Başıma Gelmez Deme!

Aşık olmadım sadece etkilendim bazı şeylerden.PİSKOLİGA da bir ara giderim tabii ki öyle bir meslek varsa.
Yanlis yazmisim ayy canim benimm sen duzelt ne olurr...18 yasinda kizin o yastaki adamdan etkilenmesi piskolojik olarak rahatsiz oldugunu gösterir yada eksikligin var...hatta piskologa degil psikiyatr a git direk...

piskkom cahille uğraşmak çok zor hahahah adam aynen şunu dermiş gel yavrum babana gelllllll
Sizinle tartışacağımı sanıyordunuz çok mu zorunuza gitti devam ettirmeyip güle güle demem.Yazık...
Gerçek hayatta öz güveniniz yok burada ağlıyorsunuz bana çirkin dediler diye ama klavye başında her şeyi yazıyorsunuz pek öz güvenli parmaklarınız var görünen o ki..Sizin seviyenize inmeyeceğim,kalitenizi çok belli ediyorsunuz çünkü.

Valla bir insan burada yazılanlara mı anlayacak yanlış yaptığını Allah mantık vermiş değil mi. Bu adama bir kere ülkenizi isminizi bile doğru söylememişsiniz, sadece netten tanışıyorsunuz, hangi ülkeden hangi milletten sanıyordu sizi Türk olduğunuzdan haberi yoktu herhalde. Ayrıca neden onun olduğu ülkede dil okulu araştırmak ve gitmek? nasıl güvenebiliyorsunuz. Nasıl netten hem de kültürlerinizin, dininizin dilinizin farklı olduğu o kadar yaş farkı olan bir adamla hayaller kurmak fazla cesaret işi değil mi. Burada bunu yazıp yanlış olduğunun anlatılmasına gerek yok balık baştan kokar. Ama hala aklınızın o kişide olduğu da aşikar..

yerinde bir karar vermişsin. bir kaç gün girmezsen unutursun.

ayy öğretmene aşık olmak gibi bir şey bu, gerçekten saçma ve çocukça.küçücük dünyanda bu adama çok yer vermişsin.sen daha çocuksun daha neler neler göreceksin.

sana ne oluyor seninlemi konuşuyorummm valla şekerim varsın bana çirkin desinler babası yaşında adamla oynaşıyor demesinlerde sen otur kendi derdine yan

Tanışmadan önce ben dil okuluna karar vermiştim zaten.Ama orada hiçbir tanıdığım olmadığı için ve o zamanlar ona karşı böyle hissetmediğim için ülkesi hakkında 1-2 şey sordum.Tabii ki konuşmaya devam etseydim bile onun şehrine gitmem o kadar da yürek yemedim. :) Evet çok yanlıştı biliyorum,haklısınız. İnkar edemem,dün konuyu açmadan önce birazcık tereddütteydim tekrar yazsam mı diye ama buradaki arkadaşlarımın düşüncelerini,fikirlerini de okuyunca ne kadar doğru bir karar aldığımı bir kez daha anlamış oldum.

Yanlis yazmisim ayy canim benimm sen duzelt ne olurr...18 yasinda kizin o yastaki adamdan etkilenmesi piskolojik olarak rahatsiz oldugunu gösterir yada eksikligin var...hatta piskologa degil psikiyatr a git direk...
ah zerrinim bizde bunu anlatmaya çalışıyoruz ama yok anlamıyor

Duygusal boşluktan olmayacak hislere kapıldığını sanabilirsin. Biraz daha dikkatli ol lütfen, mesela bu adam aynı ülkede aynı şehirde olsaydı seninle diyalogu çok iyi diye buluşabilirdin belki. Sadece dertleşmek için, bir kahve için mesela.. yanlış anlamda yazmıyorum bunu. Çok gençsin lütfen kendine dikkat et. Şimdi doğru kararı vermişsin, arkana bile bakma, 'acaba' deme.

sakın gitme.Allaha guven.hem dil okuluna gidince orada sana yardımcı olurlar.kimseye ihtiyac duymazsın.adamın yanına gitsen direk senden yararlanmaya çalışır adım gibi eminim

sakın gitme.Allaha guven.hem dil okuluna gidince orada sana yardımcı olurlar.kimseye ihtiyac duymazsın.adamın yanına gitsen direk senden yararlanmaya çalışır adım gibi eminim
Yok zaten gider miyim hiç , o kadar da değil çok şükür yaptığımın yanlış ve saçma olduğunu anladım.
Güzel yorumlarınız için çok teşekkür oluyorum,bana çok destek oldu böyle yorumlar.

Yanlis yaptiginin farkina varmis..o sitede yasina gore cocuk bulamamis sanirim..
yanlış yaptığının farkındaysa halen millete neden gider yapıyor ahh ahhh bugünün genç kızları geleceğin anneleri
güzel memleketim kimlere emanet

bende 18 yaşındayım ve babam 44 yaşında inanamıyorum. kesinlikle aklın kalmasın. daha çok küçüksün okuluna geleceğine baksana elini sallasan ellisi ne gerek var kendini üzmeye başka biriyle konuşsan yine etkilenecektin. kesinlikle uzak dur derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…