başıma gelmez dediğim olay beni buldu netten tanıştığım biriyle konuşuyorum.

Kızlaaaarrrrrr,
Gördüğünüzü, istediğiniz her an yanında olabileceğiniz güvenilir ailesine değer veren kişileri seçin yoksa gerisi hüsran olur üzülmeyin.
Sizler hep en iyilerine layıksınız

tatlım görüşmeye devam mı ediceksin.eğr öyle olacaksa diket et güzelim.sankin tam olarak güvenme tedbiri elden bırakma.mesafenı koru cnm.en kısa zamanda da yüzyüze görüşürn.

tatlım görüşmeye devam mı ediceksin.eğr öyle olacaksa diket et güzelim.sankin tam olarak güvenme tedbiri elden bırakma.mesafenı koru cnm.en kısa zamanda da yüzyüze görüşürn.

canım hla kararsızım mesajlasıyoruz ama bilemiyorum ki.ne kadar zor bir kararmış bu ya.sen ne alemdesin?

haklısın canım bende erkeklere cok güvenme taraftarı degilim.ama işte aklım karışıyor.ilgili sahiplenici davranıyor.ne yapacagımı şaşırdım acıkcası tepmekte istemiyorum.sonucta mesela bir kafede otururken biri gelse tanışmak istese hayır derim.ama internetten sohbet ortamı oluyor birşekilde dogru yalan anlıyorsun. ama işte cok cabuk soguyan bir yapım var.ne olacak ne yapıcam bilmyorum

Canım benim en büyük tereddütüm bu zaten.yani gecmişime birini eklerken iki kere düşünmek istiyorum cünkü ben ilk ve son olsun isterim her zaman. ama işte kader ne getirir bilinmez.

ya eli yüzü düzgün ve hic sevgilisi olmayan bir kız olabilirm ama nedense özellikle son iki yıldır resmen kısmetim kapandı öyle böyle değil sokaktaki kırolar bile laf atmıyordu artık o derece.sacma gelebilir ama bakıyorum herkesin en azından görüştügü biri var.ben dımdızlak ortada kaldım evde kalıcam diye düşünrdüm.işte bir gün Allah'a dua ettim karşıma istedigim gibi egeli birini cıkar diye sonra bu olay oldu ister istemez baglantı kuruyorum.istiare'ye mi yatsam ya

canım hla kararsızım mesajlasıyoruz ama bilemiyorum ki.ne kadar zor bir kararmış bu ya.sen ne alemdesin?

ayy canım yaa bende ne bitirebiliyorum nede böyle içim rahat ede ede yazabiliyorum.

hembirgün msej atmasa gözüm mesajını arıyo yeni bi kız eklese kendimi kötü hissediyorum ne biliyim. canm yaa ha bi cesaret devam et diyorum sonra ya saplntılıysa ya zarar verirse die korkuyorum..

ben istihareye yatmaya karar verdim canım en azından bir fikrim olur.

yat tabi tatlım yat
hayırlsı neyse onu çıkarsın Rabbim..
çok zormuş ya bu işler netten olunca daha da bir zor .kötü bişi duysam hemen korkuyorum vazgeçiyorum.iyi bir hikaye duysam tamm ya işte kabul et diyorum.

şimdilk msjlaşıyoruz bakalımm ne olucak sonumuz.arkdaş olmayıda kabul etmiyo etse daha rahat olacam o da yok

canım sorun internet olusu değil inan bak,orasına takılma sanal alemden kurulan cokda güzel arkadslıklar var,insanın dostum canım ciğerim dedikleri ne yamuklar atıyor,senin tek yapman gereken kendini fazla kaptırmamak( cünkü bende ister net olsun ister günlük hayat hoslandıgım birisi tabi düzgünde gözüküyorsada hemen kapılıyorum malesef :) ama işte erkek mileetine her cevap verişinde sımarıyorlar ...o yüzden tatlım saglam at adımlarını ...herkesden önce sen önemlisin kimse değil...senin annen baban ne zorluklarla büyütmüşlerdir elini sıcak sudan soğuk suya sokmamıslardır eminimbu yüzden kendi degerinin farkına varmalısın ve ona göre hareket edersen kimse üzemez bu haytta seni

ya cok zor gercekten şu an ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.arada tek bir tanıdıkta yokki referans olsun.farklı diyardan farklı kültürden biri.her yorumda değişiyor düşüncem.üzülmek basıma bela almakta istemiyorum.içime atıyorum ya da burada paylaşıyorum.çok çaresiz hissediyorum

