Başınızdan geçen ilginç kazalar

Capon yapıştırıcı deyince 2 olay daha geldi aklıma aha şimdide 3. geldi
Üniversitede kimya dersiydi sanırım girdik deney falan yapıyoruz ama malzeme az. Kim ne alırsa geri vermiyor bende asit şişesini aldım deney sonuna kadar önlüğün cebinde tuttum. Neyse ders bitti, eve gittim tuvalete gircem pantalonu indirdim ana ne görim külotlu çorapta koca bir delik. İçimden ne kadar salak bir insanım pantalonun altındaki çorabı yırtmışım diyorum. Tabee çorap inince bacağımdaki o sevimli yeşil sarı lekeyi görene kadarMeğer şişeden asit sızıntı yap benim bacağı bir güzel del. Sonrasında orası garip bir şekilde kabuk bağlamıştı ve en sonunda kabuk düşmüştü ama o kabuğu koparma ihtimalin imkansız o kadar sertti. Hala daha bacacığımda izi durur.
2. aklıma gelen anım capon yapıştırıcısıyla ilgili. Geçen sene magnetin mıknatısı düşünce yapıştırmaya kalktım. O sırada elime bulaşmış fark etmedim ve gözümü kaşıdım. Sonuç; sol gözümün kapacıkları birbirine yapışık vaziyette 2 gün dolaşmak oldu.
3. ise bir ara mum yapma modası vardı ben de tavada erittiğim mumları kalıba dökerken iki elime döküp avuç içlerimin bir güzel yanmasını sağladım. İçlerinde en kötüsü buydu sanırım

Son düzenleme:
nası yani ya?!cehaletimi bağışla ama asitin bacağına temasını hissetmedin mi?yakmadı mı bu hiç?

15 yaşındayım.metalik mavi ojemi oldukça özenli sürmüşüm.bilirsiniz bu tip renkler çok dikkat ister.biraz yamuk sürülürse ilginçten ziyade b.ktan durur .gün boyunca kendimi övüyorum iyi iş çıkarmışım diye...akşam yemekten sonra annemler tv.'ye dalıyorlar ve bu benim için altın fırsatlardan biri.birand programını sunarken bizimkiler adeta transa geçiyor ben de yere dökülmüş suyun yavaşça ilerlemesi gibi odadan süzülüyorum.odama kapanıyorum ve raftan 500sayfalık bir kitabı alıyorum.kapaığını açıyorum,içinde halı bıçağınla kesilmiş bir oyuntu var.bu oyuntu tam bir paket sigara sığacağa kadar...içinden bir tane çıkarıp paketi kitaba,kitabı da rafa geri koyuyorum.iş bundan sonrasında asıl...çakmağı sessizce yakmak!koltuğun kenarından ses boğuk çıkar bir de öksürme efekti yaparsam duyulmaz diyorum(test edildi onaylandı daha önceden).çakmağı eğik tututp yakarken öksürüyorum,ve tam o anda dayanılmaz bir acı ve çok ağır bir koku çıkıyor.çakmağı fazla eğik tutmuşum ve oje de sanırım adi birşeydi tırnağım alev alıyor!başparmağımdan nerdeyse bileğime kadar olan bölüm yanıyor!!!ciyaklayarak banyoya koşuyorum ve suyun altına tutuyorum.annem zıplayıp gelmiş noldu diye sorup duruyor.bir yandan canım yanıyor diğer yandan buna mantıklı bir açıklama getirmem gerektiğini düşünüyorum.büyük bir vaka olmadıysa da o gün yinede acile gittik,parmağımı bileğime kadar sardılar.anneme gelince,mutfakta ocağı yakarken nasıl oldu ben de anlamadım bi anda yandı,alt tarafı bir fincanlık ballı süt yapacaktım kendime demiştim.aklı karışık bakmıştı,pek inanmamıştı ama üstünde de durmadı çok...

