başıma gelmez dediğim olay beni buldu netten tanıştığım biriyle konuşuyorum.

tebrik ederim canım çok şanslısın.mutluluğun bozulmaz inşallah
ya hep söylediğim gibi herşeyiyle okadar uyuyorki bana.istediğim kriterlerin üzerinde özellikleri var.ama işte içime sinmeyen şeyler de var ve ben bunları göz ardı edemiyorum.

bir tane bile ortak arkadasımız olsa hakkında birşeyler ögrenirdim tarafsız olarak.ama işte hic yok.
bazen böyle cok sıcak hissediyorum onu böyle mesajlasmak istiyorum ama bazende birşey oluyor hoba hemen soguyorum cıksın gitsin mesaj atmasın istiyorum.

birde siz ne güzel önce arkadaş olarak başlamışsınız ama bu benim twitterda resmimi gördüğü an hoşlanmış arkadaşça başlamadık konuşmaya bundan sonrada olamayız diyor.bilemiyorumki

biz çok hoşuz yaa şuraya yazdıklarımızı bi okusalar ne yaparlar acaba

yok tatlım daha tam soğutamadım.az önce yine msj atmış sen benim herşeyimsin senle konuşmak dünyanın en güzel şeyi buralardaki en güzel şey sensin hep kendimi seni düşünürken buluyorum arklar bile ne oluyo sana diyolar yazmış

tabi daha cevap atmadım 2 gün sonra falan atarım ya da arkdaştayım derimama inanmıyo sanki hiç tepki vermiyo.canım bak bende hoşlnmadım dedğil iyi hoş mesleğide güzel ama işte olmayan eksik biişileer var ya görüştüğümzde iyice bağlanırsa ben elektirk alamazsam ozman kesin bırakmaz başıma bela olur falan ALLAH korsun benim kararım kesin tatlım ben bitirme yolunda ilerliyorum.

Allah korusun haberlerde izledim netten tanıştığına kaçmış 23 kişinin tecavüzüne uğramış dağlara taşlara ..yıllarca sevgili olduğumuz kişileri bile bazen tanıyamıyoruz kaldıki net ben karşıyım açıkçası güvenemem

ya ben kendimden soğudum bu cocuk benden sogumadı
sabah dogru düzgün mesajtmadım.akşama kadar hiç mesaj atmadım.akşam bana mesaj atmış benden uzak durmaya çalışıyorsun,sıkıldıysan rahatsız ediyorsam söyle yazmış.bende rahatsızlık sıkılmak bunlar mesele değil ama uzaklaşmak daha iyi mantıklı düşününce dedim.yine yok uzaklaşmanı istemiyorum bilmem ne sanki çok yakınız gibi.bende başımdan savdım işim var dedim.yoruldum gercekten yaa. üzülmesini de istemiyorum.ama bu kadar bağlanmasına da anlam veremiyorum yani

işte benim için de tabuydu ama öyle bir an geliyor ki bir bakmışsın olaylar gelişmiş.
ya evet o haber cok üzücü ama kızın küçük olması cahilce o cocuga kaçmasıda olayları başlatmış.
Allah yardım etsin

buügn yine msj atmış bugün hangi arkdaşındasın yazmışbence bana inanmıyo.bak böyle yapma ben seni azçok tanıdım.ilk başlardaki gibi doğal ol kendin ol yazmış.korkma yaa valla zarar gelmez benden kızım ben polism ya seni görende beni sapsız sapık falan sanır.demişkötü bir niyetim olsa 4 ay koşarmıydım ya peşinden hoşuna mı gidiyo beni it gibi süründürmek demiş

üff istemiyorum yapamam diyorum anlamıyo sonra niye böyle yapıyosun diyo sinir ediyo yaa istemiyorum iştee anlaa dimi ama

ne yaptın canım?ben okadar bunaldım ki.keşke diyorum keşke farklı şartlarda tanışsaydık.ama elimden de birşey gelemz.
neden soğuksun diyor.bende dedim arkadaşca hal hatır sormanın ilerisinde birşey bekleme dedim.evet bunu konuşmuştuk ben görüşene kadar birşey demeyecektim sen bozdun bu durumu acele ettin hemen kestirip attın hayır diyeceğini hiç düşünmemiştim cok pişmanım dedi

bende haklısın ama korktum cesaretim yok benim böyle birşey yaşamaya.mantıklı düşününce şartları göz önüne alınca ikimiz icinde en iyisi bu dedim.

