Allah kahretsin ya kkkkkkkkkkkkkkkk köpekler.tüylerim diken diken oldu .offf al işte sana bir gerçek hikaye daha
bugün mynette okudum konuyu görünce paylaşmak istedim.arkadaşlar dünya çok kötü.etrafımızdaki insanları bile tanıyamazken sanal alemde insanları tanımak çok zorr.allah korusun ortalık leş yiyicilerle dolu.
çok haklısn canım ya en iyisi hiç bulaşmamak.meslekleeri iyi olabilir ama insanlıkları daha önemli yok cnm yokk en iyisi biz vazgeçelim.Allah korusn.Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın aminn....
ya cok zor gercekten şu an ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.arada tek bir tanıdıkta yokki referans olsun.farklı diyardan farklı kültürden biri.her yorumda değişiyor düşüncem.üzülmek basıma bela almakta istemiyorum.içime atıyorum ya da burada paylaşıyorum.çok çaresiz hissediyorum
Adana'da sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta tanıştığı erkek için evden kaçan 16 yaşındaki A.E., kabus gibi 16 gün yaşadı. Erkek arkadaşının da aralarında bulunduğu 23 kişinin tecavüzüne uğrayan, başka erkeklere pazarlanıp, uyuşturucu satmaya zorlanan A.E, polisin peşlerinde olduğunu anlayan şüpheliler tarafından babasına teslim edildi. Olayla ilgili 15 kişi gözaltına alınırken, polis diğer 8 şüpheliyi bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.
Olay, merkez Seyhan İlçesi'nde meydana geldi. Annesi ve babası ayrı yaşayan A.E., 3 ay önce sosyal paylaşım sitesi olan Facebook'tan M.E. ile tanıştı. İkili, kısa sürede sevgili oldu, görüşmeye başladı. A.E. 22 Ağustos günü evden ayrılarak M.E.'nin yanına kaçtı. A.E. ile birkaç kez birlikte olan M.E., daha sonra arkadaşına haber verdi. M.E.'nin arkadaşının tecavüzüne uğrayan küçük kız, daha sonra Dumlupınar, Yenibey ve Barboras Mahallesi'nde başka erkeklerle ilişkiye girmeye zorlandı. Kabus gibi geçen 16 gün içerisinde 23 kişinin tecavüzüne uğrayan, uyuşturucu sattırılan A.E., başka erkeklere de pazarlanmaya başladı
canım benim ya cok hassas bir kızsın ben...yorumlarını okudugumda kendimi görüyorum sende..cok zor bu aşırı duygusallık durumu..sıkmaya değermi hiç bu kadar tatlı canını ? normal iki arkads olarak konus hayatının merkezine koymamaya calıs onu biz kızlar hep merkezimize yerleştiriyoruz bence en cok burada hata yapıyoruz,cou erkeğin önceliği kendisi...karsındaki cocuk sana deger veriyor olabilir ama nette tanıdıgı bir kıza asık olamaz bir insan tatlım senin karakterini cok begenmiştir konusmalarını,ancak yüzüyze bir görüşmeden sonra asık olup olmadıgı ortaya cıkar..sıkılma lütfen bu kadar normal arkads olarak konus tanı
canım inan ki çok sevindim senin adına. bence bir şans verebilirsin ona. sonuçta internetten tanışmış olmanız tek dezavantajı bu ilişkinin; ama bu onun için de öyledir sonuçta ve ikiniz de denemelisiniz. bence birbirinize uygunsunuz ki bu kadar sürede bozulmamış dialogunuz. eğer yalan söylüyorsa da anlarsın bir süre sonra ve yoluna devam edersin sonuçta arkadaş rtamında tanıştığın biri de yalan söylüyor olabilir. bu bir şans meselesi cidden. yolun açık olsun umarım çok mutlu olursun :)
evet tatlım insanların meslekleri onların kişiliğinin iyi olduğunu göstermez.ne sapık doktorlar ne sapık öğretmenler vs.var tabi belki ben çok karamsar yazdım ama biz bayanlar bu konularda çok temkinli olmak zorundayız yoksa ömür boyu pişmanlık duyabiliriz.sanalda herkes iyiyim der kimse ben kötüyüm demez.her şey kurmaca olabilir düzenlenmiş bir oyun olabilir.dediğim gibi istisnalar çıkar tabiki ama o istisnanın bizi bulacağı konusunda hiçbirzaman emin olamayız.biz bayanlar akıllıyız böyle kötü tuzaklara düşmeyelim iki çift güzel sözün arkasına takılmayalım.
