ya görüşürsem sanki hiç geri dönüşü olmaz gibi geliyor.
mesela az önce mesaj atmış.dün gece rezil oldum sana gurursuz hissettim kendimi diye.
bende ben öyle hissettirdiysem özür dilerim öyle hissetme yazdım.
ben söylemyecektim sen söylemeseydin dedi.
bende çok hızlı ilerlior ben böyle istemiyorum korkuyorum çünkü dedim.
atmayayım mı sana mesaj o zman dedi.
bende sen bilirsen eğer attığın mesaj arkadaşca olacaksan tamam aynı şekilde bende basşa yerlere kaymasın dedim.
oda mesaj atmış tekrar hayatında biri olsun istemem diye.
çok sacma buldum biliyorsun zaten yok dedim.
biliyorum olmasında yazmış.gülen surat felan koymuş.
bende ne diyeyim ben sana rahat ol yalnız ölücem yazdım
o da yalnız ölmeyeceksin ben olucam yanında yazmış.
yine o muhabbetler yazdım cevap atmadı.
ya bak işte hemen sogudum tekrar.takıntılı saplantılı kıskanc bir hali var.kesin bir şekilde rest cekemiyorum korkumdan.cümleleri kurarken okadar dikkat ediyorum ki nasıl sogutsam kendimden ya
canım tebrik ederim Allah mutluluğunu daim etsin.ama işte ilk ilişkimin netten lmasını istemiyorum güvenemediğim birşeyler var tedirgin oluyorum özellikle dün geceden beri onu kendimden sogutmam gerek
tabii ki hepsinden önemli olan kendini iyi hissetmen,bu kadar huzursuz oluyorsa görüşme o zaman bence
Birşey yapmaz ,sen ona cevap verdikçe yazmaya devam edecektir, sen hiç yanıt vermezsen bir süre sonra o da kesecektir mesajlarını
Üstelik daha cok gençsin, istediğin gibi bir tanışma yaşayacaksındır, platonik aşk bir yere kadar, gerçek aşkı yaşadıgın zaman gülüp geçeceksin bir zaman sonra..o yüzden platonik aşkına takılıp kendini üzme ,hayatını tıkamasınada izin verme.
Şansın bol, yolun açık olsun...
sen 2 aydır görüşüyormuşun bence onu netten gör hatta kamera açmasını iste ve doktor oluğuna emin ol. Canlı canlı gör. Benim tanışdığım kişide Karadenizliydi.
Acab bu erkek modelleri hep aynı modellleymeyi yapıyor. AYnı ilgiyi bir anlatıyor diğeride aynı yoldan gidiyor. Çok kızla muhabbet edenler sanırım yolu buluyorlar. Ama umarım sen ve karşı taraf birbiriniz için doğru insanlarsınız. Seni çok beğenmiş sana belki aşık olmuştur ama şuda var oda senin gibi bir aşk gazisi olmuşda olabilir boşluğu doldurmak için seninle olmuş olabilir. sonra sende benim gibi çok üzelebiriirsin.karekterler aarasında yaş farkı var. benim ki aşırı titiz, düzenli , kin tutan ,kıskanç,ama aşırı duygusal, yalnızlığı seven, gezmeyi seven biriydi.
çok çocukça davranıyosun.. arada bişeyler olmuş artık o hoşlanmış senden, arkadas olalım ne demek?
birbirimizi tanımamız lazım, görmeden tanımadan gözlerine bakmadan bu konuları konuşmanın anlamı yok de.
istiyosan görüş, sonra bak duruma.
istemiyosan da msj atmasan susar o. kırmak istemiyorum fln da bahane. canın konuşmak msjlaşmak istiyo, onu önemsiyosun.
ne hissettiğini kendinden saklama, kaçma duygularından.
soğutmaya çalışmak nedir ya.. istemiyosan konuşmazsın en kötü tlfn değiştirirsin.
insanın başına ne geliyosa kendinden geliyo.. netten tanışmanla ilgili bi sıkıntı yok sürekli bunu söyleyip duruyosun
duyguların karışık, kendini dinleyip mantıklı hareket etmek yerine ufak ayrıntılara takılıyosun.
umarım gönlüne göre olur
Zamanında arkadasım internetten biriyle tanısmıstı saatlerce telefonda konusuyordu, görüsüyordu o kadar garip geliyordu ki yanlıs oldugunu düsünüyordum ve sürekli ona yapma, ben asla gitmem, istemem gibi seyler söylüyordum. Bunları dedigime pisman degilim cünkü sevgilisinin adını bile dogru bilmiyordu cocuk, kendini baska bir isimde, meslekte vs. tanıtmıs arkadasıma ayrılmıstı tabii sonra ben, en acok büyük konustuguma yanıyorum asla asla dedim ve bende internette tanıstıgım biriyle muhabbeti ilerletip görüstüm cok kısa bir süre cıktık ve olmadı, ayrıldık.. Artık büyük konusmuyorum..
Baslıgını görünce eskiler aklıma geldi birden..
zaten büyük konuştun mu mutlaka başına gelir arkadaşım.şaşmaz yani o durum.
ya dogru söyledigini biliyorum twitter da ismi resimleri felan var.sonra resimlerini attı hastanede okulda derste.
şunu farkettim ki böyle bazı arkadaslarım tanıdıklarım çok yakışıklı çok ideal erkekleri reddederdi bende şaşırırdım daha ne istiyorsunuz diye.işte elektrik ve güven herşeymiş meğer.tip olsada tereddüt ağır basıyormuş.
esımle evvelkı sene ramazan ayına gırmemıze 1 2 gun kala tanıstık nette..konustuk aylarca aramızda 2000 km ye yakın mesafe vardı cıktı geldı defalarca..gecen sene agustos 1 de nısanlandık,ocak 16 da evlendık suan gordugunuz uzere de hamısım..rabbıme gunun 24 saati onu bana es yaptıgı ıcın sukretsem azdır..
nett olması neyı degıstırır sadece bır vesıle..evet ıyı seyler duymuyoruz ama normal hayatta da duymuyoruz o ıyı seylerı...
tum tedbırlerını alarak gorusmeye devam etmelısın..uyanık ol varsa acıgı yakalarsın...yoksa zaten bak keyfıne hıccc dusunme ...
ben eşimle netten tanısıp evlendim 4 yıldır evliyim ve bi oğlum var doğru insan olduktan sonra net olsa nolcak ki
maşallah canım tebrik ederim Allah hatırlı dogumlar nasip etsinailene nasıl actın peki konuyu
evet sadece bir vesile internet ama işte tam tanıyamadığım için tereddütler oluyor.
yakışıklı tıp okuoyr üstelik ege'liya öyle birşeyki boyu hakkında korkum vardı boyuda 1.87ymiş.
3 kardeşte tıp okuyor babası öğretmenmiş.
yani herşey istediğim gibi ben artık "dudakları ince" dedim arkadasım beni paralıyordu az kalsın
ama işte sen hem buözelliklere sahip ol hemde internetten dogru düzgün tanımadıgın bir kıza aşık ol.ne bileyim.
evet polisim sorabilirsin tabi.poliswomen polis misiniz size bişi sormak istiyorum .özelden yazıcaktım ama msj hakınız yok onun için burdan sormak istiyorum sorabilirmiyim
yalnız geç oldu çıkmak üzereyim.hla sorun gelmedi?poliswomen polis misiniz size bişi sormak istiyorum .özelden yazıcaktım ama msj hakınız yok onun için burdan sormak istiyorum sorabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?