- 20 Ağustos 2023
- 1.706
- 739
- 43
- 28
- Konu Sahibi sevgiiinur
-
- #21
Yok canım karıştırmıyorsun yorumlaşıyoruz seninle hatırlıyorum , henüz değilim sanırım bu aralar da olmayıda düşünmeyeceğimBen sizi başka biriisyle karıştırmıyorsam ikinciye hamile miydiniz
Onlarin eşleri de bir şey demiyor mu ki ?Yok canım küs falan değiliz .Hepsi evli eşlerini de yakınen tanıyorum. Çok fazla muhabbetimiz olmasa da kahvaltı vs gittiğimiz oldu
Hay ağzına sağlık ilk söylediğin o kadar doğru ki . Diğer arkadaşlardan birini daha yakın tanıyorum onun eşi de eşimin yanına geldigi zaman eşine yalan söylüyormüş mesaideyim diye halbuki okey oynuyorlar sanırım eşi istemiyor okey oynamasını yada benim gibi dışarı çıkmasını. Allahtan benim eşim yalan asla söylemez bana buna inanıyorum nerde olsa görüntülü arayıp haber verir . Allahım ne hala geldim 2 dk adamı savunuyorum yaBu konular çok sorunlu yani cinnet geçirip kavga etsen evde huzur yok deyip gelmez. Susup ses çıkarmasan nasıl olsa sesi çıkmıyor diye gelmez.
Diğer arkadaş eşleri de sorun ediyor mu yoksa aman banane deyip geçiyor mu? Çok merak ettim, onlarla yalandan da olsa görüşüp yoklama şansınız var mı?
Evet lütfenMune abla konu yanlış yerde, doğru yere taşınırsa arkadaşa daha iyi fikir veren olur.
Eşiniz şu anda geldi mi peki?Hay ağzına sağlık ilk söylediğin o kadar doğru ki . Diğer arkadaşlardan birini daha yakın tanıyorum onun eşi de eşimin yanına geldigi zaman eşine yalan söylüyormüş mesaideyim diye halbuki okey oynuyorlar sanırım eşi istemiyor okey oynamasını yada benim gibi dışarı çıkmasını. Allahtan benim eşim yalan asla söylemez bana buna inanıyorum nerde olsa görüntülü arayıp haber verir . Allahım ne hala geldim 2 dk adamı savunuyorum ya
Yolda onu bekliyorum . Aradım nerdesin hala diye geliyorum hayatım dedi en son konuşunca baya söylendim suratına kapattımEşiniz şu anda geldi mi peki?
Allah söyletti o zaman kusuruma bakma olur mu normalde hatırlarım konuştuğum insanları bikaç gündür kafam dolu tam emin olamadımYok canım karıştırmıyorsun yorumlaşıyoruz seninle hatırlıyorum , henüz değilim sanırım bu aralar da olmayıda düşünmeyeceğim
Rica ederim ablacım
Çocuk uyurken sakın ses yükseltmeyin yani bu saatte kavga edip konuyu çözemezsiniz, yarın gün içinde mutlaka konuş.Yolda onu bekliyorum . Aradım nerdesin hala diye geliyorum hayatım dedi en son konuşunca baya söylendim suratına kapattım
Çocuklar duymasın Emine gibi amanniiinnnn diyesim geldi . Gerçekten insanların nefsine yenik düşmesi saniyelik olay . Ben asla yapmaz etmez demiyorum zaten güvenmiyorum ama bunu eşime söylemiyorum sana güvenmiyorum diye . Güveniyorum diyorum . Çünkü bir konuşmamızda bana şunu söyledi ilk zamanlar ben çok sıkıyordum herşeyine karışıyordum oda bana ne kadar bana baskı yaparsan o kadar yapmayacağım şeyleri aklıma sokarsın diyordu . Bende artık nasıl davranacağımı bildiğim için güveniyorum değip geçiştiriyorum halbuki asla güvenmiyorum. Ona güvenmediğimi bilse kanı da bozuk ise derkAllah söyletti o zaman kusuruma bakma olur mu normalde hatırlarım konuştuğum insanları bikaç gündür kafam dolu tam emin olamadımmoralini bozmak istemem ama hiçbir erkek gece saatlerine kadar normal normal oturmaz durmaz, bu konu da kim olsa günahını alıp altına imzamı da atarım ( yaşadıklarımdan gördüklerimden dolayı böyleyim her insan bir mi değil ama malesef erkeklerin %98i bir ) kuzenim böyleydi eve geç gelir, ya da gelir yemeğini yer giderdi. Sağa sola bahanesi de evde cocuk olmadığıydı ! Karısını da evde yalnız kalsın istemezdi ya ablası ya ben birimiz gelip yanında olalım isterdi. İlk cocukları