Başınızdan geçen ilginç ve esrarengiz olaylar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Göğüs neyse de bikini bölgesi bence hic hoş birşey degil garip bi bölge ne bileyim :D erkekler nasıl seviyo anlamiyrm görünce nasıl istekleri kacmiyo ben erkek olsam gey olurdum heralde :P :D (azıcık konuyu saptiralim korkudan kimse uyuyamiycak :D )

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:9::9::9::9::9: ahahaha evliydin dimi sen , vajinusmus olmayasın sakın bu tür düşüncelere sahip olanlar da oluyormuş genelde.:37:karıştırmışım nickleri , aman canım valla espirisine yazmıştım ama düşünme öyle , öyle davranıyorlar ki vay ben nasıl bir elmas taşıyormuşum diyorsun , ay benm de uykum gelmiş belli ki kurduğum cümleye bak :27:

Son düzenleme:
valla kocişlerin bi faydası yok horul horul yatıyo benim ki :)))

Yapisirdim ben arkadan valla olmadı tahrik ederdim benle ilgilenicekk o kadar :D :D

:9::9::9::9::9: Rabbim hayırlı bi koca nasip etsin sana inşallah , çok tatlısın .

Amin canimmm insallaahh inşallah gonlumdekini hakkımda hayırlı kılar allahım aminn

Bana ablamın yanı gözüktü :))

Ben kardesimle yatcam ışık da açık :D

Evet yaa nerde bizim kocislerimizzz biz de istiyoruuzz simdi ben kardeşime sarılıp yatcam hayat mi bu :D :D :D

Dert ortağım ya :D bende ablamaaaa :1:

Kuran kursunda ki hocam :)

:9::9::9::9::9: Rabbim hayırlı bi koca nasip etsin sana inşallah , çok tatlısın .

Göğüs neyse de bikini bölgesi bence hic hoş birşey degil garip bi bölge ne bileyim :D erkekler nasıl seviyo anlamiyrm görünce nasıl istekleri kacmiyo ben erkek olsam gey olurdum heralde :P :D (azıcık konuyu saptiralim korkudan kimse uyuyamiycak :D )

valla hadi canlarım benim bu konunun arkası kesilmicek ben gideyim de yatayım tabi uyuyablirsem 5 dakka snra çıkıp gelmezsem şaşırmaın :52::52::52:hadi ii geceler :16::16:

valla hadi canlarım benim bu konunun arkası kesilmicek ben gideyim de yatayım tabi uyuyablirsem 5 dakka snra çıkıp gelmezsem şaşırmaın :52::52::52:hadi ii geceler :16::16:

Hayırlı geceler tatlım :)) Rabbim seni korusun ;)

Benim bir arkadaşım geçen gün anlattı. İlk doğumundan sonra annesinde kalmış annesi bir gün bakkala diye çıkmış kızına da tembih etmiş sakın uyuma diye. Neyse. Kanepede otururken hafif başını yaslamış. İçi geçmiş. Çenemin tam ortasına bir yumruk yedim öyle uyandım dedi. Tabi sağda solda kimse yok. Sadece yeni doğmuş bir bebek. :44:

Ay bazen bakIyorum kendime ama göğüste bana çekici gelmiyor ya :D cidden anlamıyorum nasil güzel gözüküyor onlara ??bu arada bi itirafta buluncam o tarafın erkeklere çekici geldiğini yeni öğrenmiş bulunuyorum :D ben göğüs kalca ince bel bbacak falan biliyodum da o tarafın sadce bir arac olduğuni sanIyodum :))

Araç ta sonuçta görünce bi kuduruyolar bi garip oluyorlar hoşlarına gidiyo bi çekiciliği var kendince :D o dediğin hatlar kıyafetle bile belli oluyor hangi erkek vay be kizin fiziğine bak dememiştir ki o da hoşlarına gidiyor ama o bölge kocaya özel daha çok hoşlarına gidiyo dayanamiyolar görünce :D ama ben kendime bakınca hic hoş gelmiyo bana bazen inceliyorum da bu başı bisey la diyorum bi tuhaf sekli :D yani bana öyle geliyor :D

Ayy ciddi misin ??