valla kafam karışıktı artık hiç toparlayamam herhalde:18:
güven meselsi insanı mahvediyor zaten.bir an önce karar vermem gerekli
tatlım sen üniversite okuyan bir kızsın.etrafında bence bir sürü kişi vardır senden ışık bekleyen ama zamanı gelmemiştir o yüzden bence sen bu işi uzatma zaten arada mesafede varmış.hani oda istanbulda falan olsa bi kaç arkadaşınla birlikte görüşürsün bi önfikir elde edersin ama uzaktaki bi insanı tanımak zor.hem birde bu kişi böyle bir şey yaptıysa yani sana telini vs.verdiyse belki başkalarınada verdi.ben çok kötümser düşünüyorum ama öyle düşünmek lazım iyi çıkarsa ne ala.ama kötü çıkarsa hayatınn mahvolur.
ya vala canım ben ilk başta şans ver falan demiştim ama benim de aklıma takılan şu.bu çocuk izmirde okuyo e izmirin kızları meşhur bilirsiniz ve tıp okuyomuş üstelik söylediğine göre yakışıklı da yani böyle bi insanın izmir gibi bi yerde yalnız kalması bana pek inandırıcı gelmedi yani senin gibi bi kaç kıza pas atıyo olabilir :18:
al şimdi de buradan yak.olumlu örneklerin yanında maalesef olumsuz örneklerde var.ama bir yandan da şöyşe düşünüyorum sonucta bu kızın annesi babası ayrıymış daha 16 yaşında ve biraz da safmış.ben cok kurnazım demiyorum belki ama sonucta inbulda büyümüş üniversite okuyan 20 yaşını gecmiş bir kızım.o na kaçacak halim de yok.evet tecrübem yok ama gözümde acıktır.
yinede ne üniversite okuyan kadınlar dolandırılıyor baslarına türlü türlü işer geliyor.valla bakalım pek mesaj atmıyorum artık ne olur bilemiyorum sıkılır gider zaten sanmıyorum hebire mesaj atacagını.şimdi çok boş vakti var.
merhaba..
bir çok kötü örnek olmasına rağmen iyileride göz ardı etmemek lazım..
ben 2 sene önce eşimle face de okey oynarken tanıştım.
bende tam hayatıma kimseyi sokmıycam temkinli olucam dediğim anda tanıdım onu..
o sinoptaydı ben istanbuldaydım..
konusmaya basladıgımızdan 2 ay sonra istanbula geldi,
görüştük..
sanki yıllardır benım hayatımın bi parçasıymıs gibiydi.
çok uzatmıyım..
tanıştık..
4 ay sonra nişanlandık..
11 ay sonra nikahımız oldu..
14 ay sonrada düğünümüzü yaptık..
2 yıldırda evliyiz..
birbirimize o kdr aşığız ki anlatamam..
iyiki face e girmişim iyiki onu tanımışım iyiki benim kocam olmus..
demek istediğim kendinede onada bi şans ver sonuçta hiç beklemediğin anda karşına güzel fırsatlar çıkabiliyo..gene temkini elden bırakma iyi şanslarr darısı başına insallah....
tanışıp buluşan o cesareti gösterip mutlu olan arkdaşları tbrk ediyorum.
echoo ben kendimden soğutma çalışmaları sürdürüyorum.3 4 gündür doğru mesaj atmadım.ve attığım mesejlar 1 2 cümle:görüşemiyoruz seninle konuşmayı özledim falan yazmış.bende çok yoğunum dersne falan var dershaneden sonra kafa dağıtmak için arklarla çıkıyoruz dedim.bazen arkda kalıyorum dedim.bana dediki ABARTMIYOMUSN dedi .bende niye gayet normal stres atıyorum dedim sonra bigün napıyon nasılsın diye msj atmış alışverişteyim dedim.tamam işin birtince görüşelim dedi.konuşuyoruz işte neler aldın dedi birkaç bişi dedim.neler aldın onları soruyorum dedi. etek tayt falan birkaç bişi daha aldım alışveriş yapmak iyi geliyo bana dedim bu arada etek tayt dar pantolona gıcık oluyodu söylemişti bana bi bende onu sinir etmek ,için yalan söylüyorum tabi eteğin boyunu sordu normal ya abartılacak bişi dedğil dedim söylesene boyu nerde dedi diz kapağımda dedim altındamı üstündemi dedi ee tabiki biraz üstünde dedim.diğer türlü etek mi giyinir dedim.ŞAŞIRTIYOSUN beni dedi.ohh çok şükür böyle giderse çok sürmez bırakır beni
ben kararımı verdim ben yapamıcam echoo hem ben çok hoşlanmıyorum ondan ilgisi abartılı güvenemiyorum.daha çok genciz boşver .
sende uygula bu dediklerimi eminim seninkide sinir olacaktır
sana tamamıyle katılıyorum arkadaşım. :))) ben de buna benzer bır şekilde tanıstım 2 yıldan berı asıgız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?