Başınızdan geçen ilginç ve esrarengiz olaylar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok birakamazdim otelde garsonluk işi bu bir iki gun çalışıp gidiyrm desem adam arkamdan ne küfürler ederdi ayıp olurdu bende rüyamda öyle oldu madem simdi de öyle konusiyim dedim belki bi işarettir diye belki istediğim is olur oradan aramalarını bekliyrm çünkü

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah düşündüğün gibi olur.

Kızlar okudum hepsini çok heyecanlııı:)Benim rüyalarım çok manidar olur genelde kimi görsem çıkar.Şu ana kadar anlattıklarınıza yakın iki olay yaşadım.İlki;
Çok sevdiğim ablamın bir arkadaşı var Rükiye Abla diye.Eşi memurdu eskiden yanlış anlaşılma sonucu memuriyeti askıya alındı mahkemeleri 2,5 yıl sürüyordu.Bu arada kendilerine Restaurant açmışlardı.Memuriyete giremeyeceği tekrardan kesinleşti diye avukattan haber geldi ve üzerinden 1,5 yıl geçti kendi düzenlerini oturttular iyice.Bir gece rüyamda Rükiye Ablanın eşini gördüm.Yolda telaşla koşuyordu diyorum ki Aaa Mehmet Ağbi nereye koşuyorsun Buca Belediyesine gidiyorum memuriyet hakkım geri verildi Pazartesi işbaşı yapıcam diyor.Ben de yaaaa hayırlı olsun koş koş geç kalma diyorum.Sabah uyandım ablamla konuşuyoruz ablama dedim ki Aaa Mehmet Ağbiyi gördüm böyle böyle Buca da iş başı yapacakmış Pazartesi diye hayrolsun dedim.Ablam şaşkınlıkla kız Rükiye aradı Mehmet'in memuriyeti kabul edilmiş Buca Belediyesinde iş başı yapıyormuş hem de Pazartesi demişti.İkimiz de şok olmuştuk.
Çok uzun oldu benim de dedeli bir anım var onu da sonra yazarım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bütün sayfaları okudum ve okurken de şaşırdığım konular oldu. İnsanlar birbirine benzer ne çok şey yaşamış dedim. Mesela bi kaç defa okudum ayrı ayrı arkadaşın anlatığı olay , bende küçükken bahçeli bir evde büyüdüm bahçemiz de çeşme vardı , bir gece uyuyamadım o çeşmeden sabaha kadar su çekti birileri mırıl mırıl konuşmalarını hiç unutmam.

geceleyin çeşmeden su çekme sesinin gelmesi.... gerçekten korkunç. :18:

alt katta yok:(:( önce dedi ki bebek sizin mi...bizzde tabi ne bebeği ikimizde bekarız:52: bebek nereye gitti dedi...biz böyle:53::53:

hayal görmüştür ya da şizofrendir belki diyeceğim ben de ama enteresanmış yine de :44:

Bir keresinde ben nasil bir ruya gorduysem artik yataktan asagi dustum odanin kapisida acik oldugu icin dusmenin etkisiyle kapi kapandi ben uyku sersemi kalktim yerime yattim biri kosarak geliyor kapiyi acti babammis :) saga sola bakti hersey normal korktu adam hirsiz falan sandi bende hic ses cikarmiyormuyum sonra babam yanima geldi dedim baba ben dustum niye bastan soylemiyorsun kalbime inicekti dedi :)

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

ayyy bende paylaşayımmm :) bigün biz im tarladaydık babamlar aracın yanına gitti uzaklaştı görünmediler.. sonra ben b baktım yabancı bi adam gözünü bana dikmiş bakıyor, etrafta kimse yok bağırsam koşsam ne fayda ...! sonra uzaklaşmaya doğru başladım yürüdüm yürüdüm adamın gözler bei takip ediyor.. yakından da gördün kesinlikle sapık tarzı ve yabancı.. tam koşacam tabi allahım nası dualar ediyorum nasıllll yalvarıyorum allaha .. sonra bi dönüyorum amcam :53::53::53: kesinlikle o kişi yabancıydı bi kere amcam saatlerce beni gözleriyle yakıdan takip edecek de ben görmücem olamaz yanii hee de sapıkça...!!! koştum amcama bi sarılışım var konuştu falan güldü, ona anlatmadım tabi bişey ama beni 15 dk gözleriyle izleyen o değildi.:26:

Aslında bu olayı hep ilginç bulmuşumdur.
Konuya gelecek olursak:
Bazen annemin bana seslendiğini zannederim ve yanına gittiğim zaman bana seslenmediğini ama içinden geçirdiğini söyler bu da bize sık sık olur

Not:(annem çok hasta bazen seslenecek hali olmaz allah anneme acıyor olmalı):)

Arkadaslar iftardamisiniz daha hadi gelin baska ilginc olay yokmu?ya ben basimdan gecen olayi anlaticamda o baskaboyuttakilerle ilgili.sonra konu kapanir.

