yaklaşık 6 yıl önce ablam evli...sürekli tüp bebek çalışmaları yapıyor ama her denemesi başarısız oluyor

o dönem tüp bebek çok pahalı..eşide kendiside maaşlı çalışan insanlar...hastane masraflarının bir kısmını ssk karşılıyor bir kısmını kendileri ödüyor.. ben ise 18 yaşlarındayım

ablamla anne kız gibi bir ilşkimiz var...sürekli hastaneye beraber gidiyoruz...tabi olumsuz sonuçlarıda beraber öğreniyoruz...ve nasıl bir ağlama krizleri geçiyoruz

(( olmuyor olmuyor olmuyor...o kadar içim acıyor ki ablamın çocugu olmadığı için anlatamam....
ablamın doktoru bir ameliyat yapacağını ve bu ameliyattan sonra tekrar tüp bebek deneneceğini ve bu defa %80 olacağını söyledi..ablamı ameliyata aldılar..tekrar tüp bebek çalışması yapıldı...bu defa tüm aile çok umutluyuz kesin olacak gözüyle bakıyoruz..
sabah hastaneden sonuç almaya gideceğiz. tabi ben heyacan içinde ablamın hazırlanmasını bekliyorum..ablam bana dediki-sonuç almaya gitmek istemiyorum...gece çok garip bir rüya gördüm dedi...ve rüyasını anlatmaya basladı....
beyaz giyinmiş bir adam elleri ayakları yok...surat kısmına bakmak istiyorum öyle bir ışık var ki bakamıyorum yüzüne ve bana diyor ki...sonuç almaya gitme....doktorlara bırakma...kendin dene diyor... dedi...
çıktık gittik doktora ve Dr'un cevabı...olumsuz...artık Ssk'da karşılamıyor...bu ameliyattan sonrada olmadıysa birdaha senden çocuk olmaz...biraz ihtimal görsem neyin var neyin yok sat dene diyeceğim ama taş doğurur sen doğuramazsın oldu.((( biz feryat figan içindeyiz...yıkıldık..hastaneden cıkıp eve gidecek derman yok dizlerimizde...
aynı gece ablama sakinleştirici v.s yapıldı...ablam ruyasında yine aynı kişiyi görüyor...bu defa şunları söylüyor...
sana sonucu almaya gitme demedim mi?? kendin dene demedim mi??? rabbim sana kurban bayramından sonra erkek çocuk verecek sabret gücünü kaybetme.....diyor ve ablamı kolundan tutup çocuk parkına götürüyor orda oynayan bir erkek çocuguu gösteriyor bak bu çocugu sana verecek diyor...(ardından kim olduğunuda açıklıyor ama belirtmeyecem...)
ve aynı yıl kurban bayramından 1 hafta sonra ablamın hamile oldugunu öğreniyoruz...bütün hastane şoklara giriyor...imkansız diye kaç defa test yapıyorlar ultrasyona bakıyorlar:))
.ve şuan bebeğim aşkım Rabbimin mucizesi 4,5 yasında

Rabbime şükürler olsun