kayınpederimin isteme anlayışı klasikten ziyade daha bir farklıydı... kahvesini içtikten sonra bizimkilere dönüp şööle dedi: "siz bir oğul kazandınız bizim de bir kızımız oldu ne mutlu bize inşallah ağızlarının tadı kaçmaz" ve bunun üzerine muhabbete devam edildi biz ailecek hala isteme faslını bekliyoz kayınpeder konuşmaya devam ediyor ama tık yok babam kızarıyor annem sinirden köpürüyor en son çektim eşimi kenara fiskosla onu azarlıyorum "istesinize lan artık beni " eşim boş boş baktı eee istedik ya oğul kız takası... bunun üzerine babamı kenara çektim eşimi gönderdim dedim ki: "baba bunlar kalkıp giderse uçma emi bunnar meğersem beni istemişler" babam boş gözlerle bakıp haaaaaaa dedi beni içeri gönderdi annemi çağırdı ona da durumu izah etti ama bu sefer kayınpedrler trafiği görünce kıllandı ne aciip bi gündü
harika ya gülmekten koptumbenim kayınpederde bi değişiktir birşeyi insana kriz geçirtene kadar tekrar eder mesela baba onu oraya koyma dersin tamam yavrum tamam tamam şunu şey yapayımda şey olsun tamam yavrum tamam tatlım dur şunu şurdan geçirip bi bakayım ha oldu demi kızım tamam tamam hah dur bakıyım dur dur şunu da şuna koyalım bakalım tamam tamam der ve uzar gider halbuki sen kısa ve öz bir cümle kurmuşsundur artık cümlesini kuran kaçıyo böle bi yöntem bulduk kendimize
küçük kaynım bunların artık çağ atlaması gerektiğini düşünerek kendi bilgisayarını bunlara verdi. Şimdi bazen bilgisayarda kağıt oynamaya başladılar tabiki tek tek oynandığı için sıra kavgası çıkıyor kayınvalide galip gelirse bu kavgada kayınpeder kızgınlıktan fişi çekiyor sonra masa tekrar kuruluyor kağıdı sanaldan reele taşıyolar bayılıyorum onlara Edi büdü misali ne onla ne onsuz...
küçük kaynım bunların artık çağ atlaması gerektiğini düşünerek kendi bilgisayarını bunlara verdi. Şimdi bazen bilgisayarda kağıt oynamaya başladılar tabiki tek tek oynandığı için sıra kavgası çıkıyor kayınvalide galip gelirse bu kavgada kayınpeder kızgınlıktan fişi çekiyor sonra masa tekrar kuruluyor kağıdı sanaldan reele taşıyolar bayılıyorum onlara Edi büdü misali ne onla ne onsuz...
mrsyar,biz konudan baya bi sapmışız yaaa,paylaşımın için sağol ve bize konunun aslını hatırlattığın için ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?