- 26 Şubat 2015
- 3.518
- 2.970
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başımdan 2 evlilik geçmedi ama bu işler kısmet..
bir bakarsın gelen gideni aratır yine yüzün gülmez
bir bakarsın neden daha önce ayrılmamışım dersin.. çok mutlu huzurlu olursun
2. evliliğini yapıp çok mutlu olan da hayatı zindana dönen de çok çevremde..
hakkınızda hayırlısı olsun eğer çocuk yoksa boşanmak daha kolay oluyor ama yinede herşeye rağmen çok yıpratıcı bir süre. sizi anlayabilyorm olmuyorsa birşeyleri zorlamaya gerek yok tek tarafın çaba göstermesi ile hiç bir yere varılmaz evlilikte.. hayatın ne getireceğini bilemessiniz bundan sonrası sizin için güzel olur inşallah..Rabbim pişman etmesin. Mecbur olmasam bosanmazdim. Eşimden yana da bir çaba görmüyorum mecburum yani
İnsanlar illa evlenmek zorunda değil.Biz kadınların en büyük problemi bu illa ki koca.
Hiç evlenmeyip gayet mutlu mesut yaşayan insanlar olduğu gibi evliliğinde bin türlü
sıkıntıyla uğraşan tonla insan var.Daha boşanmadan 2.evliliği tasarlamak neyin nesi?
Bırakın hayatı aksın.O arada karşınıza seveceğiniz biri çıkarsa eyvallah ne güzel ama
hayatınızı bunun üzerine şekillendirmeye çalışmayın.
Eminim psikolojik açıdan çok zor bir durum Allah yardımcın olsun
Ama bir boşan önce daha resmi olarak boşanmadan 2. evlilik düşüncesi birisi olsa tamam ama daha bundan kurtulmadan başka bir evlilik düşünüp merak ediyosun ki mutlu olan var ise evlenip mutlu olan yoksa evlenmicen heralde.
Boşanıp pişman olan pek görmedim.. 2. evlilğinde mutlu olan çok insan var.Hep merak etmisimdir boşanip pişman olanlar ne hissediyor? İki evlilik yapanlar 2.evliliğinde mutluluğu yakalayabildiler mi? Anketime katilirsaniz sevinirim.
Not: boşanma asamasindayim
daha boşanmadan ikinci kocanın derdine düşmeyin.
Rabbim kolaylık versin hakkınızda hayırlşısını versin inşallah...
Bu gibi şeyler kısmet nasip işi, bir bakarsın mutlu bir bakarsın mutsuz olup ah keşke ilkinden boşanmasaydım bile diyebilirsin ikincisi 1.cisine göre daha kötü ise.Yada tam tersi çok mutlu olup iyiki boşamış ve 1.nin kahrından kurtulmuşum bile dersin.
Ama öncelikle 2.yi düşünmeden kafanızı toplayın 1.den bir boşanın sonra sağlıklı birşekilde 2.yi düşünürsünüz.
Çok erken bunlar i.çin.
Simdiden düşünüyorum ister istemez çünkü hiç gün yüzü görmedim kocamdan. Ev arkadaşı gibiydik çoğu zaman öyle diyim
Yine hata yaparsınDüşerim çünkü esim bana kocalık yapmadı.
Şnşallah istediğinize kısa zamanda kavuşursunuz . Ayrılınca yeni Eş için acele etmeyin . Biraz kendinize zamsn verinKucuklukten beri hayalim yuva kurmakti. Birgün yuvamı kurdum ama es adayım evliliği yürütmekte isteksiz çıktı. Evliligimde hiçbir şey yaşamadım doğru düzgün. Hiç evlenmemis gibiyim