naparsin cnm ister istemez evlenip barklaninca görüsmeler kisitlaniyorEvet tatlım ya bizim sülale hep böle komik ya biz çok güleriz bir aradaydık bide aynı mahallede amcalar kuzenler bide çok çocuk olunca herkeste güzeldi şimdi herkes evlendi gitti genç kalmadı komik anılarda bitti..görüşemiyoruz bile
böyle korkunç hikayeleri hep sevmişimdirbizimde ailedekiler bir araya gelince gece hep konuşup birbirimizi korkuturduk delimiyiz neyiz özlemişim
böyle korkunç hikayeleri hep sevmişimdirBizimde ailedekiler bir araya gelince gece hep konuşup birbirimizi korkuturduk delimiyiz neyiz özlemişim
Bide Annemin olayları var ormana gitmişler amcamın karısıyla baya eskiden odun toplamaya 2 tane adam gelmiş dolanıyomuş amcamın karısı çok pısırık havva abla haburda bize bişe ederlerse kimseye demiyek hemi annemde dalyan gibi hatun kimse yaklaşmaya cesaret edemez kadına...az adam haklamamış bikere benim yanımda çingene kazanının çalarken gördü ezmiş bide kazanı çingene annem hemen olaya mudahele la dur bakayım habu benim kazanım değilmidemesiyle adam kaçmaya başladı adam önden annem arkadan ben onun arkasından bagırıyorum amcaaa kaççç öldürcek seni adam nasıl kaçıyo çuvalıda bırakmıyo elinden annem tabi yakaladı adamı bir güzel evire çevire dövdü yerde bi fide ağaç vardı onu söktü kadın onunlada dövdü..birdaha bizim bahçeye hiçbiri yaklaşmadı korkudan..
hikayelerin bol nasilsahevuk .!.:özlediysen ben anlatırım sana istermisin
özlediysen ben anlatırım sana istermisin
inanmyorum
hikayelerin bol nasilsa
he ya annem anlatır hep cerizeçali bağa gelmiş ne diyi deli habu gari ya diye
ay hepsini anlatEvet okadar çokki bana çok komik gelenleri anlatıyorum sadece...
Benim amca kızı var bitane yaşı büyük 40 var blkide bigün kuran okunuyo bi akrabada oda gelmiş okuyoruz bi baktım acayip bişeler oluyo buna herkes koştu elleri filan kitlendi garip sesler çıkarıyo kuran okundugu içinmiş delü demiyolarda..bi hoca varmış bi oo okursa düzeliyomuş biz teyze kızları filan okuyoruz bunu işte baktım gözleri aralandı hafif yaklaştım bende ellerimi yüzüme kapatık tam gözünün önünde ceeeeecece yaptım dedim bakım gülcekmi numaramı yapıyo gözlerini açtı bana nasıl bakıyo laaaaaan bakma bana öle diyorum yok tabi ben topuk hemen kaçtım evden dalga geçtim ya korktum banamı bulaştırcak die...Annnnneee
Neyse kızlar sabah olmuş ben yatıyım.hastayım çok öksürüyorum uyuyamamıştım ii geldi şimdi yatım gidiyim ıhlamur içtim kociş yokluğumu anlamasın...Sizlere Hayırlı sabahlar..
gecmis olsun cnmNeyse kızlar sabah olmuş ben yatıyım.hastayım çok öksürüyorum uyuyamamıştım ii geldi şimdi yatım gidiyim ıhlamur içtim kociş yokluğumu anlamasın...Sizlere Hayırlı sabahlar..
deli yaabenim ilgimi çekiyo böyle olaylar hem korkuyorum hem anlattırıyorum. ondan sonra geceleri tuvalete gitmek için annemi kaldırıyorum
gecmis olsun cnmiyi geceler
deli yaa
bende ufaktan kaciyorum egerianimiyi geceler
dur şunu anlatim bide ablamlar genç daha kuaran kursuna giyolar bi amca kızı var çatlağın önde gideni 2 amca kızı ablam ablam diyo bide çocuklar var bakışıyoz filan onlarla giderken don giyilir kursta genelde uzun paçalı bakışıyoz çocuklarla tam bi baktım gülüyo çocuklar kahkahayla nie gülüyolardie anlamaya çalışırken bidebakmışki amca kızının donu düşmüş öyle yürümeye çalışıyo kızzz donun düşmüş demiş ablam beliyorum gerizekalı onun için hızlı yürümeye çalışıyorum lastiği gevşekti tenha biyer bulup çekmem lazım demiş ablam diyo gülsemmi aglasammı bilemedim... geldi anlattı evde koptuk ya aaiilecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?