bile ayni is yerinde calismak istemezdim bu sebepten..ki gece patron eve gelsin filan ne alaka yani. normalde bir baltaya bile sap olamayacak adamlar sirf patron oglu diye bu kadar rahat tavirlar icindeler. profesyonellikten cok cok uzak

Eski konunuzda bahsettiğiniz sizden 10 yaş büyük adamın olduğu işyeri mi burası? Eğer öyleyse geçmiş olsun.O adam bu patronun oğluna anlatmış yaşadıklarınızı ya da baldan da şöyle böyle diye anlatmıştır yaşadıklarınızı anlatmadıysa bile.Bişey ummadığı kadına hiçbir erkek gece 1de sarhoş halde mesaj atamaz.Belki farklı niyetle geldi de kızkardeşinin evde olduğunu görünce vazgeçti.Hiç mi korkmuyorsun? Umarım bu bahsettiğin küçük bir yer değildir şehir olarak.O daha da kötü.İş aramaya başla bir yandan.Bulduğun anda da ayrıl burdan.

Konuyu okuyunca direkt aklıma rahmetli Şule Çet geldi... Sarhoş olan bir erkeği değil patron Cumhurbaşkanı olsun eve almak neden? Allah korusun orda sizde birşey yapsa ne olacaktı? “Adamla yazışmış eve almış rızası vardı!” Denilecekti arkanızdan. Nasıl bu kadar korkusuz olabiliyorsunuz? Bundan sonra adamı kendinizden bi şekilde uzak tutmayı başarın. Sonu iyi değil zira.

valla yaptığınız nerden tutsan elinde kalan cinsten.o saatte sarhoş patronun oğlunun evine neden alırsın cevaplama yattım uyudum de sonra sorarsa.e gidip sanki 40 yıllık kankan gibi şoföre anlatman neden? yerinde olsam ben direkt başka iş bakardım.

Bu kızlara noluyor ya? Alooo turkiye de yasiyorsun hayatim nasıl bu kadar cesur oluyorsun?? Ya yukarida ki arkadas demis aklima direk şule cet geldi bak o herif bir de is yerinde kiydı kızın canına ona rağmen ne igrenc savunmalar yaptılar. Senin arkandan da mı ciğeri bes para etmezler böyle konuşsun?? Bak ulkenin gercegi bu seni ciddiye alan erkek isterse fularlı entel olsun ayyas zuppe olmasin fark etmez, gece 1 de sana geleyim mi demez! Demez canim benim demez!! Sabah kahvalti yapalim mi erkenden seni alayim der mesela en fazla cok göresi varsa... anliyor musun? Bak burada ki herkes kadın, herkes bildigi var ki konusuyor.

Anladım canim olan olmuş boşver.
Sen önüne bak taviz verme.
Diğer adamıda bırak ondan gerçekten birşey olmaz 1 dakikada boşalan adamdan senin üzerinde kendi egosunu tatmin ediyor böyleleri için hayatını heba etmeye değmez...
Yaşına huyuna uygun birisi çıkar mutlaka karşına...

Gece yarısı kim kime misafirliğe gidiyor Allah aşkına? Yani anlattıklarınızda her şey birbirinden abes. Sizin akıl süzgeciniz yok mu, kaç yaşında kadınsınız? Sevgiliniz, yakın bir dostunuz, ailenizden biri olsa neyse... Bazı ilişkiler gecenin 1'i 3'ü fark etmez, o samimiyeti kaldırabilir. Ama patronun oğlu ne alaka? Gece yarısı gelmeyi teklif etme cür'etini gösteriyorsa, aranızdaki muhabbetin dozuna bir ayar çekmeniz lazım demektir. Yerinizde olsa başka bir iş bakar, yeni ortamımda insanlarla daha seviyeli olurum. Burada işler laçkalaşmış, toparlanmaz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…