nası yani yaCapon yapıştırıcı deyince 2 olay daha geldi aklıma aha şimdide 3. geldi
Üniversitede kimya dersiydi sanırım girdik deney falan yapıyoruz ama malzeme az. Kim ne alırsa geri vermiyor bende asit şişesini aldım deney sonuna kadar önlüğün cebinde tuttum. Neyse ders bitti, eve gittim tuvalete gircem pantalonu indirdim ana ne görim külotlu çorapta koca bir delik. İçimden ne kadar salak bir insanım pantalonun altındaki çorabı yırtmışım diyorum. Tabee çorap inince bacağımdaki o sevimli yeşil sarı lekeyi görene kadarMeğer şişeden asit sızıntı yap benim bacağı bir güzel del. Sonrasında orası garip bir şekilde kabuk bağlamıştı ve en sonunda kabuk düşmüştü ama o kabuğu koparma ihtimalin imkansız o kadar sertti. Hala daha bacacığımda izi durur.
2. aklıma gelen anım capon yapıştırıcısıyla ilgili. Geçen sene magnetin mıknatısı düşünce yapıştırmaya kalktım. O sırada elime bulaşmış fark etmedim ve gözümü kaşıdım. Sonuç; sol gözümün kapacıkları birbirine yapışık vaziyette 2 gün dolaşmak oldu.
3. ise bir ara mum yapma modası vardı ben de tavada erittiğim mumları kalıba dökerken iki elime döküp avuç içlerimin bir güzel yanmasını sağladım. İçlerinde en kötüsü buydu sanırım
yok hissetmedimnası yani ya?!cehaletimi bağışla ama asitin bacağına temasını hissetmedin mi?yakmadı mı bu hiç?
Benim oldu ama ölüyodum ben.6 kız oturuyoruz amca kızları teyze kızları büsküvi çerez filan yiyoruz kola teyzemin kızı çok espirik biri inek beni güldürüyodu kola boğazıma kaçtı nefes alamıyorum gözlerim dışarı çıktı hala gülüyolar bana sırtıma vuruyorum kendimi kurtarmaya çalışıyorum..kola geri gelsin tükürmeye çalışıyorum bi amcamın kızı bağırıyor iğrençsiin ıggg die dedim bi kurtulıyım agzını yüzünü dagıtcam...içimden tabi...amcamın kızı geldi büyük o arada odaya kız boğuluyo salaklar dedi mideme baskı yaptı sırtıma vurdu kurtuldum ....tabi olay günlerce manşet kahkalarla..elimden zor kurtuldular...
ve küçükken fırçalı tarakları merak ederdim hani fön tarakları yuvarlak
bir gün nerden estiyse saçıma dolamayı denedim
evet doladımda
ama geri çıkaramadım saçımın yarısı tarağın içinde kaldı
ağlaya ağlaya annemin yanına gittim saçımda tarakla
annem bundan sonra tarakla yaşıcaksın dedi denedi denedi çıkaramadı hem saçlarım acıyo hem annem sinirlendikçe kafama patlatıyor
yola yola çıkardı güç bela saçlarımı
ay acaip koptum olay neysede anlatış tarzı süperdi "bi kurtulayım ağzını yüzünü dağıtçam" he
sen beni güldürdün Allah'da seni güldürsün emi
aynısını bende yşadım ama saçlarımı o taraktan nasıl kurtardım hala hatırlamıyorum
hevuk,sizin ev doğal tiyatro be!HEHEH kızlar bende anlatım benim büyük ablamda kesme hastalığı vardı herseyi kesiyodu özelliklede benim saçlarımı bak sana harika model yapıcam saçlarına diyip otutturuyodu önüne aynaya bi bir bakıyodum annneee diye ağlıyarak gidiyodum içeri oyüzden saçımı tarama ihtiyacı bile duymuyodum ablam sağolsun harika modeller yapıyoduArtık benim saçım bitti kesicek bişey bulamayınca zavallı bir köpeğimiz vardı tüyleri uzun onun tüylerini kesmişti hayvan hala gözümün önünden gitmiyo zavallı okadar gülmüştükki anlatamam hala ablama gidince aklıma geldiğinde anlatırım susbe rezil etme beni diyo...
ne diyosuun,çanakkaleden çıkıp yunan adalarına da gitmek vardı işin ucundaAklıma geliyo yazarken döküyorum hepsini böle.Verilmiş sadakanız varmış valla yoksa 4 5 gün kolunuzu kaldıramazdınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?