Başımdaki beladan nasıl kurtulabilirim?

neyi dava edecek? dava edilecek bişey yok. hani öyle bi yazmışsınız ki sanki adama inanıyorsunuz.

Öncelikle tekme attığın için eline ayağına sağlık. Bence sen korkma bu adamdan şikayetci ol. Sana şantaj yapıyor farkındaysan. Ailen muhafazakar olabilir, benimki de öyle, ama ben kuzenlerime "bu adam bana onunla yatmam için santaj yapıyor" desem Allah yarattı demezler.sonuc olarak korkma. Şikayetçi ol ve sakin yanına gitme, yanına gelmesine de müsaade etme. Ölümden beter şeyler vardır bu dünyada. Ne olursa olsun böylelerine boyun eğme. Iyikesecekmis haspam. Hic güleceğim yoktu

Seni yatağa atamamis, şimdi kafaya takmış illa yapacak. Çürük raporu verilecek kadar bir sorunu varsa acaba nasıl birlikte olacakmissiniz? Nasıl böyle insanları buluyorsunuz inanamıyorum.

😁 Tekme olayı muazzam ellerine ayaklarına sağlık.
Hiç bir şey yapamaz sen de kendisine şiddet uyguladığını kendini savunmak için reflekse yaptığını ayrıca sonrasında sana yatma teklif ettiğini anlatırsan zaten o seni bitirmeye kalkmadan ailen onu bitirir. O seni tehdit ediyorsa sen de onu et. Seni sindirmeye çalışıyor.

Kendine gel öyle bir şey yapamaz, şikayetçi olması için 6 ay müddeti var diye biliyorum, seni kullanmak için böyle söylüyor. Yalan bile söylüyordur. Sende benim gibi korkuyorsun böyle şeylerden anladığım. Son yaşadığım böyle tehditli olaydan sonra inan hepsinin korkulmaya değer olmadığını anladım. Senin korkundan faydalanmaya uğraşıyor.
Yani olayı 6 ay geçtikten sonra hicbisey yapamaz mı emin misiniz evet ben çok korkuyorum onunla konuşurken dizlerim titriyor

Yani olayı 6 ay geçtikten sonra hicbisey yapamaz mı emin misiniz evet ben çok korkuyorum onunla konuşurken dizlerim titriyor
Yahu diyelim ki dün oldu, sizin yaptığınızı nasıl kanıtlayacak? Kameralar önünde mi tekme attınız?
Sizin cahilliğinizi ve korkunuzu kullanıyor.
Hiç bir şey yapamaz.

Merhaba fikirlerine önerilerine çok ihtiyacım olan hanımlar :KK43:
Üniversite de bir sevgilim oldu. Baslarda hersey guzeldi cok sevdigini soyluyordu sonra bana siddet uygulamaya kufurler etmeye basladi. Her gecen gun kavgalarimiz siddetlenerek artti sonra bigun kavga esnasin da o bana siddet uygulayınca kollarım falan mosmor oluyordu bende şeyine tekme attim. Cok sert degil gibiydi o ani tamda hatirlamiyorum ama bu olaydan sonra uzun sure anormal bi durum oldugunu soyledi. Univ. Bitti belli bi donem ayri kaldik suanda o tekmeden dolayi askerligini tecil ettiremedigini curuk raporu verceklerini bu yuzdende calistigi ozel kurumdan ayrilicagini soyluyo ve benim hayatimi bitirdin diye tehditler ediyo. Ya evleniceksin yada dava edicem herkes herseyi ogrencek diyo. Bugün bir gece beraber olalım dedi şeyi anca o şekilde iyilesebilirmiş bir kadınla beraber olması gerekiyormuş uçak biletini alayım ya sen gel ya ben geleyim diyor tehditlerin biri bin para ailem duyarsa beni öldürür muhafazakar bir ailem var.. Onu sevmiyorum ama dava etmesinden herşeyin duyulmasından çok korkuyorum psikolojim bozuldu ölmeyi istedim.. bana yardımcı olun sizce söyledikleri doğru olabilir mi ne yapabilirim numaramı evimin adresini herşeyi biliyor..
:D ahahah ya nolur kusura bakmayın da haykırdım. Siz birlikte olunca düzelecek öyle mi? Daha evlenmeden sevgiliden dayak yemeyi kabul edip, hala görüşüp bide bu saçmalıklarla uğraşacak kadar ne yaşadınız? Tamam dava et, deyip silin o şahsı.