Bende çok var da uzun yazarken uygulama duruyor :)

bi keresinde arkadaşlarla anlaştık buluscaz. buluşmadan önceki gece rüyamda şöyle bisey gördüm. saat 9 olmuş uyanmisim sokakta insanlar bağırıp çağırıyor meğer üst sokakta turuncu binadaki kadının kafasına balta düşmüş ölmuş gazeteciler polisler etraf kan revan bakmaya inmisim bende. sonra bakıp eve geri dönerken komsu kızını bembeyaz bi elbiseyle gördüm bana sen arkadaşlarinla bulusmicakmisin diyo. saate bakiyrm 9.13 birazdan gidicem diyorum. eve geliyorum bizim girişte sağda bi koltuk var onun en ucunda babamın arkadaşı oturuyormuş kucağında birşey var ama n
bulanikti. sonra uyandım korkuyla öyle kanlı bi rüya. saate baktım dokuz. hazırlanmaya başladım sonra telefonun titredi arkadasim mesaj atmış saat tam 9.13 neyse hazirlandim çıktım kafama balta dusucek saniyrm binalara yanasmadan yuruyrm :D neyse buluştuk geldik otobüste rüyamda ölen kadını gördüm nasıl korktum koşa kosa eve geldim inince. girişte o koltukta babamın arkadaşı kucağında benim laptopumla oturuyordu. şok olmuştum olanlara

Yok birakamazdim otelde garsonluk işi bu bir iki gun çalışıp gidiyrm desem adam arkamdan ne küfürler ederdi ayıp olurdu bende rüyamda öyle oldu madem simdi de öyle konusiyim dedim belki bi işarettir diye belki istediğim is olur oradan aramalarını bekliyrm çünkü

aradıklarında haberimiz olsun:ssz::9::9:

bi keresinde arkadaşlarla anlaştık buluscaz. buluşmadan önceki gece rüyamda şöyle bisey gördüm. saat 9 olmuş uyanmisim sokakta insanlar bağırıp çağırıyor meğer üst sokakta turuncu binadaki kadının kafasına balta düşmüş ölmuş gazeteciler polisler etraf kan revan bakmaya inmisim bende. sonra bakıp eve geri dönerken komsu kızını bembeyaz bi elbiseyle gördüm bana sen arkadaşlarinla bulusmicakmisin diyo. saate bakiyrm 9.13 birazdan gidicem diyorum. eve geliyorum bizim girişte sağda bi koltuk var onun en ucunda babamın arkadaşı oturuyormuş kucağında birşey var ama n
bulanikti. sonra uyandım korkuyla öyle kanlı bi rüya. saate baktım dokuz. hazırlanmaya başladım sonra telefonun titredi arkadasim mesaj atmış saat tam 9.13 neyse hazirlandim çıktım kafama balta dusucek saniyrm binalara yanasmadan yuruyrm :D neyse buluştuk geldik otobüste rüyamda ölen kadını gördüm nasıl korktum koşa kosa eve geldim inince. girişte o koltukta babamın arkadaşı kucağında benim laptopumla oturuyordu. şok olmuştum olanlara

Ay acaba sonra kadına bşi oldu mu ?

Ay acaba sonra kadına bşi oldu mu ?

Bilmem ama sanmiyrm olsa haberimiz olurdu :) bende boyle çok ilginç rüya var ya aklıma geldikçe yazarım :)

Bi gün de rüyamda kardeşimin sırtında kocaman bi sivilce çıktığını gördüm tam iki kürek kemiğinin arasında. Ertesi gün okula gittim geldim ama kafama takıldı dedim kız AC sırtını senin sırtında sivilce çıkmış bakicam, açtı bi de ne göreyim ayni yerde sivilce var kocaman bugün çıktı dedi

eşimle yeni flört etmeye başlamıştık, o zamanlar sporla uğraşıyordu ve bildik bir spor kulübünün kürek takımındaydı. balıkadamlığa da ilgi duyuyordu, kurslarına katılacağını söyledi, o gece onu rüyamda gördüm, karanlık çalkantılı bir denizin ortasında tek başına,, kolları omuzundan itibaren yoktu, suda öylece batmadan duruyordu. ben rüyamı anlattım ve kursa başlama dedim o da tamam dedi ve bir daha konusu olmadı.
biz evlendik bir çocuğumuz oldu, aradan yıllar geçti ve eşim balıkadam tutkusunu hoca olarak sürdürdü ve öğrencilerinden biriyle gönül ilişkisine girerek evliliğimize noktayı koydu.
ve o karanlık çalkantılı denizde kolu kanadı kırık olarak biz kaldık.

Tüylerim tiken tiken :))) kızlar çok güzel şeyler yazmışsınız:))ya benim böyle bi tanecik bile bi şeyim yok ppuuffff :(((

Bende bekarken hafızlık yurdunda kaldım üç sene kadar hafızların ders çalıştığı bir oda var ezber yaptığı yattığımız odadan giriliyordu her gece hafızlık odasında ezber yapardık biz yattıktan sonra snki birisi orda sürekli mırıl mırıl kuran okuyomuş gibi sesler duyardım bunu sadece ben duyuyorum zannederdim bir gün atkadaşın biri ya bn gece böle böle ses duyuyorum dedi meğer herkez duyuyormuş o sesi hala arkadaşlar duyduklarını söylüyorlr...

Avea inTouch 2 cihazımdan gönderildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X