Polis bi şey yapmazdı zaten ordan cesaret alır yine yapardi...korkmasi iyi olmuşilkokul çağında küçük bir erkek çocuğuda afedersiniz kalçamı sıkarak taciz etmişti yakalayana kadar peşinden koştum sonra da seni polise götürcem diye sürükledim öle bir korktu ki hıçkıra hıçkıra ağladı korkudan yine acıdım bıraktım doğrumu yaptım bilmem ama çocuk ağlayınca dayanamadım işte
ilkokul çağında küçük bir erkek çocuğuda afedersiniz kalçamı sıkarak taciz etmişti yakalayana kadar peşinden koştum sonra da seni polise götürcem diye sürükledim öle bir korktu ki hıçkıra hıçkıra ağladı korkudan yine acıdım bıraktım doğrumu yaptım bilmem ama çocuk ağlayınca dayanamadım işte
çok değişik çocuklar var çocuk gibi değiller valla... geçen yıl parkta bankta oturuyordum pazardan çıkmışım pazar arabasıyla iki soluklanayım dedim... öyle ücra bir park değil insanların olduğu gayet modern bir yer... iki çocuk geldi 12 - 13 yaşlarında, giyimleri kuşamları da düzgün, ama bir hinlik var tiplerinde... belli sataşçaklar hiç bakmıyorum onlardan yana geldi ayağıma öyle bir tekme attı ki bir hafta topalladım... ağzımı bile açamadım o kadar şoka girdim ki... kime anlatsam bana kızdı niye bağarmadın diye... bağarsam nolcak daha çok eylencekler... kikir kikir güle güle gittiler... naparsın...
bu cocuklar hakkında boyle düşündüğünüz icin kendinizi kötü addetmeyin. ben de sizin gibi düşünenlerdenim, haksız değiliz inanın bunlar ne yaptıklarının gayet farkında olacak yastalar, yani her cocuk masumdur diye bişey yok. Gecen Ramazan Bayramında ben ve ablama ( bizim mahallemizde hem de) iki ergen laf attı, hiçbirşey yapamadık sadece kulak ardı ettik, bayram oldugu için coğu dukkan kapalıydı, iki esnaf vardı onlar duydular mı bilmiyorum, gerci duysalar da bişey yapmazlar başlarını belaya sokmamak için ya! Öyle bir haldeyiz ki artık dönüp cevap versek suc yine bize kalır korkusuyla bu serefsizlere yaptıklarını kar olarak bırakıp gecip gidiyoruz, oyle zoruma gidiyor ki...Sizin olayda polis gelse dahi çocuktur deyip bişey yapmayacaktı zaten.siz kardeşini tuttugunuzda şoyle güzel bir dövecektiniz anca oyle rahat ederdiniz bir nebze..
ilkokul çağında küçük bir erkek çocuğuda afedersiniz kalçamı sıkarak taciz etmişti yakalayana kadar peşinden koştum sonra da seni polise götürcem diye sürükledim öle bir korktu ki hıçkıra hıçkıra ağladı korkudan yine acıdım bıraktım doğrumu yaptım bilmem ama çocuk ağlayınca dayanamadım işte
Aynen öyle oldu beni çileden çıkarıp kıkır kıkır güldüler.
Şuan yakalayabilsem tekme tokat dalacağım.
Ben anne babalarına daha çok kızıyorum.
Allah bildiği yapsın çocuklarıda aileilerinide.
4 buçuk yıldır bende istanbulda yaşıyorum, ilk başlarda sözlü bir şekilde taciz eden insanlara bende tepki veriyordum veya bakışlarım ile onları bende rahatsız ediyordum ama sonra yavaş yavaş sakin olmayı öğrendim ve kendimi artık kontrol edebiliyorum.
Yalnız bir şekilde tepki gösteremeyiz yoksa konu sahibinin düştüğü duruma düşüyoruz, haklıyken haksız durumu...
Ben olsam muhtemelen takar kulaklığımı yürürdüm, nitekim 3 yıldır artık bu tür insanlara tepkisiz kalmayı öğrendim.
Eğer bir şey yapacaksak, Kadınlar olarak, hep birlikte hareket ederek sokağa çıkarak tepkimizi göstermeliyiz ve sessimizi duyurmalıyız.
Ha birde en önemlisi kızlarımızı ve oğullarımızı doğru düzgün yetiştirerek...
yaa işte pişkinler bir de.. evet bende ailelere kızıyorum herkez işinde gücünde çocuklar ne alemde umurlarında değil.. ee o gün bana durup dururken tekme atan çocuk zannetmiyorum ki anasına hayırlı evlat olsun hiç sanmıyorum..... o da çekiyordur evladından ve onun sınavı ömür boyu ne acı....
çok korktu ya gözyaşları sel oldu ama bir daha yapamaz bence yanına kar kalıcak sandı ama ben kovaladım neyseki hızlı koşuyorum yakalayabileceğimi hesaba katmadı çevreyi filan umursamam ben ne ağlıcam veletlerine terbiye versinler yoksa ilerde tecavüzcülükte ya linç edilecek ya da hapiste işkence görecekohh iyi yapmışın nerden buluyolar bu cürreti.... bari biraz korkmuştur inşallah...
vallahi onu götüreceğimi sanması bile ona yetti ödü koptu çocuğun koştum yakaladım çocuk die yanına mı bırakcaktım hiç kötü hissetme milleti de takma sen elinden geleni yap bundan sonra yapıştır tokatı gitsinZerre kadar gözleri korkmuyor işte.
Yarın yaa polisi de aradı poliste bir şey yapmadı diyecek, Polat alemdar gibi gezip millete dert olacaklar.
Dediğim gibi suçlu olacaktım zaten altta kaldığım için kendimi saldım gitti.
Simdi ogrendim canim cok gecmis olsun
Ne diyeyim, bu ulke yaslisiyla genciyle zivanadan cikali cok oldu. Nasil toparlayacagiz veya ne zaman pes edip basip gidecegiz buradan ben de bilmiyorum. İyimser konusamiyorum artik bu konularda
Siddete kesinlikle karsiyimdir ama boylelerini de esek sudan gelene kadar dovmek farz bence
Bence kolundan sıkıca tutup ailesini bulmaya çalışın ya da polise gidiyoruz diye korkutun.Eğer yakınsanız da polise gidin aklı başına gelir.Boşuna kendinizi yıpratmışsınız ben olsam bir tane çarpardım heralde o sinirle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?