- 22 Mayıs 2012
- 732
- 360
- 83
- Konu Sahibi PembeBulutlar_
-
Zaten 6 gün önce söyledim beraber olmamızın imkansız olduğunu , bir daha konuşmamamız gerektiğini eğer konuşursam da kendimi böyle boş yere bir hayale kaptırmamın yanlış olduğunu... Ona bir daha konuşmayacağız dedim ve konuşmuyoruz da zaten artık.Sadece aklıma geliyordu sürekli,tekrar yazıp yazmamakta tereddüt ediyordum. Sonra da bunun ne kadar saçma ve gereksiz olduğunu başkalarından da duymak istediğim için bu konuyu açtım.Bitirdin mi tamamen,
Okuyamadım hepsini alıntıların...
Merhaba kızlar . Hiç böyle bir konu hakkında fikir isteyeceğim aklımın ucuna bile gelmezdi . İşte boşuna demiyorlar "başıma gelmez deme " diye. Neyse başlayayım .
Bundan 45-50 gün önce internetten bir yabancı ile tanıştım .Ona yaşımı , hayallerimi her şeyimi anlattım . Adım ve ülkem dışında anlattığım her şey doğruydu. Benim fotoğrafımı asla görmedi bu arada.Ama ben onun hayatına dair neredeyse her şeyini biliyorum.Eski karısı,üvey kızı,arkadaşları , satılığa çıkardığı evi... Gerçekten iyi bir insan.Bana hiçbir zaman yalan söylemedi.En azından ben yakalamadım. Söylemeye çok utanıyorum ama adam benden 26 yaş büyük. Yani 44 yaşında. Bana o kadar yardımcı oldu ki bu İngilizce konusunda filan. Hayatıma dair dertlerimi,tasalarımı dinledi.Ben onunla konuşurken beni hep teselli etti.Ondan ciddi anlamda etkilendim kızlar.Biliyorum çok mantıksızOnunla dertleşirken bilgisayar başında ağladığımı bilirim ben...Günde 6-7 saat konuşuyorduk.Ben onun ülkesine gitmek istiyorum dil okulu için.Bunu ona söyledim,o hemen kendi eyaletini önerdi,anlattı. Bana,bizim için yaptığı planları anlattı filan. Ama nasıl gideceğim tabi .Adımı ve ülkemi doğru söylemedim. Neyse baktım bunun ucu bucağı yok. Artık konuşmama kararı aldım. Ona olan tüm duygularımı anlattım ve artık onunla konuşmama kararı aldığımı,bunun ikimiz için de en iyisi olduğunu söyledim. O da bana karsı bir şeyler hissettiğini ve benimle bir gelecek düşünebileceğini,benim onun için önemli olduğumu , aslında kendisinden bu kadar yaşça küçük biriyle konuşmanın onun için kolay olmadığını ,benim yaşımdan daha olgun konuşmalarımın oldugunu ve çevresindekilerin aramızdaki yaş farkı için ne söylediğini umursamadığını söyledi. Kızlar yazınca bile salakça geliyor bana da ama gerçekten öyle sapık mapık değil ya. İşte ben bunun imkansız olduğunu söyledim filan. Sonra da birbirimizi çok özleyeceğimizi söyledik ve ben bıraktım o siteyi artık.Ama aklım onda hala. Sürekli adamın facebook adresine bakıyoruım, tanıstıgımız sitede hala duruyor mu diye bakıyorum. Kızlar ne düşünüyorsunuz bu konuyla ilgili lütfen bana bir şeyler söyleyin , bıktım artık ya...
*Bu arada ilk eşiyle de internetten tanışmış.
Bunu ben yazmadim heralde dimi..."Başıma gelmez deme" kendim için yazdığım bir şeydi.
"Bizim için planlarım var " dedi diye bir şey yazdığımı hatırlamıyorum.
Umarım birgün "başıma gelmez" dediğiniz bir şeyi yaşamazsınız diyorum o halde.
Üslubunuz için de ayrıca teşekkür ediyorum.