o da o zaman hayatına kimseyi sokmaya cesaretin olmayacak.bana cesaretin yoksa kimseye olmayacak! yazdı bana

bende o ne demek öyle ya dedim.o da kusura bakma sinirlerim bozuldu yazmış bende sinirlendirmek istemezdim yazdım. o daha birşey yazmadı.

ya ben ona bu kadarda umut vermedim.bir ilişki yaşasak anca bu kadar bağlanırdı. korkuyorum işte bende böyle olunca. off ya.

aynen canım gün geçtikçe ben bile bağlanıyorum sanki tamm onun kadar bişi hissetmiuorum ama ona karşıda çok boş değilim itiraf edeyim.ama şartlar işte elvermiyo.bana da diyo senin zoruna gidiyo sevmek sevilmek cesret edemiyosun korkuyosun bu gidişle evde kalmaya mahkumsun demişti.

üzülüyorum ama yapcak bişi yok canım ben yapamam .ailem çevrem sonra hadi evlendik falan güven problemini aşamayız biz olmaz.

keşke gerçk hayatta karşıma çıksaymış ama maalsef nette buldu beni burdada kaybetcek başka yolu yok(

aynı şekilde düşünüyoruz canım.kendimde cok suc buluyorum baştan sarhoş olmuş gibi etkilendim ve yüz verdim acıkcası.birden yoğun ilgi hoşuma gitti.ama sonra kendime geldim.internetten tanıştıgım biriyle hatta onu çok iyi tanımadan bir ilişkiye başlama cesaretim yok.
kesinlikle mutlu sonla biten örnekler var.ama benim istediğim aşk bu değil.en azından başlangıcı böyle olmamalı.

hadi herşeyi gectim tamam dedim kac kere gelebilir ki yanıma ya da ben kac kere gidebilirim onun yanına.uzaktan başladıgımız bir ilişkiyi yine uzaktan mı sürdürücez?2 yıl sonra okullar bitince bir araya gelebiliriz ki oda kesin değil. 2 yıl süreceği ne malum? yani bu kadar sorun ve engel varken bu riskleri göze alarak bir ilişkiye başlayamam.

ya ben daha basit bir aşk istiyorum.tamam filmlerdeki gibi olmasın ama ne bileyim gözlerine baktıgım birine aşık olayım istedigim zaman yanıma gelebilecek beni eve bırakacak elimi tutacak birini istiyorum.

umarım artık bana mesaj atmaz.en olmadı numaramı değiştiririm.düşmez peşime sanmıyorum.

evt canım çok doğru söylüyosun hiçbir ortak arkdaş yok sadece onun söyledikleriyle onu tanıyorum.kimsede benim yoğurdum ekşi demez.tamm bazen kötü yönlerinide söylüyo ama genel işte sinirliymdir kıskançımdır ev işlerinde yardım etmem gibi.ya bunalr değil benim görmem lazım tanımam lazım ortak arkdaşlarımız olsa fikir almam lazım.hiçbiri yok.ee böyle oluncada içime sinmiyo işte artı tecrübesizlikte korkutuyo beni elime yüzüme bulaştırırım ben onun için ben yokum yanı yapamıcam.haa olsun istermiydim isterdim çünkü beğendim aynı şeyleri düşünüp anlaşmak çok güzel sohbet etmek güzel sonuda olsun isterdim çünkü birçok arkdaşım evlendi okulu devam edenler sözlendi nişanlandı .herks düzenini kuruyo ben de isterim kendi düzenimi kurayım ne biliyim en basiti mesla benim evim benim mutfağım olsun sevdiğim adama yemekler yapıyım falan çünkü belirli bir yaştan sonra okul falanda bitince aileyle yaşamak inan çok zor geliyo .tamm ailemi çok seviyorum.ama işte artık beninde bir hayatım olsun istiyorum.canım isteyince temizliğimi yapayım canım isteyince misafir kabul edeyim ya bunalr çok basitşeyler ama hayatın gerçekleri ve artık çekilmiyo.annemin istekleri doğrultusunda yaşıyorum.bu da sıkmıyo değil.

