Başınıza geldi mi hiç ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Cogsicagtir02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
2.382
1.172
83
32
Dert değil ama sormak istedim yine de. Dün kırtasiyede biraz işim vardı. Öyle aceleyle hazırlanıp dışarı çıktım. Normalde makyaj yapan biriyimdir. (Başörtülüyüm o yüzden bu detayı verdim).Dün pek yapmadan çıkmıştım. Çıktı alacaktım o hazır olana kadar dolandım biraz mağazaları. En son markete girip karşıdan karşıya geçerken biri arkamdan seslendi bakar mıısn diye. Daha önce de başıma geldi biri ben telefonuma bakarken benim de telefonuna bakasım geldi
Gibi saçma sapan bir şey söylemişti. Ama bugünkü de bir şeyler içelim mi şurada dedi. Pardon da ne alaka sizi tanımıyorum bile deyiverdim. Sonra işte tanışmak istiyorum dedi. Ben hayır deyip yürürken o zaman evinize bırakayım dedi. Hayır evim yakın teşekkür ederim dedim ve eve geldim. İlk defa böyle bir şey başıma geliyor. Sizin tepkiniz ne olurdu merak ettim açıkçası. 🤦‍♀️

Kibarmış !!!
Bunun çok daha öküz versiyonları var

Dert değil ama sormak istedim yine de. Dün kırtasiyede biraz işim vardı. Öyle aceleyle hazırlanıp dışarı çıktım. Normalde makyaj yapan biriyimdir. (Başörtülüyüm o yüzden bu detayı verdim).Dün pek yapmadan çıkmıştım. Çıktı alacaktım o hazır olana kadar dolandım biraz mağazaları. En son markete girip karşıdan karşıya geçerken biri arkamdan seslendi bakar mıısn diye. Daha önce de başıma geldi biri ben telefonuma bakarken benim de telefonuna bakasım geldi
Gibi saçma sapan bir şey söylemişti. Ama bugünkü de bir şeyler içelim mi şurada dedi. Pardon da ne alaka sizi tanımıyorum bile deyiverdim. Sonra işte tanışmak istiyorum dedi. Ben hayır deyip yürürken o zaman evinize bırakayım dedi. Hayır evim yakın teşekkür ederim dedim ve eve geldim. İlk defa böyle bir şey başıma geliyor. Sizin tepkiniz ne olurdu merak ettim açıkçası. 🤦‍♀️
Yok gelmiyor canım.sen çok güzel bir kadınsın.üstelik doğru dürüst makyaj da yapmamışsın vaaaavvvv. Sen düşün şu güzelliği. Hadi yine iyisin kıskançlıktan çatır çatır çatladık. senin gibi güzellik var mı be.üstelik makyaj yapmadan.vayy beeee.oldu mu istediğiniz 😀😀
amaç ne yapardınız diye sormaksa makyaj yapmayıp, aceleyle çıkmak ne alaka yani.

Yok gelmiyor canım.sen çok güzel bir kadınsın.üstelik doğru dürüst makyaj da yapmamışsın vaaaavvvv. Sen düşün şu güzelliği. Hadi yine iyisin kıskançlıktan çatır çatır çatladık. senin gibi güzellik var mı be.üstelik makyaj hapmadan.vayy beeee
Oldu mu istediğiniz 😀
Ne alaka şimdi ? Ben çok güzelim demedim ki? Başka türlü yazsam kuyruk salladın diyecektiniz belli ki.

Ne alaka şimdi ? Ben çok güzelim demedim ki? Başka türlü yazsam kuyruk salladın diyecektiniz belli ki.
Buradaki biri kuyruk sallamışsın dese linç ederler merak etme.hem kuyruk sallamak nedir, çok çirkin.kimse bu sitede öyle bir şey demez.

Benim de başıma geldi 17 yaşındaydım, numaramı istedi aynı yaşlarda biri yanlış numara verdim 🤣 o aklıma geldi sene 2009 🙈😀

Bir sürü var yolda, cafede etkinlikte tanişma hikayem kimisiyle tanistim gorustum, kimisiyle goruşmedim.

Ama sizinki sapiga benziyor, evine birakayim mi nedir.🙄

Her sokakta laf atılana kuyruk salladin galiba diyen zihniyetimiz yok çok şükür. Öyle zihniyeti olduğunu düşündüğünüz gruba yazmayın, insana selam vermeyin öyle insanlarla bir arada durmayın,saçma sapan orneklemelerle kendinizi aklama çabasına girmeyin abla tavsiyesi.......

Buradaki biri kuyruk sallamışsın dese linç ederler merak etme.hem kuyruk sallamak nedir, çok çirkin.kimse bu sitede öyle bir şey demez.
Yavv bırahhh bu sitede kimse öyle bisey demezmiiş 😂😂sen neler neler diyosn😂😂 şurda bizbizeyiz az çok tanıdık birbrimizi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X