Benim başıma gelmez tatlım.Ne demişler,tedbir kuldan taktir Allah tan.Sen nasıl ki kimlik bilgilerin hakkında yalan söyledin,onun bu kadar dürüst olab,leceğinden nasıl eminsin.Telefonda /internette herşey güzeldir.Her konuşma mantıklıdır.Herhangi bir olayda göstereceği tepkiler,davranışlar,lafta söylendiği gibi kalmaz hiçbir insanın.Nice sapıklarda iyi konuşan,halim selim,beyefendi kişiliklerin altından çıkar.Herşeyi geçtim.26 yaş büyük bir insandan ne bekleyebilirsin.45-50 gün internette yüzünü dahi görmediği bir kızla gelecek düşünen adamın olgunluğundan ve aklından şüphe ederim.Adam 44 yaşında olduğuna göre sen de 18 yaşındasın.Yahu 18 yaşında nerdeyse çocuk yaşta olan,hiçbir hayat tecrübesi olmauan kız olgun olsun olsun da ne kadar olgun olun.Olgunluk iki kelam etmekle mi.Sen olgun biri olsan böyle işlere kalkışır mısın.44 yaşında bir adamın 18 yaşında bir kızla bu tarz diyaloğu sübyancı sapık olmuyor da ne oluyor sence.Aklını başına al canım.Merhaba kızlar . Hiç böyle bir konu hakkında fikir isteyeceğim aklımın ucuna bile gelmezdi . İşte boşuna demiyorlar "başıma gelmez deme " diye. Neyse başlayayım .
Bundan 45-50 gün önce internetten bir yabancı ile tanıştım .Ona yaşımı , hayallerimi her şeyimi anlattım . Adım ve ülkem dışında anlattığım her şey doğruydu. Benim fotoğrafımı asla görmedi bu arada.Ama ben onun hayatına dair neredeyse her şeyini biliyorum.Eski karısı,üvey kızı,arkadaşları , satılığa çıkardığı evi... Gerçekten iyi bir insan.Bana hiçbir zaman yalan söylemedi.En azından ben yakalamadım. Söylemeye çok utanıyorum ama adam benden 26 yaş büyük. Yani 44 yaşında. Bana o kadar yardımcı oldu ki bu İngilizce konusunda filan. Hayatıma dair dertlerimi,tasalarımı dinledi.Ben onunla konuşurken beni hep teselli etti.Ondan ciddi anlamda etkilendim kızlar.Biliyorum çok mantıksızOnunla dertleşirken bilgisayar başında ağladığımı bilirim ben...Günde 6-7 saat konuşuyorduk.Ben onun ülkesine gitmek istiyorum dil okulu için.Bunu ona söyledim,o hemen kendi eyaletini önerdi,anlattı. Bana,bizim için yaptığı planları anlattı filan. Ama nasıl gideceğim tabi .Adımı ve ülkemi doğru söylemedim. Neyse baktım bunun ucu bucağı yok. Artık konuşmama kararı aldım. Ona olan tüm duygularımı anlattım ve artık onunla konuşmama kararı aldığımı,bunun ikimiz için de en iyisi olduğunu söyledim. O da bana karsı bir şeyler hissettiğini ve benimle bir gelecek düşünebileceğini,benim onun için önemli olduğumu , aslında kendisinden bu kadar yaşça küçük biriyle konuşmanın onun için kolay olmadığını ,benim yaşımdan daha olgun konuşmalarımın oldugunu ve çevresindekilerin aramızdaki yaş farkı için ne söylediğini umursamadığını söyledi. Kızlar yazınca bile salakça geliyor bana da ama gerçekten öyle sapık mapık değil ya. İşte ben bunun imkansız olduğunu söyledim filan. Sonra da birbirimizi çok özleyeceğimizi söyledik ve ben bıraktım o siteyi artık.Ama aklım onda hala. Sürekli adamın facebook adresine bakıyoruım, tanıstıgımız sitede hala duruyor mu diye bakıyorum. Kızlar ne düşünüyorsunuz bu konuyla ilgili lütfen bana bir şeyler söyleyin , bıktım artık ya...
Depresyondan çıktığınızda bana da önerin psikoloğunuzu ben de giderim.sana inanamıyorum acilen psikolojik tedavi olman lazım
gerçekten çok yaratıcı bir cevap tamda düşündüğüm gibiDepresyondan çıktığınızda bana da önerin psikoloğunuzu ben de giderim.