küçük bir ilçede yaşıyoruz babamın görevi gereği ve çok ark çevrem yok .hani desemki ark ortamında bulurum bide ben öyle kolay kolay beğenip hoşlanmam.tanışmak isteyenlerde var ama ye beğenmiyorum ya da çekiniyorum

nebiliyim tatlım nereye kadar böyle gidecek onuda bilmiyorum yani.
hakkımızda hayırlsı olsun demekten başka bişi gelmiyo maalsef elimden(

canım ya resmen beni anlatmışsın.aynı şekilde benimde tüm arkadaşlarım evlendi.benim daha sevgilim bile yok.yani en azından geleceğimi planladıgım biri olsa keşke diyorum.

ben okul varken ailemden ayrı evde arkadaşlarımla oturuyorum.yazın yada sömestırda eve gelince cok zor oluyor.dediğin gibi annenin babanın düzenine göre yaşamak zor geliyor.okul bitince ne yapıcam diyorum.bende kendi evim olsun istedigim gibi döşeyeyim istediğim yemekleri yapayım istiyorum ama sanki çok uzakmış gibi.

aynı şekilde benimde cok erkek arkadasım yok.gireceğim ortamda yok yani.kısmetimdeki kişi karşıma nerede ne halde çıkacak hiç bir fikrim yok. hep aşk evliliği istedim ama görücü usulünü bulabilirsem ne ala yani. ya sonucta bir erkek kendinden küçük kızla evlenir.bir kız için belli yaş sınırı var.ben 30umdan önce anne olmak istiyorum mesela

dün o konuşmadan beri mesaj atmadı.Allah onun karşısına cok seveceği ve sevileceği birini çıkarsın inşallah.ne diyeyim artık unutur gider inşallah.

unutturlar canım onların kide bir heyecan bence biz onlra farklı geldik hepsi bu görseler belkide ekeltirk alamayacaklar.en iiyi bizim için bu canım.

okul bitince ozman görüceksin asıl zorluğu .inan evde oturmak çok zor heleki bide kendi düzenin yoksa ee artık çocukta değiliz ki arkdaşalrın düzenlerini kurarken sen ailenin düzene uyuyosun.dün mesala keyfim yoktu annem tuturdu misafir çağrıcam diye çağırdı çoluk çocuk ıyyy bugünde oturduk temizlik yaptık .yaa hakkaeten çok bunaldım sıkıldım ders çalışmam lazım onuda yapamıyorum bu şartlarda valla dokunsalar ağlayacam o durumdayım

sadece netten tanıştınız diye soru işaretleri var sanırım kafanda...eğer doğruları söylüyorsa gerçekten dediği gibi biriyse neden olmasın ?? bende eşimle netten tanıştım kısmet bu işler yaa..aşkın nerde ne zaman karşına çıkcağı belli mii?? hiç bi zaman insan büyük konuşmamalı herşey biz insanlar için sonuçta....umarım çok mutlu olurssunuz..tabii acele etme iyice tanı onu..hakkında hayırlısı neyse o olsun..

ay canım aynı benim annem.10 saat iş yapayım 1 dk oturayım hemen neden oturuyorsun der.
temizlik yaparım elibe saglık demez bir şeyi unutayım bana hiç faydan yok der.
Allah karşımıza hayırlı kişileri cıkarsın.sevdigimiz ve bizi seven kişileri.

