Başımıza bir de kıskançlık çıktı.

imkansız. Yani okusa direk gider dava açar. Gururludur gelemez öyle şeylere. Ben o yüzden hiç açıkça konuşup bak eski heyecanım kalmadı sevgim yıprandı demedim ona birden alevlenir diye
Eğer bahane arıyorsa başka mecraları da karıştırması muhtemel. Aynı evin içinde çok tehlikeli. Bence dikkatli olun çünkü didikleyecek gibi geliyor.

Kuzu boşanmak için ona içimdekileri anlatmam yeter cidden beni cadı ilan eder sonra da boşar

Ama belki senin dediğin gibi bana asıl ben bıktım be asıl ben sevmiyorum da diyebilir belki de onun sevgisi de bitti bilmşyorum. Çocuğu bahane ettiği düşüncesi hep aklımda

imkansız. Yani okusa direk gider dava açar. Gururludur gelemez öyle şeylere. Ben o yüzden hiç açıkça konuşup bak eski heyecanım kalmadı sevgim yıprandı demedim ona birden alevlenir diye

ne gururu hanimefendi sizin kocaniz bugun araba sende kalsin ayrilalim deseniz sizi birakir ... adam arabaya tapiyor size degil

Eğer bahane arıyorsa başka mecraları da karıştırması muhtemel. Aynı evin içinde çok tehlikeli. Bence dikkatli olun çünkü didikleyecek gibi geliyor.
telefonum Touch ID ile şifreli açamaz zaten ben vermeden karıştırmaz da Kk ya kendi girip beni bulacak kadar da düşünemez bilmiyor buraya hep yAzdığımı

Son düzenleme:
eşiniz böyle bir insan ama siz bunun değerini bilmiyorsunuz öylemi? çok yazık.
asıl değerli olan ve değerli şeylere değer veren eşiniz.
asıl boş şeylerle uğraşan siz ve o gıpta ettiğiniz insanlar. iş vs kariyerler havada uçuştu süper tamam geldiniz bi yerlere... ee ne oldu? ne var orada? eriştiğiniz o makamlarda ne var? inanın hiçbirşey yok. yok yani.
çünkü değeri para ve hırs ile ölçülen şeyler herzaman değersizdir.
yanlış anlaşılmasın, eşiniz ipsiz sapsız bir tip olsa bu kadarda olmaz der size hak verirdim. ama adam memur yahu! diğer konunuzada yazdım, burada eşinizi kariyersiz gören kadınların yüzde doksanı kendi eşinin memur olması için canını verirdi canını. bu arada o araba mevzusu çok geçtiği için yazıyorum, o araba eşinizin değil, ailenizin. eşiniz arabayı alıp cebine koyup gezdirmiyor değil mi?
bide içimdekileri söylersem gurur yapar beni boşar demek özür dilerim ama bencilliğinde daniskası. ne yani boşanırkendemi suç adamda olsun? karısının neden böyle davrandığını dahi bilmeye hakkı yok mu?
Vallahi siz bilirsiniz ama yaptığınız kul hakkı.
dilerim boşanmaz, evliliğinizi kurtarırsınız, ki ben buna inanıyorum. ama boşansanızda doğru olanı yapın, istediğinizi değil. anlatın adama herşeyi, kıyaslarınızı, onu düşük görmenizi, herşeyi. ve bırakın boşuyorsada boşasın sizi. en azından kendi kararını kendi vermiş olur.
hakkınızda hayırlısını dilerim.