uzuuun bi zaman olmadı tüp bebekle oldu sonra. Ama cocuk 4-5 yaşına geldiğinde karısı ayrılma kararı aldı çünkü bayramda bile arkadaşlarla toplanıcaz oturucaz demeye başladığı için. Bir seneye yakın ayrı kaldılar. Sonra kuzenim özür dileyip, düzeleceğini eve ve cocuğa zaman ayırcaağına inandırıp baba evinden karısını cocuğunu alıp kendi evine götürmüş. Barıştıktan üç beş ay sonra telefona gelen bir mesajla karısı her şeyi öğreniyo. Kuzenimin ilk cocuğunun yaşı kadar özbek bir kadınla ilişkisi varmış. Boşanma kararı alıyo o kadınla yüzleşince ve hamile olduğunu öğreniyo ilk cocuk senelerdir olmuyo tedaviyle oluyo. İkiNciye tam boşanma arefesinde doğal yoldan hamile kaldığını öğreniyo. Ama tabiki boşandılar. Kuzenim de olsa kardeşimde olsa haksızın yanında olmam olamam. Bu gözlerim daha ne farklı hayat hikayeleri gördü. Babam da olsa güvenim yok erkeklere ama güvenmiyoruz diye hayatı zindan etmeye de gerek yok. Seviyorsan saygı çerçevesinde devam edersin. Gecelere kadar eve gelmemek aldatmasa bile saygısızlıktır evde onu bwkleyen karısını cocuğunu hiçe saymaktır. Uzun oldu hakkınızı helal edin. Enn kısa sürede eşiniz umarım düzelir, erkekleri malesef başı boş bırakmaya gelmiyor.
Amannnn neler okudum ben Allahım esirgesin . gerçekten farklı hissetsem yıkarım ortalığı asla bunu kabul edecek biri değilim. Bunu eşim çok iyi biliyor . Oğlum doğduğundan beri yanlış bişey yapmayacağına buna cidden eminim ama Allah şaşırtmasın Allah saptırmasın ne diyebilirim ki . Hissettiğim şey 2 haftadır ilgisizliği böyle bir adam olsa derim aman al kartını harca keyfine bak ne yaparsa yapsın ama yok . Asla eksiğimiz olmaz gece gündüz çalışır kimseye muhtaç olmayalım diye aslında bir nevi ondan böyle göz yumdum okey faslına. Oda eğlensin mutlu olsun diyeAllah söyletti o zaman kusuruma bakma olur mu normalde hatırlarım konuştuğum insanları bikaç gündür kafam dolu tam emin olamadımmoralini bozmak istemem ama hiçbir erkek gece saatlerine kadar normal normal oturmaz durmaz, bu konu da kim olsa günahını alıp altına imzamı da atarım ( yaşadıklarımdan gördüklerimden dolayı böyleyim her insan bir mi değil ama malesef erkeklerin %98i bir ) kuzenim böyleydi eve geç gelir, ya da gelir yemeğini yer giderdi. Sağa sola bahanesi de evde cocuk olmadığıydı ! Karısını da evde yalnız kalsın istemezdi ya ablası ya ben birimiz gelip yanında olalım isterdi. İlk cocukları uzuuun bi zaman olmadı tüp bebekle oldu sonra. Ama cocuk 4-5 yaşına geldiğinde karısı ayrılma kararı aldı çünkü bayramda bile arkadaşlarla toplanıcaz oturucaz demeye başladığı için. Bir seneye yakın ayrı kaldılar. Sonra kuzenim özür dileyip, düzeleceğini eve ve cocuğa zaman ayırcaağına inandırıp baba evinden karısını cocuğunu alıp kendi evine götürmüş. Barıştıktan üç beş ay sonra telefona gelen bir mesajla karısı her şeyi öğreniyo. Kuzenimin ilk cocuğunun yaşı kadar özbek bir kadınla ilişkisi varmış. Boşanma kararı alıyo o kadınla yüzleşince ve hamile olduğunu öğreniyo ilk cocuk senelerdir olmuyo tedaviyle oluyo. İkiNciye tam boşanma arefesinde doğal yoldan hamile kaldığını öğreniyo. Ama tabiki boşandılar. Kuzenim de olsa kardeşimde olsa haksızın yanında olmam olamam. Bu gözlerim daha ne farklı hayat hikayeleri gördü. Babam da olsa güvenim yok erkeklere ama güvenmiyoruz diye hayatı zindan etmeye de gerek yok. Seviyorsan saygı çerçevesinde devam edersin. Gecelere kadar eve gelmemek aldatmasa bile saygısızlıktır evde onu bwkleyen karısını cocuğunu hiçe saymaktır. Uzun oldu hakkınızı helal edin. Enn kısa sürede eşiniz umarım düzelir, erkekleri malesef başı boş bırakmaya gelmiyor.