Bu yıl liseye yeni başladım.Arkadaşlarımla okulu keşkefiyoruz 5-6 kişi...En üst kata çıktık iniyoruz en üst kat kullanılmıyor sıralar filan var.neyse inerken kendimi merdivende hissettim..kafam ters,ilginç bir vaziyette yerde buluyorum kendimi..bacaklarım merdivene doğru kafam yerde...sonra bi hışım kalkıyorum...ben rezil oldum diye ağlıyorum arkadaşlarıma..sonra bende gülmeye başladım...arrkadaşım gülmesini tutmakdan kıpkırmızı olmuştu o günü unutmam hiç

ay acaip koptum olay neysede anlatış tarzı süperdi "bi kurtulayım ağzını yüzünü dağıtçam" he
sen beni güldürdün Allah'da seni güldürsün emi

Son düzenleme:

aynısını bende yşadım ama saçlarımı o taraktan nasıl kurtardım hala hatırlamıyorum

ay acaip koptum olay neysede anlatış tarzı süperdi "bi kurtulayım ağzını yüzünü dağıtçam" he
sen beni güldürdün Allah'da seni güldürsün emi

Ayyyy inşallah tatlım hakkaten saldırdım ama kurtulunca okadar sinirlendimki ölücem sandım hepsi kaçtı evden tuttular beni..

aynısını bende yşadım ama saçlarımı o taraktan nasıl kurtardım hala hatırlamıyorum

HEHEH kızlar bende anlatım benim büyük ablamda kesme hastalığı vardı herseyi kesiyodu özelliklede benim saçlarımı bak sana harika model yapıcam saçlarına diyip otutturuyodu önüne aynaya bi bir bakıyodum annneee diye ağlıyarak gidiyodum içeri oyüzden saçımı tarama ihtiyacı bile duymuyodum ablam sağolsun harika modeller yapıyodu Artık benim saçım bitti kesicek bişey bulamayınca zavallı bir köpeğimiz vardı tüyleri uzun onun tüylerini kesmişti hayvan hala gözümün önünden gitmiyo zavallı okadar gülmüştükki anlatamam hala ablama gidince aklıma geldiğinde anlatırım susbe rezil etme beni diyo...

hevuk,sizin ev doğal tiyatro be!

Evet öyleydi de artık eski tadı yok herkeşler evlendi gelinler geldi falan filan daha görüşmüyoruz bile doğru dürüst..bide ortanca ablam var benim o tam bir tiyatro her hafta bayılıyodu..sevgilisi vardı mahallden balkondan konuşuyolardı hep gece ben gözcülük ediyodum..bizim ayakkabılara hırkız dadanmıştı çalıyodu pijamalarla sesiz sesiz gittik ablamla kapıya ayakkabıları alıcaz babamın odası tam dış kapının yanında bi baktım babam silah elinde kocaya kaçıyo sanmış ablamı üstünde pjemayla ablam silahı görünce bayıldı tabi ben anlatmaya çalışıyorum şey şey şeyyyy daha gerisini getiremedim şeyde kaldı korkudan ...

bide benim annem var gece kalkıyo ortalığı kolaçan etmeye bi gece kalkmış üstünde beya gecelik iç başörtüsü önden bağlamış bide bende mutfakta su içiyorum ablamla aynı odada yatıyoduk annem o karanlıkta sen kapı aralığından elini uzat odanın ışığını kapatıcak göğa ablam çığlık attı bagırıyo ben mutfaktan koştum annemle karşılaştım karanlıkta bende çığlık atıyorummm görseniz ölürdünüz gülmekten babam kalktı son noktayı koydu tabi adamın ödü kopmuş öldürüyodu bizi ama napıyım bu annamin yüzünden ii delirmedik.. Bikerede babam banyoda abdst alıyo adam ışığı açmamış ablam girmiş banyoya babamı görünce bagırmaya başladı babamda bi anda ondan korktu ikisi birden bagırıyo aaaaaaaaaa diye ne gülmüştük ya...

