Başınızdan geçen ilginç kazalar

iki üc ay öncesinden kaslarimi uzatma askiyla sarimsak isine giristim yataktan kalkip aynaya bi baktim kaslarim kipkirmizi kabuk gibi sepsert olmus resmen cokta canim yaniyo korkuyorumda anneme diyemiyorum kremlendim fln ama ne fayda gececek gibi degil gecmedi 3 gün meger haftada bi kez sarimsagi 5 dk bekletmek gerekiyomus ben hergün gece sürüp yatiyodum
bizimkiler acilar icinde kaslarimi kremle doldurdugumu görünce dalga gecmeye basladilar en cokta babamla kardesim
annem diyo "kaslarini mi aldin niye aldin dügünden önce alsaydinya" dedim "ne alaka ya kaslarimi alinca kizariyo sanki" anlattim sonra diyo "salak ya kaslarin oyulup kökünden dökülseydi" kaslarim iyilesene kadar annemin o lafi aklima gelip gelip paranoyalara bagladim:18: allahtan iyilesti bikac gün sonra heeee

Bide Annemin olayları var ormana gitmişler amcamın karısıyla baya eskiden odun toplamaya 2 tane adam gelmiş dolanıyomuş amcamın karısı çok pısırık havva abla haburda bize bişe ederlerse kimseye demiyek hemi annemde dalyan gibi hatun kimse yaklaşmaya cesaret edemez kadına...az adam haklamamış bikere benim yanımda çingene kazanının çalarken gördü ezmiş bide kazanı çingene annem hemen olaya mudahele la dur bakayım habu benim kazanım değilmidemesiyle adam kaçmaya başladı adam önden annem arkadan ben onun arkasından bagırıyorum amcaaa kaççç öldürcek seni adam nasıl kaçıyo çuvalıda bırakmıyo elinden annem tabi yakaladı adamı bir güzel evire çevire dövdü yerde bi fide ağaç vardı onu söktü kadın onunlada dövdü..birdaha bizim bahçeye hiçbiri yaklaşmadı korkudan..

naparsin cnm ister istemez evlenip barklaninca görüsmeler kisitlaniyor
böyle korkunç hikayeleri hep sevmişimdir bizimde ailedekiler bir araya gelince gece hep konuşup birbirimizi korkuturduk delimiyiz neyiz özlemişim
aynen aynen özellikle bilindik korkunc hikayeler anlatirdik hangi amacla anlatiliyosa :86:

inanmyorum

hevuk .!.:
özlediysen ben anlatırım sana istermisin
hikayelerin bol nasilsa

Benim amca kızı var bitane yaşı büyük 40 var blkide bigün kuran okunuyo bi akrabada oda gelmiş okuyoruz bi baktım acayip bişeler oluyo buna herkes koştu elleri filan kitlendi garip sesler çıkarıyo kuran okundugu içinmiş delü demiyolarda..bi hoca varmış bi oo okursa düzeliyomuş biz teyze kızları filan okuyoruz bunu işte baktım gözleri aralandı hafif yaklaştım bende ellerimi yüzüme kapatık tam gözünün önünde ceeeeecece yaptım dedim bakım gülcekmi numaramı yapıyo gözlerini açtı bana nasıl bakıyo laaaaaan bakma bana öle diyorum yok tabi ben topuk hemen kaçtım evden dalga geçtim ya korktum banamı bulaştırcak die...Annnnneee

Evet okadar çokki bana çok komik gelenleri anlatıyorum sadece...

Neyse kızlar sabah olmuş ben yatıyım.hastayım çok öksürüyorum uyuyamamıştım ii geldi şimdi yatım gidiyim ıhlamur içtim kociş yokluğumu anlamasın...Sizlere Hayırlı sabahlar..

benim ilgimi çekiyo böyle olaylar hem korkuyorum hem anlattırıyorum. ondan sonra geceleri tuvalete gitmek için annemi kaldırıyorum

Neyse kızlar sabah olmuş ben yatıyım.hastayım çok öksürüyorum uyuyamamıştım ii geldi şimdi yatım gidiyim ıhlamur içtim kociş yokluğumu anlamasın...Sizlere Hayırlı sabahlar..

sanada hayırlı sabahlar canım

dur şunu anlatim bide ablamlar genç daha kuaran kursuna giyolar bi amca kızı var çatlağın önde gideni 2 amca kızı ablam ablam diyo bide çocuklar var bakışıyoz filan onlarla giderken don giyilir kursta genelde uzun paçalı bakışıyoz çocuklarla tam bi baktım gülüyo çocuklar kahkahayla nie gülüyolardie anlamaya çalışırken bidebakmışki amca kızının donu düşmüş öyle yürümeye çalışıyo kızzz donun düşmüş demiş ablam beliyorum gerizekalı onun için hızlı yürümeye çalışıyorum lastiği gevşekti tenha biyer bulup çekmem lazım demiş ablam diyo gülsemmi aglasammı bilemedim... geldi anlattı evde koptuk ya aaiilecek..

gecmis olsun cnm iyi geceler

benim ilgimi çekiyo böyle olaylar hem korkuyorum hem anlattırıyorum. ondan sonra geceleri tuvalete gitmek için annemi kaldırıyorum
deli yaa
bende ufaktan kaciyorum egerianim iyi geceler

la muhabbet sel olmuş akmış burda,doğru düzgün bi saatte gelsenize yaf....

lisedeydik..
2 kız arkadaş,derste en bi arka sırada kaynatıyoduktu..
:86:
ama karar değiştirip,boş olan ön sıraya gidelim diye karar aldık dersin ortasında(fizik dersiydi de...)
defteri kitabı topladık,hafif eğilip,hocanın arkası dönük olduğu anda hızlıca ön sıraya geldik..
ama bide ne görelim:18:;
sırada masa var ama oturma yeri yok
Allam allam,oturuyo gibi yapmaya çalıştıktı ilk 5 dakika..
bizi ööle gören arkadaşlar mıkr mıkır gülüyolardı veee biz de patlattık tabe kahkahayı sonunda elde olmadan
hoca da bizi sınıftan attıydı..:86:
rezil bi ündü bizim içün..:82:

güneş balığı ya da diğer adıyla ateş balığı nedir bilmeyenlere,yaklaşık 10cm. olur sırtında deniz atı misali çıkıntıları olan hilkat garibesi gibi kırmızı bir balık türüdür,yenilebilir.sandalla denize açıldığım vakit oturuyos gene babamla,...............iye hiç birşey vurmuyor.havaya bakıyos martılar vızır vızır,demek balık var diyos.derken ...............imde bi titreşim hissediyom ahanda bişey yakaladım diyip hızla ve dikkatle çekiyorum misinayı.çıkarmamla birlikte paniğe kapılıyorum.hayatımda o zamana kadar görmediğim güneş balığı denen o yaratıktan tam 4tane yakalamışım,çengel ucunda yılan gibi kıvrılıp duruyorlar.çığlığı basmamla birlikte ...............iyi denize fırlatmam bir oluyo.o anda dengemi de kaybedip denize yuvarlanmam bir oluyor.bel ve bacağım sandalın kenarına çarptığı için denizin dibine doğru batmamla birlikte hareket zorluğu da çekiyorum.bir yandan suyun üstüne çıkmaya çalışırken diğer yandan az ötemde o yaratıkların olduğunu bilmem beni büsbütün paniğe sokuyor.kafamı bi şekilde suyun üstüne çıkarmayı başarınca babamın uçmuş olduğunu görüyorum:kızım napıyosun sen ya,balığı dışarı çıkarcan sen peşinden dalmican!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…