Başıma Gelmez Deme!

Beni anlayabilen birilerini bulmak gerçekten güzel. Sayenizde ona ve bu duruma bakış açım fazlasıyla değişti.
Çok teşekkür ediyorum.

Beni anlayabilen birilerini bulmak gerçekten güzel. Sayenizde ona ve bu duruma bakış açım fazlasıyla değişti.
Çok teşekkür ediyorum.
Gerçekten vazgeçtin mi ondan gerçekten yüreğime su serptin çünkü..

Yüreğe söz geçmiyo dediğim gibi vazgeç dendikçe cazip gelicek. Yaşamadım ama etkilenmişsin anlıyorum.

Sana ve şu sözüne güveniyorum. Hayatında başarılar canım benim

Sen boşluktasın. O boşluğunda karşına bir yabancı geldi ve tamamen bu boşluğun etkisinden dolayı etkilendiğini sanıyorsun. Yani sadece yazışmalar , konuşmalar , dertleşmeler bunlar seni etkilemiştir diye düşünüyorum.
Çok fazla bir yaş farkı. Ben mümkün olduğunda yaş farkının 3-4 yaş olması tarafındayım.
Sen yirmili yaşlara geldiğinde hayata bakışın o kadar değişecek ki.
İnan o yaşlarda bir yıl bile değiştiriyor insanı. Hatta geriye dönüp baktığında bir çok konuda pişman olunuyor.
Sen söylediğin gibi bütün iletişim yollarını o kişiyle kes. Bir süre sonra çoktan unutup gitmiş olacaksın

KAÇ YAŞINDASINIZ SİİZZ..yalan söylemiyor hiiç demişin sen nerden bileceksinn bunu..yüzyüze görüştüğü insanları tanıyamıyorsun net üzerinde insan tanınmaz..birde 44 yaşında 26 yaş farkk bu fark ne demek anlayamadım herhalde..sakın haa girme öle sitelereee...

Sayfaları okumadım ama diyebileceğim tek şey her ne kadar kabul etmek istemesen de o adam SAPIK. Bir de onun açısından bak? 18 yaşında çıtır mı çıtır çocuğu yaşında hatta çocuk sayılabilecek yaşta kızı tavlamaya çalışıyor.

Ya adam 26 yaşındayken sen doğdun daha ötesi var mı???

ısrarla neden yasımı ve ulkemı soylemedım dıyorsunuz?
Turkıyede yasamak kotu bırsey mı?

ote yandan 44 yasındakı bır adama ılgı bıle duyamam
sasırmıssınız dıyORUM

Bir kiz evladim var ve kinamiycam.. sadece uyarayim seni.. Adam abaza olmasa o yasta Adam 18 yasinda kiza sulanmaz. Edepsiz... Sen de aklini basina al.. biraz akilli ol.. aklin bes karis havada.. kendine gel... Bi silkelen.... Ben senin yasindayken babam 44 yasindan ufakti....

Biz bu kadar her şeye duygusal yaklaşırsak,
Bu erkekler bize her b..ku yaparlar tabi kii....
Silkelen bence, 26 yaş ne demekk ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…