Başıma gelen olay.

Sağol canım benim...
Herkes tokatı patlatsaydın dedi bende tokat patlatmak içimden geçti bir an diye kendimi yedim. Galiba bu anormal olması gereken olayda tepkim cok anormal olmadı.
Yarının tecavüzcüsü olacak işte.

çok üzüldüm gerçekten çok can sıkıcı bir durum. çocukluktan çıkmış onlar artık. kendinizi üzmeyin, bir daha yaşamazsınız umarım böyle bir şey..

çok kuralcısın ..
sürekli doğru hareket etmeyi bırak doğru düşünmek gerekmiyor..
insanız ilkel tepkilerimiz olabilir ha olmasın tabi ama olduğunda da kendini yiyip bitirme azıcık rahat ol..

Çok geçmiş olsun. Böyle çocukların aileleri de korkunç oluyor. Bekarken oturduğum mahallede benzer bir olay olmuştu, sonra araya aileler girdi. sonuç 2 aileden biri hastaneye diğeri hapishaneye... Öyle bir zamandayız ki, çocuklardan bile korkar oldum.

Geleceğin sapık tacizcileri şeref yoksunlari işte. ..Olaylara anca dizi izler gibi bakacak kadar algı kabiliyeti olan insanlar bu kadar fazlayken şansınıza bu düşmüş.

İlk degilsinizdir, son da olmayacaksinizdir.Onlar unutur gider 2 güne. Sakin olun lütfen unutmaya çalışın. Çocuk oldukları için cezai islemde uygulanmaz daha fazla uzuldugunuzle kalirsiniz

Teşekkürler. Benim hikayemde muhtemelen tek olduğum için mezara girerdim.

Sakinleştim bu ülkede önüne gelen çocuk yapınca böyle oluyor işte. Gelde çocuk de ruh hastası sapık tecavüzcüler yetiştiriyorlar. Böyle kirlenmiş beyinlilere cocuk denmez zaten.

Bir dahakine kesinlikle ikiletmeden yapistirin tokadi. Susup gidince oh yanima kar kaldi sanipyilarca dwvam edecekler buna, belkidaha da kotusune yeltenecekler. Zatwn ben cocukarin budurumunu gordukce lanet okuyorum. Boyle bir dunyaya nasil cocuk getirelim ki. Birde bunlarin birbirlerine etigi kufurler var ki, senin anani diye baslayip korkunc kelimelerle devam eden kufurler. Artik aneni mikem kufuru bile cok basit kaldi, o kadar ki kendini astilar. Bir cocuk nasil boyle seyler bilir de soyler diye dusunurken,inanin kaniniz donuyor o an.
Bunlari boyle yetistiren oksijen israfi pis varliklardan(kesinlikle insan sifatini haketmiyorlar) nefret ediyorum. Hadi amcaya bi kufur et diyen, abiye cukunu goster diyen pisliklerden nefret ediyorum. Allah kahretsin boyle varliklarla yasiyoruz iste. Gece gece bir kez daha nefret ettim bu dunyadan ya.

Allah ailelerinin belaısnı versin doğrup doğurup köpek gibi salıyorlar bunları etraftaki insnalar desen insan demeye bin şahit o çocuklar herşeyin farkında emin ol ne dediklerini biliyorlar dövseydin keşke desem olmaz sonra aileleri başına musalat olurlardı keşke erkenden göçseler büyüyünce çevreyi iyice krletecekler

Polis mi hemen iki kadir inanir tokkadi sonrada cukunu iki buracannn bir daha got mot diyemez omur billahhhh

Arkadaşlar herkes çantasında mutlaka biber gazı taşısın hatta ufak bir çakı da taşıyın.
Çocuk mocuk demeden sizi rahatsız edenin sıkın bolca gözüne sonra d kaçın ciddiyim.
Polisi aramak tamamen vakit kaybı hiçbir yaptırımı yok maalesef böyle bir ülke haline geldik.
Hatta ben kadınlar olarak topluca dövüş eğitimi almamız gerektiğini düşünüyorum.

Çocuğa şiddete karşıyım ama bana o lafları edecek var ya döner elimin tersiyle tokadı basardım.

O insanlara da çığlık ata ata cevabı verir,polisi beklerdim.

Geleceğin tacizcisi tecavüzcüsü bunlar.

Ağzımı bozmak üzereyim şuan aşırı sinirlendim

Cocuklar aile terbiyesi gormeyince boyle oluyor malesef.
Keske dondugunuz an agzina bir tane yapistirsaydiniz.

Ay inanamıyorum.......bunlar neden arttı böyle ya sen cocuksun cocuk.Cocuklarin bile basini sevip gecemeyecegimiz bi zamandayız ne kötü...

Geçenlerde kücük bi çocukta arkadaşlarla yururken bana laf attı etraftaki insanlar güldü çocuğa,neyse ki biz üzerine yürüdükte korktu..Şuan sinirlendim gidip çocuğu bulup dövebilirim. Keşke sizde dövseydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…