başıma gelmez dediğim olay beni buldu netten tanıştığım biriyle konuşuyorum.

Allah kahretsin ya kkkkkkkkkkkkkkkk köpekler.tüylerim diken diken oldu .offf al işte sana bir gerçek hikaye daha

bugün mynette okudum konuyu görünce paylaşmak istedim.arkadaşlar dünya çok kötü.etrafımızdaki insanları bile tanıyamazken sanal alemde insanları tanımak çok zorr.allah korusun ortalık leş yiyicilerle dolu.

çok haklısn canım ya en iyisi hiç bulaşmamak.meslekleeri iyi olabilir ama insanlıkları daha önemli yok cnm yokk en iyisi biz vazgeçelim.Allah korusn.Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın aminn....

çok haklısn canım ya en iyisi hiç bulaşmamak.meslekleeri iyi olabilir ama insanlıkları daha önemli yok cnm yokk en iyisi biz vazgeçelim.Allah korusn.Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın aminn....

evet tatlım insanların meslekleri onların kişiliğinin iyi olduğunu göstermez.ne sapık doktorlar ne sapık öğretmenler vs.var tabi belki ben çok karamsar yazdım ama biz bayanlar bu konularda çok temkinli olmak zorundayız yoksa ömür boyu pişmanlık duyabiliriz.sanalda herkes iyiyim der kimse ben kötüyüm demez.her şey kurmaca olabilir düzenlenmiş bir oyun olabilir.dediğim gibi istisnalar çıkar tabiki ama o istisnanın bizi bulacağı konusunda hiçbirzaman emin olamayız.biz bayanlar akıllıyız böyle kötü tuzaklara düşmeyelim iki çift güzel sözün arkasına takılmayalım.

canım benim ya cok hassas bir kızsın ben...yorumlarını okudugumda kendimi görüyorum sende..cok zor bu aşırı duygusallık durumu..sıkmaya değermi hiç bu kadar tatlı canını ? normal iki arkads olarak konus hayatının merkezine koymamaya calıs onu biz kızlar hep merkezimize yerleştiriyoruz bence en cok burada hata yapıyoruz,cou erkeğin önceliği kendisi...karsındaki cocuk sana deger veriyor olabilir ama nette tanıdıgı bir kıza asık olamaz bir insan tatlım senin karakterini cok begenmiştir konusmalarını,ancak yüzüyze bir görüşmeden sonra asık olup olmadıgı ortaya cıkar..sıkılma lütfen bu kadar normal arkads olarak konus tanı

canım inan ki çok sevindim senin adına. bence bir şans verebilirsin ona. sonuçta internetten tanışmış olmanız tek dezavantajı bu ilişkinin; ama bu onun için de öyledir sonuçta ve ikiniz de denemelisiniz. bence birbirinize uygunsunuz ki bu kadar sürede bozulmamış dialogunuz. eğer yalan söylüyorsa da anlarsın bir süre sonra ve yoluna devam edersin sonuçta arkadaş rtamında tanıştığın biri de yalan söylüyor olabilir. bu bir şans meselesi cidden. yolun açık olsun umarım çok mutlu olursun :)

al şimdi de buradan yak.olumlu örneklerin yanında maalesef olumsuz örneklerde var.ama bir yandan da şöyşe düşünüyorum sonucta bu kızın annesi babası ayrıymış daha 16 yaşında ve biraz da safmış.ben cok kurnazım demiyorum belki ama sonucta inbulda büyümüş üniversite okuyan 20 yaşını gecmiş bir kızım.o na kaçacak halim de yok.evet tecrübem yok ama gözümde acıktır.

yinede ne üniversite okuyan kadınlar dolandırılıyor baslarına türlü türlü işer geliyor.valla bakalım pek mesaj atmıyorum artık ne olur bilemiyorum sıkılır gider zaten sanmıyorum hebire mesaj atacagını.şimdi çok boş vakti var.

