Başından iki evlilik geçenler bakabilir mi?

Hangi evliliginizde daha çok mutluydunuz?

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Olmuyorsa olmuyordur zorlamamak ve önüne bakmak lazım. Kimse kimse için zorunlu istikamet değil.
Birinci evliliğimde asla bulamadığım mutluluğu huzuru 2. Evliliğimde buldum.
Eşim gözümün içine bakıyor ve el üstünde tutuyor.
İyi ki boşanmışım diyorum...

Yani zamanla keşkelerinin yerini iyilikler alacak

Öz ablam ve bu forumda abla gibi gordugum 3 kisi 2. Evlilikte mutlulugu yakaladi.

Ama gelen gideni aratir diyen de var.
Hayirlisini dilemek sanirim en guzeli.

Ben sayılır miyim bilemedim. 2 kez aynı insanla evlendim. Ikisinde de aynı sebeple boşandık. 2. De avantajım artık daha olumluyuz birbirimize karşı ve bu çocuğumuz acısından çok önemli oldu. Mutluluk derken evli değilim ama mutluyum :) bilmem işinize yarar mi

Siz ne kadar evli kaldınız peki
İlk gece hamile kaldim 5sene kizim için katlandım bu 5sene en sonunda pıskolojık sorunlarım oldu ve ailem beni aldi bir dahada vermedi ben hep düzelir diye avuttum kendimi şimdi ise keşke bitrseydım diyorum ailemi dinlemedim ben hep düzelecek diye bekledim ama huylu huyundan asla vazgeçmedi

Ben de ikincide mutluyum ilki sevgililik nişanlılık falan 10 yıl sürdü ama yüzünü bile unuttum adamın şu an

Ağız kokusu sorununa çözüm buldunuz mu? Belki bu yüzden istemiyordur birliktelik.

Hep merak etmisimdir boşanip pişman olanlar ne hissediyor? İki evlilik yapanlar 2.evliliğinde mutluluğu yakalayabildiler mi? Anketime katilirsaniz sevinirim.
Not: boşanma asamasindayim
Bizim burda koca degişir ama kaderin degişmez derler
Ne derece dogru bilemiyorum
Hakkınıza hayırlısı olsun

Daha boşanma aşamasındayken evlilik mi düşünüyorsunuz? Pes..
Bi boşanın,kafanızı dağıtın sonra toplayın.. sonra baktınız ki biri çıktı karşınıza herşey iyi gidiyor neden olmasın tabi olur hatta belki ilkinden çok daha iyi olur.. ama olmuyorsada mutluluğu evlilikle,başka bir adamla bağdaştırmayın kendi kendinize belki daha mutlusunuzdur..
Şimdi boşansam evlilik aklımın ucuna bile gelmez. Kızım var,oğlum olacak allah kısmet ederse.. niye bidaba aynı ev ortak sorumluluk altına gireyimki diye dişünürüm. Birilerine aşık olabilirim,gezerim,tozarım vs vs ama resmiyete dökmem heralde..

Daha boşanmadan koca derdine düştün diyenler gelmiş yine bi kere bari şaşıraydım :olamaz:

Böyle konulara böyle yorumlar hep geliyor ve cidden kabak tadı verdi artık, arkadaşlar böyle soruları soran birisi hemen evlenecem acilen bana koca bulun demek istemez, dönüp tekrar okudum evet konu sahibi de öyle demiyor. Bir karar verirken geleceğin belirsizliği korkutur ve iyi örnekler duyarak içini rahatlatmak ister. Ben de boşanırken benzer sorular sordum benzer gözlemler yaptım ve iki yıldır bildiğim kadarıyla koca derdine falan da düşmedim :KK64: okduğunuzu da mı anlamıyorsunuz bilmiyorum ki.

Daha boşanmadan koca derdine düştün diyenler gelmiş yine bi kere bari şaşıraydım :olamaz:

Böyle konulara böyle yorumlar hep geliyor ve cidden kabak tadı verdi artık, arkadaşlar böyle soruları soran birisi hemen evlenecem acilen bana koca bulun demek istemez, dönüp tekrar okudum evet konu sahibi de öyle demiyor. Bir karar verirken geleceğin belirsizliği korkutur ve iyi örnekler duyarak içini rahatlatmak ister. Ben de boşanırken benzer sorular sordum benzer gözlemler yaptım ve iki yıldır bildiğim kadarıyla koca derdine falan da düşmedim :KK64: okduğunuzu da mı anlamıyorsunuz bilmiyorum ki.
Zaten Toplumca anlamadan dinlemeden yargılama var bu olaylar beni çokta şaşirtmiyor

Hanımefendinin üstelemesinden yola çıkarak tepki gösterildi,
Diğer yorumlarını da gözden geçirirseniz anlarsınız,
Boşanma koca bulmak çok zor diyince boşanmayacak herhalde
:super:

Bence bi evlilikte mutlu degilsen 1 sene sans vermelisin. 1 sene sonunda hala ayniysa dakika gecikmeden mahkemeye.
Duzelmiyor, sadece mutsuz hayata alisiliyor cocuklar icin katlaniliyor vs ama sen sen olmaktan cikiyorsun.
Dusunuyorum 60 yasima gelirsem ve geriye bakarsam neden bu hayati yasadin diye kizmaz miyim kendime?

Beni anlayan tek kişi siz oldunuz teşekkür ederim

Boşanıp mutlu olan pek çok insan var. Ama siz bu kafadayken olamazsınız. Eski konularınızı biliyorum zira çok odaklısınız, dini inancınızda bile sevişmek bir "kadınlık görevi" olarak yerini alarak saplantı haline gelmiş. Bu kadınlık görevini yerine getirebilmek uğruna aceleci davranarak ikinci evliliğinizde de doğru adamı bulamayıp mutsuz olma ihtimaliniz çok yüksek. Bu dediğimi lütfen dikkate alın ve hazır boşanma aşamasındayken iyi bir klinik psikologtan psikolojik destek de alın.

Zaten Toplumca anlamadan dinlemeden yargılama var bu olaylar beni çokta şaşirtmiyor

Boşanmayı aklına koyan kadın tepkisi ve merakları bunlar olmamalı....
Burada birbirimizi yargılamaya yada eleştirmeye gelmedik,
Madem yol gösteriliyor buyursanlar yol,
Çalışıyorsan ne alaaaaaa Çalışmıyorsan önce ekmeğini aline alacaksın,
Bir erkeğin hükümdarlığından çıkıp diğerinin hükümdarlığına girmeyeceksin (Sırf bana baksın) diye,
Müge Anlı ticari evlilik yapanlarla dolu
Niye çalışsın evlenir kendine baktıracak birini bulur.
Sevgi evliliğine gelirsek Hanımefendi madem sevgi evliliği yapmak istiyor ki; (eşime karşı halen bir şeyler hissediyorum demekte) O zaman bir erkeği severken ve halen daha boşanmamışken
2.Evliliğin ön araştırması yanlış !!!!

Back
X