- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
ayyy çok merhametliymiş vallaaaaaabir de çok merhametlidir,sağolsun...cumaya giderken hep düğüne gider gibi giyinir.kumaş pantolonları gömlekleri filan vardır sır cuma namazı için.bu gene bigün cumaya gitcek,temiz pak giyinmiş,yeni ayakkabılarını daha o gün ilk defa giyyo.bi döndü ayağında şu pazarda 2liraya satılan plastik terliklerle,üstelik bunlar bi de kullanılmış! 'baba n'oldu dedim?' 'bi dilenciye para veriyodum,baktım ayakkabılarıma bakıp iç geçirdi,ben de üzüldüm çıkardım ona verdim.'dedi....
evimiz 4.kattaydı.bigün okul dönüşünde kapıda kaldım.çocuk aklı işte,düşündüm düşündüm ve sonra annemin camı açık bıraktığını gördüm,o an aklıma çok parlak bi fikir geldi.su borusundan yukarı tırmanıp eve girebilirim diye ....arkadaşıma gidip onunla oyun oynarken annemi beklemek varken ben bu yolu niye seçtiğimi hala bilmiyorum:44:.böylelikle başladım tırmanmaya....fakat 2.kata ulaştığımda aşağa bakma gafletinde bulundum ve yerden ne kadar yukarda olduğumu görünce beni bi panik aldı.o saatten sonra ne ileri gidebiliyorum ne de geri.koala ayası gibi asılıp kaldım boruda ve başladım ağlamaya:84:.tam o sırada bi baktım annem elinde poşetlerle alışverişten dönüyo.kadın beni görünce elindeki poşetler pat diye yere düştü,donmuş bi halde bana bakıyo .'anneeeee,indir beni !'diye bağırıyorum.verdiği tepki beni oldukça rahatlatmıştı:'allah cezanı versin,sen ordan bi in hele bak ben seni napcam!'bağıra bağıra ağlayıp onun aşağıda dibimde olma güvencesi ile bacaklarımı sıyıra sıyıra aşağı süzüldüm.indiğimde annem beni kendi etrafımda şöööle bi döndürüp iyimiyim diye baktı,sonra da iyi olduğumu görüp okkalı bi tokat attı!anne sevgisi işte...
anne daha sonra 'taksine' el koymadı mı?küçüğüm evde sabah erkenden kalmışım her küçük çocuk gibi bütün millet uyuyor tabi evde bisikletimle taksicilik oynuyorum ama bisiklet büyük bisikleti yani küçük değil salonun ortasında hayali müşterilerimi indirip bindiriyorum derken ben dengemi kaybedip cam masaya çarptım masanında kenarı krıktı önce ufak bi sızı hissetim birde bacağıma baktım ki yarılmş kemiğimi görüyorum anneeeee diye bağrdım malum annem şok naptın seeeeennnn diyor taksicilik oynuyodum kaza yaptım diyorum kucaklarına aldıkları gibi götürdüler tabi....
valla sen gene iyisin,ben muhabbet kuşuma barbinin ayakkabılarını giydiriyodum.hayvan tıkır tıkır yürürken kendi çıkardığı sesten ödü patlıyodu...garibim.bi keresinde de kuyruğundan bi tüy koparıp başıma takmıştım,kendimce kızılderiliyi oynuyordumdoğum günümdü küçüğüm gene hediye olarak su kaplumbağsı almışlardı evcilik oynuyorum kaplumbağyla barbi bebeğimi çıkarıp seriyorum yatağma kaplumbağyıda çıkarıyorum yuvasından bebeğimin köpeği oluyor garibimim bi çıkarıyorum bı koyuyoarum yerine bazen oyuna dalıyorum yerine koymuyorum saatlerce köpek yapıyorum bebeğime derken annem gördü napıyorsun sen diyor hiççç evcilik oynuyorum diyorum zavallı hayvanla oyun mu olur diye kızıyor dinlemiyorum.o benim barbimin köpeği diyorum umrsanmıyorum bir gün 2 gün derken zavallı hayvan daha fazla bu duruma dayanamadı mortingen şıtrayze yani öldü.....çok üzüldüm tabi ama kaplumbağdan köpek olmayacağını anladım....
valla sen gene iyisin,ben muhabbet kuşuma barbinin ayakkabılarını giydiriyodum.hayvan tıkır tıkır yürürken kendi çıkardığı sesten ödü patlıyodu...garibim.bi keresinde de kuyruğundan bi tüy koparıp başıma takmıştım,kendimce kızılderiliyi oynuyordum.hayvan bi gün firar etmeyi başardı.martıların ve kargaların dünyasını daha güvenli buldu galiba...
