- 20 Ağustos 2023
- 1.706
- 739
- 43
- 28
- Konu Sahibi sevgiiinur
-
Öncelikle baya büyük bir değişme olmuş eşinizde anladığım kadarıyla . Üstüne gitmeden bu durumdan rahatsız olduğumu söylüyorum diyorsun da bence asıl üstüne gidecegın bir konu . Sabaha kadar dışarılarda ne işi var . Aynı şeyi sen yapsan nasıl tepki verir o ? Bu konunun kadını erkegı yok sen nasıl öyle bişey yapmıyorsan oda yapamaz . Ciddi konular bunlar . Halledilmesi gerekiyor , susmayın .Geçenlerde bir arkadaş eşim işten çıkıp yada izinli gününde marangoza gidiyor diye bir post atmıştı . Ailecek vakit geçirmediklerinden söyleniyordu bende olur mu öyle şey falan yazmıştım . o zamanlar eşim yanımızda hiç ayrılmıyordu sürekli hafta sonları oğlumuzu dışarı çıkarıp vakit geçirirdik ne olduysa eşim bir anda değişti . Öyle hissediyorum . Birinin olduğundan yada biriyle konuşmasını vs asla düşünmüyorum tabiki de bilmiyorum. Bizle vakit geçiren adam cafelerden çıkmamaya başladı . Normalde de gider bende çıkarım asla karışmaz da şu 1-2 haftadır işten 6 da çıkıp ya babasının dükkanına bakıp gece 1 de kapatıp geliyor geldiğinde ben uyumuş oluyorum oğlum sabah 7 de uyanıyor . yada işten çıkıp eve gelip yemek yiyip okey oynamaya gidiyor gece 3-4 hatta 5 de geliyor . Üstüne gitmeden bu durumdan rahatsız olduğumu söylüyorum ama değişen bir şey olmadığını görüyorum . Ne yapmalıyım
Öncelikle baya büyük bir değişme olmuş eşinizde anladığım kadarıyla . Üstüne gitmeden bu durumdan rahatsız olduğumu söylüyorum diyorsun da bence asıl üstüne gidecegın bir konu . Sabaha kadar dışarılarda ne işi var . Aynı şeyi sen yapsan nasıl tepki verir o ? Bu konunun kadını erkegı yok sen nasıl öyle bişey yapmıyorsan oda yapamaz . Ciddi konular bunlar . Halledilmesi gerekiyor , susmayın .
Agagsgsbabannem yatsı ezanından sonra kapıyı kitlermiş ‘bu saate kadar kim emzirdiyse sizi onun evine gidin’ dermişnormal değil. evli bi adam o saatlere kadar ne okeyiymiş yani?
Çogu kez bu konu hakkında kavga ettik , sonuç ben suratsız evde geziyorum. Ben suçlu oluyorum .Ben üsteledikçe daha çok gelmemeyesi tutuyor galibaÖncelikle baya büyük bir değişme olmuş eşinizde anladığım kadarıyla . Üstüne gitmeden bu durumdan rahatsız olduğumu söylüyorum diyorsun da bence asıl üstüne gidecegın bir konu . Sabaha kadar dışarılarda ne işi var . Aynı şeyi sen yapsan nasıl tepki verir o ? Bu konunun kadını erkegı yok sen nasıl öyle bişey yapmıyorsan oda yapamaz . Ciddi konular bunlar . Halledilmesi gerekiyor , susmayın .
Sıkıntılı bir süreç Allah akıl fikir versin kocana . İnsan artık ne diyecegını bilemiyor .Çogu kez bu konu hakkında kavga ettik , sonuç ben suratsız evde geziyorum. Ben suçlu oluyorum .Ben üsteledikçe daha çok gelmemeyesi tutuyor galiba
gerçekten çok üzülüyorum . Böyle yaparak kendinden soğutuyor bazen, sonra ben herseyimi oğluma verince ona karşı ilgisiz oluyorum düşüncesiz oluyorum. Senle ne kadar zaman geçirebiliyoruz ki diyorum seni özlemeye fırsatım olsun diyorum . Eşimi cidden çok seviyorum bazen sabaha kadar ağlayıp sabah şiş gözle uyanıyorumGece 5 mibu kabul edilemez yalnız en başta kabul etmemeliydiniz. Bana göre evlilik, hayatı paylaşmaktır. Siz bu evlilikte yalnızsınız.
İşte tam o noktadayım. Bazen diyorum bana bulaşmasında oğluma gezeyim tozayım oğlumu eğlendireyim kendim mutlu olayımSıkıntılı bir süreç Allah akıl fikir versin kocana . İnsan artık ne diyecegını bilemiyor .
Gece 5 te okeyden gelen adam gitsin ıstaka ile evlensin.Geçenlerde bir arkadaş eşim işten çıkıp yada izinli gününde marangoza gidiyor diye bir post atmıştı . Ailecek vakit geçirmediklerinden söyleniyordu bende olur mu öyle şey falan yazmıştım . o zamanlar eşim yanımızda hiç ayrılmıyordu sürekli hafta sonları oğlumuzu dışarı çıkarıp vakit geçirirdik ne olduysa eşim bir anda değişti . Öyle hissediyorum . Birinin olduğundan yada biriyle konuşmasını vs asla düşünmüyorum tabiki de bilmiyorum. Bizle vakit geçiren adam cafelerden çıkmamaya başladı . Normalde de gider bende çıkarım asla karışmaz da şu 1-2 haftadır işten 6 da çıkıp ya babasının dükkanına bakıp gece 1 de kapatıp geliyor geldiğinde ben uyumuş oluyorum oğlum sabah 7 de uyanıyor . yada işten çıkıp eve gelip yemek yiyip okey oynamaya gidiyor gece 3-4 hatta 5 de geliyor . Üstüne gitmeden bu durumdan rahatsız olduğumu söylüyorum ama değişen bir şey olmadığını görüyorum . Ne yapmalıyım
gelsin gerçekten adam akıllı artık buna son vermesini istiycem. Yada gelince direk babasının evine gitmesini isteyecegim en azından kapımı kitler rahat uyurumGece 5 te okeyden gelen adam gitsin ıstaka ile evlensin.
Asla ama asla taviz vermeyin. Gerekirse sonuna kadar arıza çıkarın. İlla biri gidecekse o gitsin.gelsin gerçekten adam akıllı artık buna son vermesini istiycem. Yada gelince direk babasının evine gitmesini isteyecegim en azından kapımı kitler rahat uyurum
Gerçekten akıl akıldan üstündür hepinize yorumları için teşekkür ederim, benim için artık sıradanlaşmıştı alıştığım için ama taviz vermemem gerekildiğini anladım . Kız onu kovucam zaten neden sıcacık yatağımı bırakıp gideyim benAsla ama asla taviz vermeyin. Gerekirse sonuna kadar arıza çıkarın. İlla biri gidecekse o gitsin.
Yok canım küs falan değiliz .Hepsi evli eşlerini de yakınen tanıyorum. Çok fazla muhabbetimiz olmasa da kahvaltı vs gittiğimiz olduŞu 1 haftadır küs müsünüz bozuk musunuz acaba bilerek mi yapiyor ?
Umarım geri eski haline döner
Diğer okey arkadaşları da evli mi ? Tanıdığınız kişilerle mi çıkıyor?
Ben sizi başka biriisyle karıştırmıyorsam ikinciye hamile miydinizYok canım küs falan değiliz .Hepsi evli eşlerini de yakınen tanıyorum. Çok fazla muhabbetimiz olmasa da kahvaltı vs gittiğimiz oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?