Bence de öyle katılıyorum . Şu son 2 haftada 3 gündür bu kadar geç geliyor . Kötü şeyler düşünmeyim diye de sürekli video mesaj atıyor ne kadar doğru vicdanına kalmışevlilikte çok özgürlük yapan özgür takılan insanlara katılmıyorum bence evli bir erkek yerini bilmeli hatta bana göre dozunu çok abartmamak şartıyla evli erkekler daha sıkılmalı ( bundan kastım müsamaha çok gösterilmemeli nihayetinde herkes yerini bilmeli ) evli üstelik çocuğu olan bir adam eve en geç 12 de gelmeli bence … oturup konuşun sınırlarınızı belirleyin nereye kadar böyle olacak .
Bu adam beşte eve geliyor da sabah kaçta uyanıp işe gidiyor?gelsin gerçekten adam akıllı artık buna son vermesini istiycem. Yada gelince direk babasının evine gitmesini isteyecegim en azından kapımı kitler rahat uyurum
Biliyor musun o niyette olan insan her şeyi kılıfına uydurmayı bilir pis düşünceler sinsilikten doğar derler , suizan yapmayayım sonuçta bilemeyiz , size tavsiyem gözünüz bugünlerde daha çok eşinizin üstünde olsun ne olur ne olmaz , nabza göre şerbet alırsınız .Bence de öyle katılıyorum . Şu son 2 haftada 3 gündür bu kadar geç geliyor . Kötü şeyler düşünmeyim diye de sürekli video mesaj atıyor ne kadar doğru vicdanına kalmış
Biz o hatayı oğlum küçükken yapmıştık cahilliğinizden asla bir daha sesimi yükseltmiyoruz canım konuşacağımız bişey var ise gülerek laf soka soka ben söylüyorum durur muyum hiç eşimde genelde çocuk uyuduktan sonra çünkü etkileniyor bir ara kavga ederken baba anneme bağırma dedi oturduk ağladık eşimle o zamandan beri asla yükseltmiyoruz . Aşamayacağımız bişey değil sadece temkinli ve sağlam olmak için konuyu açtım fikir almak içinÇocuk uyurken sakın ses yükseltmeyin yani bu saatte kavga edip konuyu çözemezsiniz, yarın gün içinde mutlaka konuş.
İnşallah seni anlar arkadaşım.
Konudan bağımsız belki ama dünyanın bin türlü hali var. Bu saatte evde başınıza bir şey gelse nasıl vicdanı rahat edecek acaba, yaşadığınız yeri bilmiyorum ama ben çocuktan sonra belli bir saatten sonra evde tek kalamıyorum.
Artık zaman çook erken yaşta evlenip vay efendim ben gençliğimi yaşayamadım devri değil malesef. Kocam da azcık geç gecikicem ayağı yapınca, bekarkenki geç geldiklerine say diyorum olay kapanıyo ve geliyo 3-5 ayda bi vardiyasıyla otururlar saat 11 dedi mi evdedir. Ben de bilirim geç gelmesini ama erke cocuğu büyütüyorum annenin bi ayıbı çocuğun boynunu bükecekse babanın ayıbı da büker. Bu yüzden ne kadar cok çalışırsa çlaışsın biz evde 8 saatten fazla çalışıyoruz. Çok çalışana çok keyif yokÇocuklar duymasın Emine gibi amanniiinnnn diyesim geldi . Gerçekten insanların nefsine yenik düşmesi saniyelik olay . Ben asla yapmaz etmez demiyorum zaten güvenmiyorum ama bunu eşime söylemiyorum sana güvenmiyorum diye . Güveniyorum diyorum . Çünkü bir konuşmamızda bana şunu söyledi ilk zamanlar ben çok sıkıyordum herşeyine karışıyordum oda bana ne kadar bana baskı yaparsan o kadar yapmayacağım şeyleri aklıma sokarsın diyordu . Bende artık nasıl davranacağımı bildiğim için güveniyorum değip geçiştiriyorum halbuki asla güvenmiyorum. Ona güvenmediğimi bilse kanı da bozuk ise derk
Amannnn neler okudum ben Allahım esirgesin . gerçekten farklı hissetsem yıkarım ortalığı asla bunu kabul edecek biri değilim. Bunu eşim çok iyi biliyor . Oğlum doğduğundan beri yanlış bişey yapmayacağına buna cidden eminim ama Allah şaşırtmasın Allah saptırmasın ne diyebilirim ki . Hissettiğim şey 2 haftadır ilgisizliği böyle bir adam olsa derim aman al kartını harca keyfine bak ne yaparsa yapsın ama yok . Asla eksiğimiz olmaz gece gündüz çalışır kimseye muhtaç olmayalım diye aslında bir nevi ondan böyle göz yumdum okey faslına. Oda eğlensin mutlu olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?