Sağol canım benim...o cocukların aılesıde oyle
aılede aynı seyı gorduklerı ıcın normal gelıyor onlara
o esnada tokatı patlatacaktın
polısı aramak yerıne etrafa laf anlatmak cocuklara bagırmak yerıne
oyle bı tokat patlatacaktın kı o arkadaslarıda kendısıde omur boyu unutamayacaklardı
aynısı ortaokulda okurken ılkokul ogrencısı tarafından basıma geldı
aynı seyı yaptım
ne zaman karsılassak su yasıma gelmısım utanır yuzume bakmaya
cok gecmıs olsun sakin ol hepımızın basına gelıyor malesef
kedılerın ordeklerın bıle tecavuze ugradıgı bu dunyada o gerızekalı ınsanlar senı haksız bulur
hıc muhattap olma bıdaha ya cantayı ındır kafasına yada bı tokat salla dunyası yerıne gelemesın
cok cok gecmıs olsun canım benım daha fazla uzme kendını
Sağol canım benim...
Herkes tokatı patlatsaydın dedi bende tokat patlatmak içimden geçti bir an diye kendimi yedim. Galiba bu anormal olması gereken olayda tepkim cok anormal olmadı.
Yarının tecavüzcüsü olacak işte.
Geleceğin sapık tacizcileri şeref yoksunlari işte. ..Olaylara anca dizi izler gibi bakacak kadar algı kabiliyeti olan insanlar bu kadar fazlayken şansınıza bu düşmüş.Edit: ağlayarak yazdım uzun oldu. Okumak için zorlamayın.
Özet: 3 tane küçük çocuk tarafından sözlü taciz edilişim, çevrenin bana tepkisi, en sonunda insanlıktan çıkmam ve bu şekilde kendimi kaybettiğim için kendime kızıyor oluşum hakkında.
Bir saat önce markete gitmek için dışarı çıktım.
Telefon elimde kkya bakıyordum.
Arkamda 2si erkek bir tane kız olmak üzere 3 tane küçük çocuk.
Erkek çocuklar olsa olsa ortaokuludadır.
Abla. Abla abla diye sesleniyor. Ben normalde üstüme alınmam. Kıyafetime atıfta bulunarak baana seslendiğini belli etti cocuğa döndüm baktım ağzında bir şeyler geveledi.
Ne var dedim.
Sana demedim dedi.
Sonra arkamdan gelmeye devam ettiler. Bu sefer diyorki abla g.tümü ye abla ...mi ye falan küfür ediyor. Sözde bana demiyor.
Çocuk dedim ağzını topla polisi arattırma yürü git işine.
Sonra devam etti. Karşı kaldırama geçtim arkama geldiler yine. Küçücük çocuk ettiği küfürün anlamını bilmiyor devam etti. Küçük çocuklar kalkmış yolda bana küfür ederek beni taciz ediyor. Yanlarındaki küçük kızda gülüyor.
155 i arıyordum fark etti. Elime vurdu telefon düştü.
Bendeki kayış level atlayarak iyice koptu.
Açtım ağzımı yumdum gözümü annesinden babasından insanlığından ve küfürler. Millet seyrediyor etrafta.
Çocuk ben sana demedim demeye devam ediyor yanlarındakiler güldükçe ben delirdim.
Çocuğu yakalayamadım. Küçük kardeşini yakaladım aldım twlwfonu elime çocuğu belinden kavradım.bırakmıyorum tekrar polisi arıyorum.
Çocuk debeleniyor insanlar üstüme yürümeye başladılar. Telefon elimde polisin telefondan sesi geliyor ama ben etrafıma laf yetiştirmekten konuşamadım. Millet beni linç edecekti galiba. Korktum. Halbuki çocuk kardeşini bırakıp gidemez diye küçük çocuğu tutuyorum diye. Amacım polis gelene kadar onları orada tutmaktı.
2 dakika önce bana küfürler eden o çocuk için evladım ne biçim konuşuyorsun demeyen insan müsvettesi bana tepki gösteriyor. Küçük çocuklar sözle beni taciz ederken kimsesin sesi çıkmadı.
Ben orada bittim. Sokak ortasında kaldırıma oturup ağladım ama öyle bir ağlama değil. Sinir krizi şeklinde nefesimi kontrol edemediğim şekilde.
Neden mi? Haklıyken millet haksız ilan etti diye.
Dedikleri yaptıkları karşısında hiç bir şey yapamadım diye.
Çocukların beni o hale getirmesine müsade ettiğim için.
Öfkeme sinirlerime hakim olamadığım için.
Yaptıkları yanına kar kaldığı için.
Biri benim canımı acıttığında kendimi ifade edemeyince böyle oluyorum işte. Öfkemi kontrol edebilmeyi öğrenmiştim ama şimdi başarısız oldum.
O çocuklara çocuk gözüyle bakamıyorum şuanda. Bu yüzden kötü müyüm?
O çocuklara ve ailelerine sokak hayvanlarına yaklaştığım insancıl yanımla yaklaşamıyorum. Çok mu kötüyüm?
Diğer yandan bu çocuklar yaptıklarının yanına kar kaldığını gördü biraz daha büyüyünce tacizlerinin boyutu değişmeyecek mi?
O zamanda herkes onlara hak vereceğini düşünemeyecek mi? Nitekim şuanda öyle değil mi?
Bu çocukların aileleri de böyle olsa gerek. Şuan insancıl duygularım empati yeteneğim off modunda. Yakalasam çok fena döveceğim. Bunu yapmak istediğim için kendime kızıyorum ağlıyorum.
Şuan bütün insanlardan nefret ediyorum.
Bir saatir ağlıyorum. Tutamıyorum kendimi.
Bu kuralcı olmadığım halim bir de eskiden görseydin beniçok kuralcısın ..
sürekli doğru hareket etmeyi bırak doğru düşünmek gerekmiyor..
insanız ilkel tepkilerimiz olabilir ha olmasın tabi ama olduğunda da kendini yiyip bitirme azıcık rahat ol..
Teşekkürler. Benim hikayemde muhtemelen tek olduğum için mezara girerdim.Çok geçmiş olsun. Böyle çocukların aileleri de korkunç oluyor. Bekarken oturduğum mahallede benzer bir olay olmuştu, sonra araya aileler girdi. sonuç 2 aileden biri hastaneye diğeri hapishaneye... Öyle bir zamandayız ki, çocuklardan bile korkar oldum.
Sakinleştim bu ülkede önüne gelen çocuk yapınca böyle oluyor işte. Gelde çocuk de ruh hastası sapık tecavüzcüler yetiştiriyorlar. Böyle kirlenmiş beyinlilere cocuk denmez zaten.Geleceğin sapık tacizcileri şeref yoksunlari işte. ..Olaylara anca dizi izler gibi bakacak kadar algı kabiliyeti olan insanlar bu kadar fazlayken şansınıza bu düşmüş.
İlk degilsinizdir, son da olmayacaksinizdir.Onlar unutur gider 2 güne. Sakin olun lütfen unutmaya çalışın. Çocuk oldukları için cezai islemde uygulanmaz daha fazla uzuldugunuzle kalirsiniz
Bu kuralcı olmadığım halim bir de eskiden görseydin beni
o zaman kuralları yıkmanın şerefine
Kendi oglum boyle bisey yapsa herkesten once ben doverim, keske yapistirsaydiniz iki tokadi
Allah muhafazaTeşekkürler. Benim hikayemde muhtemelen tek olduğum için mezara girerdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?