az önce konuştuk canım ve bitirdik.o da tamm dedi bitirelim yoksa gün geçtikçe ben kötü oluyorum dedi.sana hem kızıyorum hemde seviyorum dedi.sen inanmadın benim ciddiyetime sevgime dedi valla da sevdim billaha sevdim lan dedi.azcık cesaret gösterseydin herşey güzel olacaktı sen istemedin dedi bütün engelleri ben aşardım ailermi sorun dedi konuşurdum ben dedi.senin yapman gereken sadece bir evtti onu yapamadın korktun üzülmekten mutsuz olmaktan korktun ama ben seni nasıl mutsuz ederdim di insan sevdiğine kıyabilirmi dedi.ama bu kafayla üzülen hep sen olursun kendini aş biraz üzül ağla sevin bişiler yaşa dedi.sonra çok pişman olursun iyi kızssın güzel kızssın hatta ilk başlarda demiştim nasıl olurda bu kadar güzel kızı rahat bırakırlar kesin hayatında biri olmuştur dedmiştim ama şimdi anlıyorum ki gerçekten senin hayatına kimse giremez .sen kendini kapatmışsın etrafını duavrlarla örmüşsün.yapma dedi kendine yaparsın dedi.

4 ay koştum peşinde aşağılandım sapık saplantılı muamelesi yaptın bana ben hayatımda bu kadar aşağılanmadım dedi.daha fazla aşağılanmaya niyetim yok çünkü beni bilen bilir dedi.

sende istedin ama cesaret edemedin dedi.tamm canın saolsun dedi seni daha fazla zorlamayacam .Allah yolunu açık etsin.ama ben seni kolay kolay unutamıcam bunu bil dedi.

bende ben vicdanen rahatım sana başından söyledim her konuşmamızda söyledim ben yapamam benden beklentin olmasın dedim dedim nasıl beklentim olmasın biz senle neler konuştuk hayaller bile kurduk herşey çok güzel olacaktı neyse hayırlı böyleymiş dedi.

ve bende Allah yolunu açık etsin dedim

bitti canımmmm....

canım hayırlısı olsun senin için.çokta sorun etmemiş demekki.hemen bırakabildigine göre.inşallah Allah karşına hayırlı birini çıkartır.

bugra bana daha mesaj atmadı inşallahta atmaz.unutur gider.

ya başta ister istemez yüz verme olayı oluyor.sohbet ederken kendilerine göre algılıyorlar.hayır bu kadar nasıl bağlandılar ben anlayamıyorum ki.tipleri düzgün meslekleri yerinde etraflarında mutlaka kız vardır.ama işte dediğin gibi farklı geldik onlara.

ay canım dua et benimkide bıraksın mesaj atmayı.hiç aklına bile gelmeyeyim.

tebrik ederim canım.Allah mutluluğunuzu artırsın.evet internetten olmasını sorun ediyorum onun haricinde onu bana anlatacak referans olacak kimse yok.ve çok kıskanc geldi bana.yani biraz takıntılı gibi.bende korktum işte bu yüzden

kova burcu canım.bende oğlak burcuyum.

gerçi artık bir önemi yok.artık sana mesaj atmicam yazıp göndermiş bana.hayırlısı böyleymiş.bence daha iyi oldu.inşallah gerçekten unutur.

Oğlak burçları gelenekseldir. Herşey kurallarınca olsun, ciddiyet içerisinde sağlam şekilde yürüsün ister. Karşısındakine güven konusu çok önemli ve mantıklı kanıtlar bulmazsa içi rahat etmez. Benimde ay burcum oğlak karşımdakine güvenmek çok büyük problem, yani mit kendi elemanını seçerken bu kadar sorgulamıyordur. Kova ise özgürlükçü, hayatı daha rahat serbest yaşamak ister, kurallar vs çok önemli değildir. Element uyumsuzluğu var gibi sen ayakları yere sağlam basan toprak grubu oğlak, o ise havai özgür ruh kova. Tabi güneş burçlarının uyumsuz olması illa hiçbirşey olmaz anlamına gelmez oğlak-kova çiftelerde vardır illaki ama dediğim gibi element uyumsuzluğu ilk anda bazı problemlere yol açabiliyor Hayırlısı olsun diyorum hakkında. Nasipse gelir hintten yemenden, nasip değilse ne gelir elden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…