evimiz 4.kattaydı.bigün okul dönüşünde kapıda kaldım.çocuk aklı işte,düşündüm düşündüm ve sonra annemin camı açık bıraktığını gördüm,o an aklıma çok parlak bi fikir geldi.su borusundan yukarı tırmanıp eve girebilirim diye ....arkadaşıma gidip onunla oyun oynarken annemi beklemek varken ben bu yolu niye seçtiğimi hala bilmiyorum:44:.böylelikle başladım tırmanmaya....fakat 2.kata ulaştığımda aşağa bakma gafletinde bulundum ve yerden ne kadar yukarda olduğumu görünce beni bi panik aldı.o saatten sonra ne ileri gidebiliyorum ne de geri.koala ayası gibi asılıp kaldım boruda ve başladım ağlamaya:84:.tam o sırada bi baktım annem elinde poşetlerle alışverişten dönüyo.kadın beni görünce elindeki poşetler pat diye yere düştü,donmuş bi halde bana bakıyo .'anneeeee,indir beni !'diye bağırıyorum.verdiği tepki beni oldukça rahatlatmıştı:'allah cezanı versin,sen ordan bi in hele bak ben seni napcam!'bağıra bağıra ağlayıp onun aşağıda dibimde olma güvencesi ile bacaklarımı sıyıra sıyıra aşağı süzüldüm.indiğimde annem beni kendi etrafımda şöööle bi döndürüp iyimiyim diye baktı,sonra da iyi olduğumu görüp okkalı bi tokat attı!anne sevgisi işte...
kaplumbagalar kuşlar falan çok güldümmm
benim kardeşimde bir hayvan sevgisi varki utanmasa evde yılan beslicek
ufagız daha annemin arkadaşlarına gittik annemler bizi evde bırakıp kuaföre gittiler
bizde evdeyiz mutfaktan bi ses geldii gidip baktık ki minik bi fare ialaca yapışmış bagııyoo
bizde canlı bişey görmeyelim b.kunu çıkarıyoruz neyse
kardeşim canııııım diyip fareyi eline aldıı yıkadı pakladı beze sardı bebek gibii
ilgiler alakalar havada ucuyoo bende kulagını çekmiştim farenin annenin sözünden niye çıkıyon diye
sonra dolaptan 1 kavanoz balı çıkarıp hayvana kaşıkla yedirmeye başlamıştık zavallım oracıkta can verdi kardeşimde sanki yakını ölmüş gibi nasıl bagırıyooo o gün hayvana cenaze düzenledik ve gül agacına defnettik
benim annem de hep tam donanımlı şiddete hazır dolaşırdı ahhh ahhh nede olsa anne sevgisiben teyzemin eltisinin kızı ve oğlu 3 kafadar tayzemin evideyiz 4. katta bulunan evin 4 tarafını küçük balkon değil denizlik değil acayip bişey çevreliyor yani bir kişi zor duracağı dar balkon düşünün ve parmaklık yok sadeve tabanı varannemler salonda otura dursun biz mutfak camından oraya indik başladık yarışa salon camının önünden geçerken eğilmek şartıyla pata küte koşuyoruz en çok tur atan kazancak salonun camının önünden 2. kez geçecem eğilmeye hazırlanıyorum son süret koşuyorum tam camın önüne adımımı attık bir güç beni içeri çekti göz açıp kapayana kadar kendimi salonun ortasında arkadaşlarımdan birinin sesini duyarken buldum daha ne olduğunu anlayamadan hazin son merdane oklava terlik şamar ne ararsan eline kim ne geçirdiyse
benim annem de hep tam donanımlı şiddete hazır dolaşırdı ahhh ahhh nede olsa anne sevgisi
seninki de uzaktan nokta vuruş konusunda uzmanlaşmış mıydı?hani tam kaçtım kurtuldum derken,küüüt diye kafanın arkasına yersin ya terliğihele o terlik fabrikaları çok dua almıştır
mrsyar,biz konudan baya bi sapmışız yaaa,paylaşımın için sağol ve bize konunun aslını hatırlattığın için ...
tez canlı olup düşünmeden hareket edersen,başına çok şey geliyo işte...=)
sende de kazalar anılar pek çokmuş :82:
seninki de uzaktan nokta vuruş konusunda uzmanlaşmış mıydı?hani tam kaçtım kurtuldum derken,küüüt diye kafanın arkasına yersin ya terliği.bi kez de ıskala be kadın yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?