Başıma geldiğine inanamıyorum

Gene ayni kisi mi?

Bu ara “öylesine meraktan mesaj attım” yalanı moda oldu. Ben eşlerinize güvenin diyen biriyim hep ama kesinlikle aralarında birşey olmuş, olmasaydı hoparlöre alıyorum diye uyarmazdı. Allah yardımcınız olsun..

Ne döktürmüşsün bee

Oncelikle bankacilari bu sekilde etiketleyen zihniyete lanet olsun!! Basin tekmeyi gitsin.

Üşenmedim, oturdum, tek tek eski konularınızı da okudum. Başınıza gelen zor birşey, Allah yardımcınız olsun. Eşinizin dediklerine de inanmadım, muhtemelen ilişki içinde olduğu biridir o kişi. Ama beni daha çok hayrete düşüren şey sizin bunun başınıza gelmesine inanamamış olmanız. Eşinizin defteri o kadar kabarık ki ben bile geçmiş konularınızı bir kere okuyarak ‘bu adamdan beklenir’ dedim. Diyeceğim o ki, boşuna kendinizi kandırmayın. Adam yıllardır süregelen davranışlarına uygun düşen birşey yapmış. Bir hatadır, aşırı mutluyduk diyerek kendinizi uyutmayın. Ama affeder, ben düzenimi bozamam derseniz o ayrı. Sizin kararınız. Ama kararınızı verirken eşinizi objektif değerlendirerek verin.

Sende, hayal kırıklığına uğramış kadınlar kervanına katıldın. Üzüldüm! Erkeklerin çoğu bile demeyeceğim, hepsi böyle maalesef. Hiç bir erkeğe güvenmiyorum. Erkekler bir kadının gözünün içine bakarak yalan söyleyebiliyorlar. Bundan rahatsızlık duymamaları çok üzücü.

Allah kimsenin başına vermesin böyle bir şey. Sanırım bende olsam senin gibi yıkılırdım. İyice düşün ve kararını ver. Evliliğiniz devam etse de sanırım aynı kalamaz artık hoparlöre veriyorum ne demek yani yakalandık ne konustuysak o der gibi

Bende eşine inanmayanlardanım, lütfen çokk sakin olmaya çalış, ancak sakin olursan bir çözüme ulaşabilirsin. Bence eşin daha önce kadınla baya samimi oldu yoksa hoparlöre veriyorum diye uyarıda bulunmazdı, bankacı diye kayıt etmezdi ve yalvar yakar af dilemezdi.

Artık evli erkeklerin bir süre sonra başka cinsel arayışa girmesine hiçbir kılıf bulamıyorum. Açıkça sormamı bağışlayın. Seks konusunda nasılsınız? Yani öyle çok sınırlarınız falan mı var? Çocuk olduktan sonra kendinizi mi saldınız? Böyle bir durum var mı?

Eski konulara baktım da adam bugünlerin temelini atalı çok olmuş, ne kadar uyumsuz biri

Allah sabir versin size baya ihtiyaciniz olacak. Terbiyesiz adam evde karisi cocugu varken yaptigi seye bak simdi sizin karariniz nedir acaba? Ayrilacaksaniz zaten yolunuz belli diyecek birsey yok. Ama devam edecekseniz gozunu korkutmaniz lazim o yalvarmalara bakmayin yine yapabilir aynisini

uzgunum ama mutlaka birsey yasamislardir yoksa ne diye tamismiyorlarsa gulucuk atsin
esinde inkar edicek tabi birsey olmadi die cok zor evliligi bitirmekde zor birsey kolay degil bazi arkdslar soyluyor ama maddi gucunuz yada arkanizda destek aileniz olmasi lazim

Ah bu erkekler yaaa sinir oluyorum hepsine doyumsuzlar

Diger konularinida okudumda nasil esinden beklemezdin orayi cozemedim bu adam sen hamileyken clublerde arkadaslariyla sensiz dogum gunu kutlamak isteyen uc aylik hamileyken seni birakip guya arkadaslariyla tatile giden ama asil oblarla olnayan yakalanincada basip gelmeyen ikigun sonra babamlayim diyip babasiylada olmayan yalanci hayat gorusunuz hic uymayan bi adam... sen muhafezakarsin o clube gitsin icsin eglensin... cocuk istemiyo diye konun var bide bunu yakalamissin ayril diceklerini bildifin icinde aman yuvani yikma desinler diye kocani ovmusssun girisgezgahta... bence sen kendine bi itoraf et bu adam hiiiiic te masum degil her halti yemis yiyecek potansiyel var ben yediremezdim kendime mide genisligine bakar bu isler alllah feahlik koaylik versin

Eski konularinizi okuyunca, ben basiniza boyle birsey gelmesini malesef normal karsiliyorum. Esinizin bu ilki olmadigi gibi, o antalya tatili oncesi ve o zamandan itibaren sizi aldattigini dusunuyorum. Defalarca yakalamis ama yalanlara inanmayi daha huzurlu bulmussunuz.

Simdide isterseniz esinizin yalanina inanip, eski huzurunuza donun. Ya da bir daha aldatilmamak icin simdiden yollari ayirin. Cok zor bir karar. Iki turlu de sizin icin bir yikim oldugunun farkindayim. Bu sizin hayatinizin karari. Biz ne desek, en dogru karari kendiniz icin yine siz vereceksiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…