Başınızdan geçen ilginç ve esrarengiz olaylar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
pembelokum attı hikayeyi sağolsun..

böyle okuyunca pek etkili olmuyor gibi ama onu bizzat yaşasam ben ömür boyu etkisinden çıkamazdım heraldee :53:

Geçtiğimiz akşam eşim geç geldi ben de gene korka korka oturuyorum. "Anneni aradın mı" dedim "evet aradım eve sen mi geldin diye sordu içeriden zincir kilitlenmiş eve girememiş " dedi :53: Aklıma hemen neler geldi bilseniz içeriden kapı kitlenmiş paranormal olaylar fırt dönüyor kafamda . Eşim de merak etmiş aradı meğer eve hırsız girmiş :41:

Korkularım mantık dışı düşünmeye itiyor bazen!

Benim yengem samsunlu bigun evde otururken konu acildi bu basladi anlatmaya.koyde yasarlarken.
Bunun annanesi olmus dedesi tek yasiyormus bir gece herkes uyuduktan sonra dedesi kalkmis karisinin gelinligini almis gitmis.sabah ezaninda eve donmus bi bakmislar gelinlik kirlenmis etek kisimlari dede gelinligi ne yaptin demisler o da aksam beni dugune cagirdilar gelinlikte getir dediler gitttim yedim ictim sonra eve biraktilar demis.arada boyle gidip gidip geliyormus.

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Son düzenleme:
Birde yengemlerin koyunde bi tane kadin cok acik giyinip makyaj yapiyormus hep sebepsiz aniden kadin olmus.herkes genc hastaligi vs yok diye cok sasirmis neyse kadini gommusler.
Bi kac gun sonra kadin cikip gelmis acik giyindigi yerleri simsiyah yanmis goz kapaklari dudaklari makyaj yaptiklari yerler herkes cok korkmus gelip demis ki bana orada cok eziyet ediyorlar size ibret olsun diye beni gonderdiler demis.
Evine gitmis yatmis sabaha olu bulunmus kadini tekrar gommusler.
(Buna asla inanmam dedim kendi gozlerimle gordum baskasi anlatsa bende inanmazdim dedi koy yerlerinde boyle seyler cok oluyormus.

Birde yengemlerin koyunde bi tane kadin cok acik giyinip makyaj yapiyormus hep sebepsiz aniden kadin olmus.herkes genc hastaligi vs yok diye cok sasirmis neyse kadini gommusler.
Bi kac gun sonra kadin cikip gelmis acik giyindigi yerleri simsiyah yanmis goz kapaklari dudaklari makyaj yaptiklari yerler herkes cok korkmus gelip demis ki bana orada cok eziyet ediyorlar size ibret olsun diye beni gonderdiler demis.
Evine gitmis yatmis sabaha olu bulunmus kadini tekrar gommusler.
(Buna asla inanmam dedim kendi gozlerimle gordum baskasi anlatsa bende inanmazdim dedi koy yerlerinde boyle seyler cok oluyormus.

Bunu rahmetli Adile Naşit için söylerlerdi. Bana pek inandırıcı gelmedi.

Pembe Lokum gönderdi okudum bana gene uyku yok :40: Biz de sene 93 dü sanırım doğumgünümde tutturduk ruh çağıracağız diye Ayça diye hafif eserekli ( sonradan ciddi psikolojik sorunları olduğu ortaya çıktı) arkadaşım cam sehpanın önüne oturdu ruh çağırmaya başladığı an cam sehpa üstünde hiçbir ağırlık olmamasına rağmen kırıldı.

Midem karıncalanıyor gece napıcam :18:

Geçtiğimiz akşam eşim geç geldi ben de gene korka korka oturuyorum. "Anneni aradın mı" dedim "evet aradım eve sen mi geldin diye sordu içeriden zincir kilitlenmiş eve girememiş " dedi :53: Aklıma hemen neler geldi bilseniz içeriden kapı kitlenmiş paranormal olaylar fırt dönüyor kafamda . Eşim de merak etmiş aradı meğer eve hırsız girmiş :41:

Korkularım mantık dışı düşünmeye itiyor bazen!
Ay inanamıyorum peki bir şeyler çalmış mi ya?
Rica etsem banada msj olarak yazabilirmisiniz bende cok merak ettim.. rabbim mutllulugunuzu daim etsin allah gonlune gore versin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İstihare nasil yapiliyo bana anlata bilirmisiniz mesaj olarak :) cok
Merak ettim denemek istiyorum

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Arkadaşlar istihare duasını seccademin yanına koydum. Niyet ettim Allah rızası için istihare namazı kılmaya diyip kıldım 2 rekat namazı ve en sonunda namazdan kalkmadan selam verdikten sonra istihare duasını okuyup Allahım bana eşimi hayirlisiyla göster demiştim. Kimseyle konuşmadan yemeden içmeden başım kibleye gelecek şekilde uyumustum. Ve görmüştüm :-) :-)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X