Çok güldüm piskopat ufaklık demek doğuştan iyi hızını alamayıp sizide kovalamadı....
durunbende anlatcam :hicbiseydeneksikkalmayanfstksmili:
bikac sene önce annem babam 1 haftaligina gittilererkek kardesimle benide evde yanliz birakmamak icin halami cagirdilar neyse sonra bi akraba geldi, kocasi evde 3 cocugunuda almis yanina bizde kalcak kocasini yanliz birakip geliyo ne isi varsa
herneyse iste halam o kadin ben erkek kardesim ve hatunun 3 cocugu bi araya geldik mideliler ordusu :86: halamla hatun basladilar korkunc anilari anlatmaya yok lohusalikta gelen inler periler mi ararsin, uykudayken seni bogmaya kalkanlar mi dersin basladilar 7 sülalenin korkunc anilarini makinali tüfek gibi saydiriyolar taa mezarlik hikayelerini bile anlattilar tabi bizde cocuguz dinliyoruz masum masum ufaktanda yusuf yusuf halleri oldu haliyle
neyse buraya kadar hersey normalsonra halam yemek yapmak icin tencereye bisi koydu bide baktik yemek yaniyo halam üfleyip elini salliyo akli sira atesi söndürcek akilli üflemeye baslayinca kocaman bi atesin patlayip davlumbaza degdigi an felaket bi küt sesiyle evdeki elektiriklerin gitmesi bi oldu evde cinlanan o kocaman cigligi siz tahmin edin artik :86: o tencereden o kocaman alev nasil cikti hala aklim ermiyo bide gece vakti göz gözü görmüyo heryer karanlik nasil korktuk anlatamam :18: cocuklar diyo ahaaaa konustunuz konustunuz burayada getirdiniz sonunda ben bi yandan halama bagiriyorum evi bozdun diye sonra halam apartmana cikti elektrikleri tamir etcek bilmem neyin zimbirtisinin bilmem nesinin patladigini görüp yenisini almaya gitti :86: yaklasik 5 dk sonra eli bos döndü :26: bulamamis sonra öyle böyle derken kurcalaya kurcalaya bi baktik isiklar geldi:81: aferin kedi olali bi fare tuttun dememle beraber:89: alt komsunun seysini cikarip bizimkiyle degistirdim demesiyle kahkahayla kendimizi yere atmamiz bir oldu sonra bi baktik alt komsu cikmis disari dedim naptin manyadin mi şşş şşş napiyim diyo bide
vallah size komk gelir mi bilmiyorum ama o gece tam bi komediydikorkunc komedi :86:hatta bi hafta anlatip bu trajikomik duruma gülüsmüstük
yok cnm karadenizle uzaktan yakindan alakamiz yokSizde karadenizlimisiniz yoksa onların meshur cazi garileri filan püsürleri var anlatırlar bizimkiler herkesin gözleri kocaman olur dinlerken her olayda daha büyük göz bebeklerimiz olurdu...
aklıma geldi gece bi tane az kalsın kaza kurşununa gidiyodukbigün ankaradayız ablam ben erkek arkadaşım ve ablamın arkadaşları içki içilen nezih bi mekana gittik. daha 18 yaşıma yeni girdim ve çok içen birisi olmamama rağmen o gece kafayı fena bulmuştum ilk defa sarhoş olmanın cesareti var üstümde hava alcam ben dedim kapıya çıktım. ablamda erkek arkadaşıma söylemiş yalnız bırakma diye. neyse çıktım ben kapıya az tur atalım açılayım dedim ama ayakta duramıyorum kafam milyon yürüdük yürüdük konsoloslukların bulunduğu sokağa geldik bi ülkenin konsolosluğunun önüne gelmişiz. kapıda adamlar vardı sanırım koruma gibi ben bi başladım küfretmeye bağıra bağıra hemde. neden öyle yaptığımı hala anlamış değilim o an karşıma rektörde çıksa küfür edicekmişim heralde kapıda hafif kıpraşmalar oluca biz vınn koşarken düşmememi acıyayım yoksa sevgilimiz azarlamasına mı bilemedim sevgilim baya bi kızmıştı o gün bana içeri alcaklar senin yüzünden bizi diye az daha orda küfür etmeye devam etseymişim göz altına alınacaktık bi daha o kadar çok içmiceme tövbe etmiştim
Abimin olayını anlatım bide benden 2 yaş büyük yatıyoruz bir gün ablam ben o aynı odada sesler duymuş dışardan saçma bişeler anlatılmıştı mahallede yok gece sabaha karşı bagırarak hayaletler koşuyo filan diye büyük abimde 17 18 yaşında filan gece nefes nefese yanıma geldi balkonda biri var camdan baktım gördüm koş anneme haber ver diyo dedim sen versene rengi bezi atmış gece bu saatler işte dur bende bakıyım belki kırsızdır dedim biz fısır fısır konuşuyoz balkon kapısının önünde biraz kaldırdı kafayı baktı orda işte orda tam camın önünde içeri bakıyo kafamı hafif kaldırdım hani yok ben göremiyorum dedim sonra maşayı aldım sobamız vardı ozamn soba maşasını kapının önünde bekledik baya girmedi içeri hırsız mırsız bişey yok burda yav dedim bi cesaret tülü çektim sonuna kadar bak işte yok yok dedim meger dana kendi gölgesini biri sanmış bakınca kimseye söleme diye tembih etti bana .. Ama ben söledim oh canıma değsin karizması yerle bir oldu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?