Gerçek ve ya de
Üniversite de bir sevgilim oldu. Baslarda hersey guzeldi cok sevdigini soyluyordu sonra bana siddet uygulamaya kufurler etmeye basladi. Her gecen gun kavgalarimiz siddetlenerek artti sonra bigun kavga esnasin da o bana siddet uygulayınca kollarım falan mosmor oluyordu bende şeyine tekme attim. Cok sert degil gibiydi o ani tamda hatirlamiyorum ama bu olaydan sonra uzun sure anormal bi durum oldugunu soyledi. Univ. Bitti belli bi donem ayri kaldik suanda o tekmeden dolayi askerligini tecil ettiremedigini curuk raporu verceklerini bu yuzdende calistigi ozel kurumdan ayrilicagini soyluyo ve benim hayatimi bitirdin diye tehditler ediyo. Ya evleniceksin yada dava edicem herkes herseyi ogrencek diyo. Bugün bir gece beraber olalım dedi şeyi anca o şekilde iyilesebilirmiş bir kadınla beraber olması gerekiyormuş uçak biletini alayım ya sen gel ya ben geleyim diyor tehditlerin biri bin para ailem duyarsa beni öldürür muhafazakar bir ailem var.. Onu sevmiyorum ama dava etmesinden herşeyin duyulmasından çok korkuyorum psikolojim bozuldu ölmeyi istedim.. bana yardımcı olun sizce söyledikleri doğru olabilir mi ne yapabilirim numaramı evimin adresini herşeyi biliyor..

Bu konu gerçek ve ya değil...

Kızlar başınıza böyle bir şey geldiğinde ''ailem beni öldürür, kızar vb.'' korkularla sakın sinmeyin. Önce ailenize sonra da gidin savcılığa anlatın.

Unutmayın bu gibi adamlar önce böyle tehdit ederler, sonra daha da ileri gider taciz tecavüz.. Ve o zaman artık polise gitseniz de çok geç olur.

Bundan dolayı böylelerine karşı korkmayın ve derhal ailenize söyleyin.

Bir de eğer bir gün erkek arkadaşınız size vurmasa el kaldırsa bile ondan uzaklaşın. İleride muhakkak daha ileri gidecektir.

Saçmalamayın ve sakın inanmayın sizin vicdanınızla oynuyor sizi suçlu piskolojisine sokup her istediğini yaptırma peşinde dava falan açmaz tamamen sizi kullanmaya çalışıyor, inanırsınız 2 gün sonra kandırıldım beni kullandı diye konu açarsınız sonra.

Seni çok iyi anlıyorum, kadına şiddet için 6 ay şikayet müddeti var, diğerleri içinde farklı değildir. Asla korkma. Hiç bir şey ne yapar ne de ispatlar. Mesaj yazma, kendini suçlu da hissetme. Adama bak gel benimle yat diyor, o sana bir gram acıyor mu? Hayır. Engelle gitsin, muhatap olma, oldukça kafan karışacak. Ona hiç bir açıklama da yapma, istemeden oldu vs vs gibi. Hayatından at. Bende geçen ay tehdit ediliyordum başka bir konuda, o kadar korkmuştum ki, şimdi konumu okuduğumda gülüyorum kendime. Dik durdum ve kazandım, kaybeden onlar oldu 😉

Ayrica Niye sikayetci oluyor ki? Sayende askerlikten yirtmis. Söyle bedelli parasını gelip sana ödesin

Back
X