Ben olaya farklı açıdan baktım sanırım sız bır Önceki konuda benimle param ıcın mı beraber para olmasa benı almaya gelir miydi ıyı davranır mıydı dıye Şüphe içindeydınız ama bu olayla beraber ben eşinizin sizi gercekten sevdigini siz olduğunuz için deger verdigini gordum bence kıskanması gayet normal belkı bu mesaja bu tepkiyi vermeyebılırdı ama eşiniz sanırım siz farketmeden aşağılık kompleksi ne girmis ben neyim kı kocan mıyım sozunden bunu anladım bu yuzden sanırım içten içe sizi kaybetme korkusu yaşıyor

size özelden yazmak istedim açıkçası bu şekilde zaman harcayıp yorumluyorsanız içinize doğan bi şeyler vardır diye düşünüyorum

Sadece boş bir kıskançlık yüzünden herkesle ilişkisini kesme raddesine gelmek zorundaysa bu insan, o zaman iş hayatından da mı çeksin kendini? Hiçbir art niyet olmayan insana sapık muamelesi yapıp birden konuşmayı kesmenin gereksizliği niye? Herkesin belli sınırları olmalı. Bu kadının eşinin hiç bir kadın ırkıyla muhabbeti - iletişimi yok mu gündelik hayatta? İnsan her şeyden önce birey yani. Kafasına göre onunla konuşma bununla konuşma laflarına pabuç bırakıldığı için bitmiyor insanlar arasındaki sorunlar. Herkes karşısındakine saygı duyacak. Varsa bir yanlış amenna. Ama sırf evli diye herkesle selamını sabahını kesip eve kapanmak zorunda değil kimse.

yani aynen öyle ben o adamla iletişimi kessem adam kendini sapık gibi hissedecek durduk yere yazık :)

yani aynen öyle ben o adamla iletişimi kessem adam kendini sapık gibi hissedecek durduk yere yazık :)
Dahası eşiniz şunun farkına varsın, adam kendini önemli sanacak. Vay be benim yüzümden tartışmışlar diyecek. Bu kız beni nasıl anlatıyor acaba evde diyecek. Az akıllı düşünse anlar zaten saçmaladığını eşiniz. Uyuyan yılanı gıdıklamaya çalışıyor.

ya aynen işte bi şunu anlatamadım. Adam bana kuzum canım dese okey altı üstü sen diyor bana ne desin siz mi desin neden siz diyecek işte anlatamadım. Siz anladınız :)

ya aynen işte bi şunu anlatamadım. Adam bana kuzum canım dese okey altı üstü sen diyor bana ne desin siz mi desin neden siz diyecek işte anlatamadım. Siz anladınız :)
Ya ben çok ama çok iyi anladım. Ayrıca şu algıyı da sadece bizim yurdum insanında görebiliriz, çok çok özür dilerim teşbihte hata olmaz gerçekten genel konuşacağım, eşiniz ilgisiz alakasız dengesiz takıntılının önde gideni olsun, ama buna rağmen hiç eleştirmeyin, gözünüzü kapatın karılık vazifenizi yapın yok yeaaa? Pazardan karpuz almadın kendine eş aldın. Bu kadını mutlu huzurlu etmezsen seni eleştirir de, senden soğur da, ayrılır da. Her şeyde pürüz çıkaracak, saçma sapan şeylere takacak ama kadın vay benim kocam aslında çok iyidir özünde diye susacak mı? Özü kendine kalsın, insana dışarı karşı gösterdiği lazım. Memur değil fabrikatör olsa değişmez. Elinde tuttuğun sürahi altından da olsa, içinde önündeki çiçeğe dökecek su yoksa o çiçek solar. Bilmem anlatabildim mi? Şu sorumsuz ilgisiz eşlere sırf işi iyi ya da dayak atmıyor diye tapma olayından vazgeçmek lazım. Koca bir ömür sürdürmek ZORUNDA o saygıyı sevgiyi. Demo evlilik mi bu ya iki senede sürümün zamanı doluyor? Azcık sesinizi duyurun.

bazen şöyle düşünüyorum. Bazıları sırf memur diye ezdiğimi!!! Ya da aldatmaya meyilli olduğumu!!! Yazıyorlar. Ama şunu söylemek istiyorum eşim fabrikatör de olsa o bana annesi ailesi için yaşattığı gümlerden sonra yine soğurdum. İnan’ın çok zor zamanlar geçirdim hele hamileliğimin son zamanlarında çok üzdüler beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…