- 2 Ocak 2021
- 2.382
- 1.172
- 83
- 32
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Dert değil ama sormak istedim yine de. Dün kırtasiyede biraz işim vardı. Öyle aceleyle hazırlanıp dışarı çıktım. Normalde makyaj yapan biriyimdir. (Başörtülüyüm o yüzden bu detayı verdim).Dün pek yapmadan çıkmıştım. Çıktı alacaktım o hazır olana kadar dolandım biraz mağazaları. En son markete girip karşıdan karşıya geçerken biri arkamdan seslendi bakar mıısn diye. Daha önce de başıma geldi biri ben telefonuma bakarken benim de telefonuna bakasım geldi
Gibi saçma sapan bir şey söylemişti. Ama bugünkü de bir şeyler içelim mi şurada dedi. Pardon da ne alaka sizi tanımıyorum bile deyiverdim. Sonra işte tanışmak istiyorum dedi. Ben hayır deyip yürürken o zaman evinize bırakayım dedi. Hayır evim yakın teşekkür ederim dedim ve eve geldim. İlk defa böyle bir şey başıma geliyor. Sizin tepkiniz ne olurdu merak ettim açıkçası.
Gibi saçma sapan bir şey söylemişti. Ama bugünkü de bir şeyler içelim mi şurada dedi. Pardon da ne alaka sizi tanımıyorum bile deyiverdim. Sonra işte tanışmak istiyorum dedi. Ben hayır deyip yürürken o zaman evinize bırakayım dedi. Hayır evim yakın teşekkür ederim dedim ve eve geldim. İlk defa böyle bir şey başıma geliyor. Sizin tepkiniz ne olurdu merak ettim açıkçası.