ya nasıl güldüm anlattığın olaya.çok komik.
bu arada bi gün annem perdeyi çıkarı yıkıcak bizi çağırıyo gelin sandalyeyi tutun diye sandığın üzerine koymuş.sandığın üstü vernikli kaygan yani.sandalye de plastik olunca e üzerine de 80-90 kilolouk annem çıkınca sandalyenin bacakları ayrıldı yan olarak yerdeki minderin üzerine düştü. onun üzerine de sandalye düştü allahım öldüm gülmekten.neyse snra ben çıkardım perdeyi.yıknadı takılacak yine çağırıyo gelin yardım edin diye.kız kardeşim gitti sandaleyi tutuyo.snra yine gümmmm diye bi ses. bi baktım kız kardeşim altta onun üzerinde annem onların da üzerinde sandalye.ama 1 hafta güldüm hatta altıma ettim yani o an.
Bence alıştı artıkyazık bee,adamcağızı eşek tepmiş gibi olmuştur herhal...
valla eşinizin yerinde ben olsam bundan sonra daha çok çiçek almaya gayret ederdim.benzer olay biz de oldu,eşim durduk yerde gayet sevecen bir tonda:sana pırlanta bir yüzük almak istiyorum dedi.birden gözlerim fal taşı gibi açıldı:ölecek miyim? şaşırdı baktı:hayır nerden çıka... 'o zaman başka biri var!' dedimbi gün de benim eşim hiç bana öyle çiçek falan almamıştır hiç yani sıfır. neyse kızla dışarı çıkmıştık eve geldik baktım eşim gelmemiş. yatak odasına bi girdim yatağın üzerinde bir demet gül duruyo.hemen eşimi aradım eve hırsız girmiş diye.(ki biz askeriyenin lojmanında oturuyoruz) o da nerden anladın dedi.ben de yatağa çiçek bırakmış dedim . ne kadar peşin hükümlüyüm bak hırsızın içek alacağı aklıma geliyo da eşimin alacağı aklıma gelmiyo.
snra bi ton dalga geçti benle
zati benimki de sürpriz yapma niyetinde değildi ki,almak istediğini belirtiyor.ya 40 yılda bi içinden gelmiş işte sürpriz olarak yapsana dimi?!bana pırlanta almaz eşim git kendin al der o kadar üşengeç yaniii.hediyemi bile beraber alıyoz.
çölde boğuluyodum az kalsınnnn:52
komik gelmedi galiba arkadaşımız nazzza .ben öyle anladımNasiiii anlamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?