- 22 Mayıs 2012
- 732
- 360
- 83
- Konu Sahibi PembeBulutlar_
-
Beni anlayabilen birilerini bulmak gerçekten güzel. Sayenizde ona ve bu duruma bakış açım fazlasıyla değişti.Kesinlikle kınamadığımı ve seni anladığımı bil. Yaşamadım ama anlayabiliyorum. Etkilenmişsin. Ama FELEĞİN ÇEMBERİNDEN GEÇMİŞ o. Yaş olmuş 44.
Seni nası etkiliyceğni çok iyi biliyo unutma bunu..
İlk eşiyle internetten tanıştığını söylemesi de tamamen senin olaya bakış açını "toz pembe"leştirip ciddiye gidebileceğini düşünmeni sağlamak.
Senden sadece 2 yaş büyük biri olarak sana yalvarıyorum uzak dur ondan. Daha cazip gelicek biliyorum. Ama başka birini bulduğunda ne kadar gereksiz üzüldüğünü anlıycaksın... Sakın inanma ona, sakın.
Zaten dogru karari vermissin yapman gereken bu kararinda israrci olmak eminim cok da guzel bi kizsinGeliyor.
Çok teşekkür ediyorum. Evet, kararımda ısrarcı olacağım. Yoksa bunun ardı arkası kesilmez,sakız gibi uzar da uzar.Zaten dogru karari vermissin yapman gereken bu kararinda israrci olmak eminim cok da guzel bi kizsin
Aynen cnm devam et boyle baska seylerle ugrasÇok teşekkür ediyorum. Evet, kararımda ısrarcı olacağım. Yoksa bunun ardı arkası kesilmez,sakız gibi uzar da uzar.
Gerçekten vazgeçtin mi ondanBeni anlayabilen birilerini bulmak gerçekten güzel. Sayenizde ona ve bu duruma bakış açım fazlasıyla değişti.
Çok teşekkür ediyorum.
ısrarla neden yasımı ve ulkemı soylemedım dıyorsunuz?
Turkıyede yasamak kotu bırsey mı?
ote yandan 44 yasındakı bır adama ılgı bıle duyamam
sasırmıssınız dıyORUM
Size de,amin.Allah akil fikir versin,amin...
Evet,fazla duygusal yaklaştım maalesef. Ama artık biliyorum ne yapmam gerektiğini ve yaptım da zaten.Biz bu kadar her şeye duygusal yaklaşırsak,
Bu erkekler bize her b..ku yaparlar tabi kii....
Silkelen bence, 26 yaş ne demekk ya
Bitirdin mi tamamen,Evet,fazla duygusal yaklaştım maalesef. Ama artık biliyorum ne yapmam gerektiğini ve yaptım da zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?