evet canım bende arkadas olarak konusmak istedim ama o biz seninle hiç arkdas olmadık ben seni arkadas olarak göremem dedi.buluşuncaya kadar sana söylemicem duygularımı dedi.gerci daha nasıl belli edecek.kıskanıyor sahipleniyor gelecege dönük planlar yapıyor.ben ondan onun benden etkilendiği kadar etkilenmedim.hayatımın merkezine koymak istemiyorum ama resmen hayatıma bodoslama daldı.zaten bunun şaşkınlıgını yaşıyorum.
açıkcası devir değişti mesela üniversitenin ilk yılı cok dısarı cıkardım gezer tozardım farklı arkadas gruplarına girerdim mutlaka beni beğenen biri cıkardı.şimdi öyle degil okuldakilerle kardeş gibi olduk yeni ortamlara girmiyorum derslerden kafamı kaldırıp gezemiyorum bile.ee gidip bir kafye oturdugumda bir erkek gelip tanışmak istese yüz vermem acıkcası hakkımda yanlış düşünmesin diye.görücü usulü olsa diye düşünüyorum bizim ailede tek okuyan kız benim kimse istemiyor pek.sakın yanlış anlamayın koca aramıyorum ama artık böyle şeyleri daha çok düşünüyorum.bir yaştan sonrada insana koyuyor neden yalnızım neden sevgilim yok diye.

akışına bırakıyorum zaten dedigim gibi okullar iyice acılınca hepten vakit ayıramayız.

yorumlarınız icin çok teşekkürler ama çaresizliğim devam ediyor hala. bak yine internetten başlayan tecavüz olayı direkt kötü izlenim yani:18:

cok sağol güzel dileklerin için.ama tereddütlerimi şüphelerimi yenip akışına bırakamıyorum hiçbir şeyi.
bir söz vardır ; "kısmetinde varsa eğer yel getirir sel getirir el getirir. kısmetinde yoksa eğer yel götürür sel götürür el götürür."
internet belki vesile ama bak daha yeni bir internetten tecavüz haberi çıktı.nasıl acıklar insan bunu ailesine.ya az cok tanıdım bir izlenim bıraktı bende güvenmesem zaten bu kadar konuşmam ama farklı kültürlerden farklı diyarlardan insanlarız korkularımı yenemiyorum.

valla kafam karışıktı artık hiç toparlayamam herhalde:18:
güven meselsi insanı mahvediyor zaten.bir an önce karar vermem gerekli

valla kafam karışıktı artık hiç toparlayamam herhalde:18:
güven meselsi insanı mahvediyor zaten.bir an önce karar vermem gerekli

tatlım sen üniversite okuyan bir kızsın.etrafında bence bir sürü kişi vardır senden ışık bekleyen ama zamanı gelmemiştir o yüzden bence sen bu işi uzatma zaten arada mesafede varmış.hani oda istanbulda falan olsa bi kaç arkadaşınla birlikte görüşürsün bi önfikir elde edersin ama uzaktaki bi insanı tanımak zor.hem birde bu kişi böyle bir şey yaptıysa yani sana telini vs.verdiyse belki başkalarınada verdi.ben çok kötümser düşünüyorum ama öyle düşünmek lazım iyi çıkarsa ne ala.ama kötü çıkarsa hayatınn mahvolur.

evet canım haklısınzaten bugün pek mesaj atmadım iki gündür yok sinemadayım yok düğündeyim diye yalan söylüyorum vakit bulup mesaj atamıyorum cevap veremiyorum ayağına yatıyorum.ya dediğim gibi ben ce bir kac gün en olmadı bir kaç hafta sonra herkes kendi telaşesine döner.bende kurtulurum.

ya vala canım ben ilk başta şans ver falan demiştim ama benim de aklıma takılan şu.bu çocuk izmirde okuyo e izmirin kızları meşhur bilirsiniz ve tıp okuyomuş üstelik söylediğine göre yakışıklı da yani böyle bi insanın izmir gibi bi yerde yalnız kalması bana pek inandırıcı gelmedi yani senin gibi bi kaç kıza pas atıyo olabilir :18:

Son düzenleyen: Moderatör:

ya işte bilemiyorum olabilir tabi erkek milleti.ama ne bileyim pek bir ahlaklı dine maneviyata önem veren biri gibi.tabi hiiç belli olmaz hacılar hocalar neler yapıyor.herşeyden önce sonsuz bir özgüveni var.

ben sordum bulamadın mı birini diye.tıpta güzel kız yok diyor.ne bileyim.