Bikerede teyzem yanlız yaşayan bi kadın eşi ölmüş çocuguda yok amca kızları filan onlarda kalıyoz yerde kara böcekler cirit atıyo amca kızının karnı agrıyo sabaha kadar onla ugraştık su alıyo teyze kızı zıplaya zıplaya geliyo kara böceklere basmamk için su bitiyo gelene kadar burası köy neyse artık ben uyumak üzereyim gün doğmaya başlamış gözlerim agırlaşmış teyzemde dalyan gibi kadın zeyna gibide giyinmiş kuşak filan belinde mutfaktaymış meger kapıya bir yumruk attı açtı arkadsından gün yeni yeni açıyo ben dondum kaldım kalbim agzımda atıyo o sessizlikte dann diye deişik bişey çıkıyo arkası karanlık gı noolmuş sağa nie uyumaysun diyo ağzımdan hiç bir ses bi şey çıkmıyo nasıl cevap verim sonra gitti yattım ama hala korkudan uyuyamadınm o gün akşam eve geri döndüm hemen..korku evinde yaşıyoz sanki..

bikerede sular gitmişti mutfagın suyu açık kalmış teyze kızı bizde kalmıştı o gece başka teze kızı annem kaldırdı kalkın mutfagı su basmış diye bizde kalktık halıyı topladık ABİM SALONDA YATIYODU BALKON KAPISI ORDAYDI BİDE SONDAKİ ODADA VARDI BİZDE SALONDAN GEÇİYORUZ YERLER TAHTAYDI BAMBAM BAM DİYE KOŞUYORUZ YERLER ISLANMASIN DİE ELİMİZDE HALI Bİ BAKTIM ABİM KALKTI KOŞUYO BALKON DUVARINA KOYDU AYAĞINI AŞŞAGI ATLIYCAK ABİ DUR YAPMA ETME NAPIYOSUN DEDİK GERİ ALDIK GİTTİ YATTI AMA SESİ ÇIKMADI SABAH BİZİ ÖLDÜRCEKTİ NERDEYSE ELİNDEN ZOR ALDI ANNEM MEGER DEPREM OLUYO SANMIŞ BALKONAN AŞŞAGI ATLIYCAK..:)))

hevuk canım benim sen otomatiğe bağlamışsın kendini yaf.

bi tanede benden,amatörce babamla denize açıldık balık tutcaz.martıları filan takip ederek nihayetinde balıkların bol olduğu bir yere geldik.o gün kısmetimiz rast gitmiş kovayı doldurduk balıklarla.eh hadi gidelim artık dedi babam ve motorun ipine asıldı.asıldı asılmasına ama motorun sesi günde 3 paket sigara içen 85'lik dede öksürüğü gibi çıkıverdi.bi daha asıldı,ve bi daha,ve en sonunda ip koptu!ahanda aynı bu smiley gibi baka kaldık birbirimize....tamam dedi babam,kürekleri çöz napalım kürek çekcez.kürekleri çözdüm gerekli tahta parmaklığa taktım,babam ya allah dedi bi asıldı parmaklık kırıldı.aha gene böyle bakakaldık.baba dedim durum b.k!kıyıya mesafe yaklaşık 3-4km var.yüzmek aklıma geldi yardım çağırmak için(o zamanlar cep telefonu sadece işadamların elinde,kimse yüz göz değil daha ceplerle)ama bu sefer babam sabit durmuyo ki,sandal açılacak....kano kullanır gibi bi küreği babam aldı diğerini ben.bi o çekiyo bi ben.ama sandal fiberglass değil(plastik olandan),ahşap olduğu için ağır,bu yüzden bi o yana sapıyo bi bu yana.öyle böyle uğraşırken allahtan başka bi balık sevdalısı yetişti imdadımıza,araba çeker gibi ip bağlayıp motor 1'de sağolsun bizi kıyıya attı,öte türlü halimiz haraptı,güneş de batmak üzereydi,napardık bilmiyorum valla...

Aklıma geliyo yazarken döküyorum hepsini böle.Verilmiş sadakanız varmış valla yoksa 4 5 gün kolunuzu kaldıramazdınız.

Aklıma geliyo yazarken döküyorum hepsini böle.Verilmiş sadakanız varmış valla yoksa 4 5 gün kolunuzu kaldıramazdınız.
ne diyosuun,çanakkaleden çıkıp yunan adalarına da gitmek vardı işin ucunda!ayrıca yaz tabe,zevle okuyos.

Bizi de sağolsun bi amca vardı akraba çocugu yoktu para veriyoduk kamyonla götürüyodu denize havadar geniş geniş oh ne güzeldi..Bizim minibüs vardı ama sarmıyodu hiç dönerken .. kalabalık toplaşıyoduk 15 kişi filan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…