bende ortaokulda plotonik aşkımı lise sona kadar unutmadım ama ona hiç açılmadım sosyal paylaşım sitelerinden takip ettim arkadaş oldum flan ama bunlar gerçekten psikolojik şeyler tanımıyrsun bile kafanda yarattığına aşık oluyorsun karşılıksızca bende benim onu ne kadar beklediğimi öğrenince gelecek derdim umudumu kesmezdim şimdi tipsiz bi kızla çıkıyor beni görse bayılırdı heralde diyorum
gelelim internete
açık konuşayım benmde oldu internetten 19 yaşındaydım ilk ilşkimdi ilgi alaka hepsi beni pohpohlayan şeylerdi aynı şehrdeydik biz 4 ay sonra bulştuk uzun oldu öyle gelişti iyice tanıdık olay şu ki aslında internetten birisiyle tanıştığında onu görmeden gerçek anlamda tanıyabiliyorsun (yalan söylemediği sürece) Bütün huyunu suyunu en ince ayrıntısına kadar öğrendikten sonra geriye elektirik mselesi kalıyor işte bizimkide olmadı 8 ay sonra benm kaprislerim çekilemez boyuttayken öylesine almş olduğum bi ayrılılık kararıyla bitti geri dönmedi o kadar usandırmıştm onu şimdi gülüp geçtiğim bir ilişki hatırlamıyorum bile 23 yaşındayım ve üniversiteden 2 yıldır süren (en uzun yaşadığım ilişki) bir ilşkim var çok mutluyum her şey yolunda bir de sana netten edindiğim tecrübe sonucu şu uyarıda bulunmak istiyorum
şu anda seninle konuşmaktan zevk alıyor farklı geliyor ve sırf çeşit olsun diye seninle konuşabilir çünkü okulu ve bölümü çok iyi izmir gibi bir yerde etrafnda isteği tipte kıza ulaşabilir kaldıki tipide iyi diyorsun bu bakımdan iyi tanı derim tıp öğrencileri çapkın olur:44:

canım sende bende biran önce kararımızı vermeliyiz bence onalrıda daha fazla ümitlendirmemeliyiz yoksa iyice bağlanırlar ayrılması zor olur.

benim mantığım herzman daha önce gelmiştir hiçbir zman duygularıma kapılmadım hep başlamadan sonunu düşündüm.bu olayda da öyle senin dedğin gibi farklı şehirlerdesin.ne kadar birbirimizi tanıcaz.artı bunalr çok kıskançlar sürekli sorun çıkartırlar onlrda güvenemezler netten olunca bence .şimdi onalra cazip gelen şey bizi beğenmeleri ve en önemlisi kimseyle çıkmamış olmamız..

biz istemiyomuyuz istiyoruz ama korkularımız daha ağır basıyo.ben kaç kere bitirdim bitirincede üzlüyorum devam edincede korkuyorum.

ama biran önce karar vermeliyiz canımm

işte bende öyle düşünüyorum. yani izmir gibi bir yerde nasıl birini bulamaz? olmuş zaten sevgilisi yani gecmişi öyle cok boş değil.ama işte kuzenimde bana sen nasıl bulamadıysan o da bulamamıştır dedi.kafam oakdar karışık ki.cocukta aptal oldu bir iyi davranıyorum bir soguk davranıyorum.bu kararsızlık bir gün öldürecek beni.bu başlıgı actıgım gece bitirdim sanıyordum ama arada mesaj attı ve allem etti kallem etti al işte yine mesajlasıyoruz zorlamadı beni ama ne bileyim karşıda koyamıyorum.bazen cok sıcak geliyor mutlu oluyorum mesajlasırken bazende tek bir mesajından acayip soguyorumşimdi tek temennim okul aacılınca yogun olacak.tus sınavı icin dershhanesi baslayacak dersleri zaten agır üstüne hastanede staj felan umarım aklına bile gelmem!

canım işte ortak olmayan tek noktamız bende tam tersi hep duygularım yinünde giderim.şimdi ilgi sıcak geliyor.mesajlaşmak birinin beni sahiplenmesi hoşuma gidiyor.ama aslında düşününce cok sacma ne bileyim ya.

valla benimde kafamı dagıtmam lazım okul bir acılsın diye bekliyorum şimdi.bu sene cok yogun aklıma bile gelmez umarım.o da aynı dershane hastane okul fırsat bulamaz herhalde mesaj atmaya.

sogutmaya calıstım oda ters tepti.ne bileyim ya kafam allak bullak

Adana'da sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta tanıştığı erkek için evden kaçan 16 yaşındaki A.E., kabus gibi 16 gün yaşadı. Erkek arkadaşının da aralarında bulunduğu 23 kişinin tecavüzüne uğrayan, başka erkeklere pazarlanıp, uyuşturucu satmaya zorlanan A.E, polisin peşlerinde olduğunu anlayan şüpheliler tarafından babasına teslim edildi. Olayla ilgili 15 kişi gözaltına alınırken, polis diğer 8 şüpheliyi bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Olay, merkez Seyhan İlçesi'nde meydana geldi. Annesi ve babası ayrı yaşayan A.E., 3 ay önce sosyal paylaşım sitesi olan Facebook'tan M.E. ile tanıştı. İkili, kısa sürede sevgili oldu, görüşmeye başladı. A.E. 22 Ağustos günü evden ayrılarak M.E.'nin yanına kaçtı. A.E. ile birkaç kez birlikte olan M.E., daha sonra arkadaşına haber verdi. M.E.'nin arkadaşının tecavüzüne uğrayan küçük kız, daha sonra Dumlupınar, Yenibey ve Barboras Mahallesi'nde başka erkeklerle ilişkiye girmeye zorlandı. Kabus gibi geçen 16 gün içerisinde 23 kişinin tecavüzüne uğrayan, uyuşturucu sattırılan A.E., başka erkeklere de pazarlanmaya başladı

Allah kahretsin ya kkkkkkkkkkkkkkkk köpekler.tüylerim diken diken oldu .offf al işte sana bir gerçek hikaye daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…