"Bizim için yaptığı planları anlattı." demek onun bana "Bizim için planlarım var." dedi anlamına mı geliyor.Bunu ben yazmadim heralde dimi...
Çok teşekkür ederim,hayal gücümü geliştiriyorsunuz.gerçekten çok yaratıcı bir cevap tamda düşündüğüm gibi
hayal gücün zatenn bayaaa gelişmiş konuna bakılırsa ayrıca bırak artık hayal gücünü lütfen biraz beynini geliştirÇok teşekkür ederim,hayal gücümü geliştiriyorsunuz.
yani normal bir konuşma akışı içinde insan ikimiz için planlarım var demez ve anlatmaz ,yani burda niyet belli.Merhaba kızlar . Hiç böyle bir konu hakkında fikir isteyeceğim aklımın ucuna bile gelmezdi . İşte boşuna demiyorlar "başıma gelmez deme " diye. Neyse başlayayım .
Okuduğunuzu anladığınız zaman belki konuşabiliriz.Vakit ayırdığınız için sağolun.İyi günler.hayal gücün zatenn bayaaa gelişmiş konuna bakılırsa ayrıca bırak artık hayal gücünü lütfen biraz beynini geliştir
eleştirilere açık değilseniz neden konu açıyorsunuz aferin git yanina baban yaşındaki adamla birlikte ol dememizi mi bekliyorsun hadi ama biraz mantıklı ollllll
Ben dil okulu araştırıyordum onun ülkesinde o yüzden.yani normal bir konuşma akışı içinde insan ikimiz için planlarım var demez ve anlatmaz ,yani burda niyet belli.
konuşma nasıl bu yönde gelişmiş ki. tek taraflı mı adamın hisleri. durduk yere gelin güvey olmuş.
"Bizim için yaptığı planları anlattı." demek onun bana "Bizim için planlarım var." dedi anlamına mı geliyor.
Öyle bir yazmışsınız ki tırnak içinde sanki ben aynen bana bunu dedi demişim gibi.
senden 26 yaş büyük bir adamla bu tarz konuşmalara girecek kadar sığ bir yapıya sahipsiniz sizin cahil ve cehaletinizle uğraşacak değilimOkuduğunuzu anladığınız zaman belki konuşabiliriz.Vakit ayırdığınız için sağolun.İyi günler.
Tamam,teşekkür ederim öyleyse.Güle güle.senden 26 yaş büyük bir adamla bu tarz konuşmalara girecek kadar sığ bir yapıya sahipsiniz sizin cahil ve cehaletinizle uğraşacak değilim
Bunun ezberle bir alakası yok.Evet bir şeyler planladı doğru. Babam yaşındaki bir adamla konuştum.O da doğru.Ve evet bazı şeylerden etkilendim bir hata yaparak.Zaten konuşmamı 6 gün önce kestim.Bu konuyu açtım ki başkaları da bunun yanlış olduğunu uygun bir dille bana anlatsınlar ben de bu kararlılığımı sürdüreyim.. Yorumlarınız ve vakit ayırdığınız için teşekkürler.Konunu kelimesi kelimesine ezberlicek degilim heralde..
O anlamina gelmiyorsa ne anlamina geliyor acaba soylermisin?
Farkli kelimeler kullanmis olmam baban yasindaki bir adamla konustugunu o adamin sizin icin planlar yaptigini degistirmez...
İkiside ayni kapiya cikiyor zaten...
Aşık olmadım sadece etkilendim bazı şeylerden.PİSKOLİGA da bir ara giderim tabii ki öyle bir meslek varsa.Yasi uygun olsa olabilir ama subtanci bu adam...hic guven vermedi...baban yasindaki adamla ne aski ya..piskoliga git bence sen
piskkom cahille uğraşmak çok zor hahahah adam aynen şunu dermiş gel yavrum babana gelllllllKonunu kelimesi kelimesine ezberlicek degilim heralde..
O anlamina gelmiyorsa ne anlamina geliyor acaba soylermisin?
Farkli kelimeler kullanmis olmam baban yasindaki bir adamla konustugunu o adamin sizin icin planlar yaptigini degistirmez...
İkiside ayni kapiya cikiyor zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?