açtığım konuyla alakası yok ama yürüyen merdivenler deyince aklıma bir olay geldi anlatmazsam,çatlarım:alışverişte bir teyzeye denk geldim.böyle yemenisiyle şalvarınla fistanınla falan tamamen güzel yurdumun anadolu köylüsü,kendi çapında bir teyze işte.dikilmiş yürüyen merdivenlerin başına tutunmak için olan banda sıkı sıkı yapışmış,almış dilini de ağızının kenarına azimle bandı yukarı itiyor kendinceçok güldüm anlattıklarınıza kızlar.benim bi arkadaşım var şu an konyada çıok severim.
bu bi gün neyse ankarada okuyo.metrooya binmiş.konyaya gitcek ankaradan neyse aştide inmiş.bavullar falan tam dolu koca koca.
neyse bu yukarı çıkarken yürüyen merdivenler var.bu koca bavulları alıp yukarıya tabi yürüyen merdivenle çıkarırken merdinein sonu gelince kaldırıp alamamış valizleri. takılmış yani
arkada bi sürü insan pıtır pıtır dökülmüş aşağıya üst üste balık istifi. en üsstte de benim arkadaş
hepsinin üzerinde de bavullar
ne koptum ya anlatınca
açtığım konuyla alakası yok ama yürüyen merdivenler deyince aklıma bir olay geldi anlatmazsam,çatlarım:alışverişte bir teyzeye denk geldim.böyle yemenisiyle şalvarınla fistanınla falan tamamen güzel yurdumun anadolu köylüsü,kendi çapında bir teyze işte.dikilmiş yürüyen merdivenlerin başına tutunmak için olan banda sıkı sıkı yapışmış,almış dilini de ağızının kenarına azimle bandı yukarı itiyor kendince.tutamadım kendimi sordum:teyzem naaapıyon sen? teyze mantığını açıkladı:yukarı çıkcam itiyom ki hızlansın!
he valla,iyiki yukarı çıkınca türk bayrağa filan dikmedi!
kürtmüş yani.yüreğinin karalığı yüzüne yansımış.türkiyede yaşayı türkiyede ekmek yiyorsun.ne nankörlük yaptığı. kimliğine baksan tc yazıyordur
kürtmüş yani.yüreğinin karalığı yüzüne yansımış.türkiyede yaşayı türkiyede ekmek yiyorsun.ne nankörlük yaptığı. kimliğine baksan tc yazıyordur
önceki arkadaşımın aşk acısı çekip büyü fiyaskosundan bahsetmiştim,diğer bir arkadaşım yine platonik bir vaka ancak bunda çocuk olaydan haberdar ve sadist gibi kızın canını yakmaya bayılıyor laf sokuşturmasınla.birgün okulda o kadar ağır bir laf söyledi ki benim arkadaşım ağlayarak sınıftan çıktı.ders zili çalmasına rağmen sınıfa girmedim ve okulda onu aramaya koyuldum.her tarafa bakıp bulamamam üzere,wc'ye bakiim bi de dedim.kapıyı bi ittim baktım arkadaş karşı duvara yaslanmış oturuyor,tepesinde su borusu patlamış ıslanıyor öylece.'esra?napıyon sen?!'dedim şaşkınlıkla.göz kontağa kurmadan cevapladı:'ah be flocke,o kadar salağım ki,intiharı bile beceremiyorum!' anlamaya çalışarak 'ne?!' dedim. utançla anlattı:'kravatla kendimi boruya asmaya çalıştım,adi malzeme kullanmışlar,önce eğildi sonra kırıldı,şimdi ıslanıyorum böööööh!'
he valla,kendi de evlendi şincik çoluk çocuğa karıştı,muhtemelen o da gülüyordur hatırladıkça...süpermiş o zamanlar o kadar acı veren olaylara şimdi nasıl gülüp geçiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?