Yukar da düzelttim yorumu ama böyle işte sürekli baskı yapılıyor ya kızlara , işte korkunç , sevimsiz, yasak bölge , çirkin falan soğuyormuş kadın tamamem psikolojik sebeplerden kaynaklanıyormuş , aman ben de bilir kişi gibi konuştum yani öyle biliyorum.

:9::9::9::9::9: ahahaha evliydin dimi sen , vajinusmus olmayasın sakın bu tür düşüncelere sahip olanlar da oluyormuş genelde.:37:karıştırmışım nickleri , aman canım valla espirisine yazmıştım ama düşünme öyle , öyle davranıyorlar ki vay ben nasıl bir elmas taşıyormuşum diyorsun , ay benm de uykum gelmiş belli ki kurduğum cümleye bak :27:

Yok canım evli değilim ama evlenmek istiyooom :D:D:D aslında ben cinsellikte iyi olacagimi dusunuyrm ama kendime bakınca bazı şeyler çok gereksiz garip geliyor :D

Araç ta sonuçta görünce bi kuduruyolar bi garip oluyorlar hoşlarına gidiyo bi çekiciliği var kendince :D o dediğin hatlar kıyafetle bile belli oluyor hangi erkek vay be kizin fiziğine bak dememiştir ki o da hoşlarına gidiyor ama o bölge kocaya özel daha çok hoşlarına gidiyo dayanamiyolar görünce :D ama ben kendime bakınca hic hoş gelmiyo bana bazen inceliyorum da bu başı bisey la diyorum bi tuhaf sekli :D yani bana öyle geliyor :D

Ayyy sesli sesli gUlUyorum evde ya :D cidden bana da öyle geliyir hayır neyinden etkilenir bunun anlamıyirum zaten ben utanIrim ki baktırmammm :))

Yukar da düzelttim yorumu ama böyle işte sürekli baskı yapılıyor ya kızlara , işte korkunç , sevimsiz, yasak bölge , çirkin falan soğuyormuş kadın tamamem psikolojik sebeplerden kaynaklanıyormuş , aman ben de bilir kişi gibi konuştum yani öyle biliyorum.

Ya aile ortamım da böyle bişi olmadı ama böyle düşUnüyorum ben.Normal değil mi yani??

Yok canım evli değilim ama evlenmek istiyooom :D:D:D aslında ben cinsellikte iyi olacagimi dusunuyrm ama kendime bakınca bazı şeyler çok gereksiz garip geliyor :D

:9::9::9::9::9: ay gece gece çok güldüm ya , hiç böyle düşünmemiştim .
Cuma süresini bol bol oku evlilik için o süre okunur .

Ayyy sesli sesli gUlUyorum evde ya :D cidden bana da öyle geliyir hayır neyinden etkilenir bunun anlamıyirum zaten ben utanIrim ki baktırmammm :))

Bence de etkileyici tarafimiz yok ama O gun gelsin zaten her gece iki uç saatten aşağısı kurtarmaz :P :D:D

:9::9::9::9::9: ay gece gece çok güldüm ya , hiç böyle düşünmemiştim .
Cuma süresini bol bol oku evlilik için o süre okunur .

Ne etkisi var ki o surenin cano?

Yalnız bayanlar konu neydi ne oldu :D Yarın kızmasalar bize bari :))

Ooooooooo maşAllah :)) kkolay gelsin enişteye valla :D

Ay inşallah o gün gelsin de bi :D ben kizlarla boyle konular konuşmayı severim niye bilmiyorum bi degisigim ben sayfada da konuyu bayağı saptirdim ama çok egleniyoruz :D

Hemen uç beş hikayenizi anlatın da arada kaynasin bunlar :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X