Başımdaki bela

Yüzünüz de yokmuş, gönderirse göndersin herkese. Çamur at izi kalsın oh ne güzel dünya. Hiç de bir halt yapamaz elalemin çıplak fotoğraflarıyla, sadece şantaj yapıyor gerçeğini gönderin diye.

Haklısınız ama ne bileyim ya çok mahcubum

İçimi rahatlattınız bir nebzede olsa ama insan ister istemez kötü hissediyor

Zaten normal fotolar diyorsun o zaman korkma diyoruz. Yine de tedirginim diyorsun.
O zaman savcılığa git diyoruz. Adama da söyle diyoruz. Ama muhattap olmak istemşyorum peşimi bıraksın istiyorum diyorsun.

Adama vahiy mi gelecek kızın peşini bırak diye

Son düzenleme:
Çok haklısınız ama savcılığa verirsem dahada kudurur diye korkuyorum

Üstsüz fotoğraf göndermeni istiyor çünkü seni o zaman daha rahat esiri haline getirebilir.Yaptım hata diyorsun ama o fotolar benim değil diyorsun.Hata nerde canm?Onunla konuşmaksa bunun neresinde hata var?

Üstsüz fotoğraf göndermeni istiyor çünkü seni o zaman daha rahat esiri haline getirebilir.Yaptım hata diyorsun ama o fotolar benim değil diyorsun.Hata nerde canm?Onunla konuşmaksa bunun neresinde hata var?
Saçlarımın açık ve dekolteli resimleri göndermekle yaptığım hata malesef

Off İnan’ın çok canım sıkkın

Bir dahaki aradığında sesi kaydedin. Sonra ona dinletin. Lütfen resimleri millete gönder de suçun sabitlensin çünkü seni mahkemeye veriyorum deyin. Asla geri adım atmayın bu tipler hayat karartıyor.

Bir dahaki aradığında sesi kaydedin. Sonra ona dinletin. Lütfen resimleri millete gönder de suçun saniyensin çünkü seni mahkemeye veriyorum deyin. Asla geri adım atmayın bu tipler hayat karartıyor.
Çok şükür çok kötü resimlerim Yok elinde ama çok iğrenç bir herif herşeyi beklerim korkum ondan

Ailende sana tepki göstermeyip ayrıca kimseye soylemeyecek bir erkek ile konuş. Senin telefonunu o açsın abisiyim desin,ya da nişanlısı falan desin.Gözünü korkutsun.

Hic korkma bir daha aradiginda sesini kaydetttim birdaha ararsan santaj yaptigin icin savciliga veririm ulkene giremezsin elindeki ciplak fotograflarin benim olmadigida anlasilir zaten de
Birdaha ararsada ver savciliga cok kisinin basina geliyor korkma sakin

Ailende sana tepki göstermeyip ayrıca kimseye soylemeyecek bir erkek ile konuş. Senin telefonunu o açsın abisiyim desin,ya da nişanlısı falan desin.Gözünü korkutsun.
Kendi şahsi numaramı bilmiyor ki iş yerini arıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…