23 tane adam etrafını sardı mı ne sülalen kalır ne kurnazlığın ne de zekan bacım.

benim nacizhane fikrim şu ki onun sana söyledikleri doğruda olabilir yalanda bunu anlamak için ona çaprazlama sorular sor, ayrıca ev telini, adresini iste ve 118 falan sorgulat , okuduğu okulundan birileriyle nette konuş gerçekten ordamı okuyor anlarsın .... kısaca ona hissettirmeden ajanlık yap sana yalanı varsa mutlaka yakalarsın hee herşey doğruysa bence şanslısın güzel bir birliktelik seni bekliyor demek
Ayrıca netteki herkes kötü diye birşey yok farkındaysan sende bende net ortamındayız iyi birileride var demekki

merhaba, konuya hemen girmek istiyorum. ben eşimle bir chat sitesinde tanıstım. 3-4 ay normal arkadas olarak basladık.sonra kendısı 15 saat yol katedip yanıma geldı ve benımle yuzyuze görüştü,tanıstı. sankı bırbırımızı yıllar once tanıyor gbydık. cok ılgınç. bırbırımızı tanıdıktan sonra cıkma teklıf ettı. kabul ettım. 1 yıl boyunca boyle gıdıp geldık. ailesiyle arkadaslarıyla tanıstım, o da benimkilerle tabıkı. şimdi evliyiz ve cok mutluyuz. bence böyle tanışmak daha güzel..bana görücü usülü eskiden beri garip gelıyordu zaten sen onu ıyıce tanıdıktan sonra, ve tabiki o da seni. kalbinin sesini dinle. ama sunu da soylemek gerekıyor, eger aılelerınız uymuyorsa, farklı kültürlerden gelıyorsanız, iyi düşün.

Son düzenleyen: Moderatör:
tanışıp buluşan o cesareti gösterip mutlu olan arkdaşları tbrk ediyorum.

echoo ben kendimden soğutma çalışmaları sürdürüyorum.3 4 gündür doğru mesaj atmadım.ve attığım mesejlar 1 2 cümle: görüşemiyoruz seninle konuşmayı özledim falan yazmış.bende çok yoğunum dersne falan var dershaneden sonra kafa dağıtmak için arklarla çıkıyoruz dedim.bazen arkda kalıyorum dedim.bana dediki ABARTMIYOMUSN dedi .bende niye gayet normal stres atıyorum dedimsonra bigün napıyon nasılsın diye msj atmış alışverişteyim dedim.tamam işin birtince görüşelim dedi.konuşuyoruz işte neler aldın dedi birkaç bişi dedim.neler aldın onları soruyorum dedi.etek tayt falan birkaç bişi daha aldım alışveriş yapmak iyi geliyo bana dedimbu arada etek tayt dar pantolona gıcık oluyodu söylemişti bana bi bende onu sinir etmek ,için yalan söylüyorum tabieteğin boyunu sordu normal ya abartılacak bişi dedğil dedimsöylesene boyu nerde dedi diz kapağımda dedim altındamı üstündemi dediee tabiki biraz üstünde dedim.diğer türlü etek mi giyinir dedim.ŞAŞIRTIYOSUN beni dedi.ohh çok şükür böyle giderse çok sürmez bırakır beni

ben kararımı verdim ben yapamıcam echoo hem ben çok hoşlanmıyorum ondan ilgisi abartılı güvenemiyorum.daha çok genciz boşver .
sende uygula bu dediklerimi eminim seninkide sinir olacaktır

sana tamamıyle katılıyorum arkadaşım. :))) ben de buna benzer bır şekilde tanıstım 2 yıldan berı asıgız :))

canım bende benzer şeyler yapıyorum.nedense hergün düğündeyim,alışverişteyim,kınadayım,arkadaşlarlayım...gece sinemalara gitmeler mi dersin,mala mülke değer vermeler mi dersin dogru düzgün mesaj atmıyorum o atarsa anca.

yani aslında ben begeniyorum.hatta kuzenime ve ablama gösterdim cok yakışıklı felan dediler.aileler de cok zıt degil onunkilerde mutasıp bizimkilerde. ama ne olursa olsun icime sinmeyen birşeyler var.emin olamıyorum.ve ben bu tereddütlerle kalbimin sesini dinleyemem.

akalım ne olacak zaman gösterecek.seninki çabuk soğumuş ama benimki hala biraz ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…