Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94
Açılışı kendi tecrübelerimle yapacak olursam;
Can: her beğendiğim falcı gibi onun da cılkını çıkarıp 3 kez baktırdım. Her seferinde ciddi ağzımı açıkta bırakacak tespitler yaptı ve şu anda online falcılar arasında favorim diyebilirim.
Aura: Bu ablamız bana 33 dakika yorum yaptı. Yine çok ince ve sağlam tespitleri vardı ama lafı çok uzatınca bayıyor biraz. Yine de Can ve ikisi arasında gider gelirim.
Eftelya: Astroloğum diyip 27 Ekime Yay burcu diyen bir ablamız, oldukça dandik
Cem: Tespitleri eh işte niteliğinde tekrar gitmem sanırım ama kötü de değil sanırım
Renan: bu abla beni bayağı gömdü asla pembeci değil ama çok tespitte yapmadı ne desem yalan olur

Aura ve denize baktırdım ben de.Aurayı sevdim ama deniz ağır saçmaladı,ciddiye alamadım gülerek dinledim açıkçası

Cana baktırayım bi de heveslendim şimdi

Seka cana ne attın? Ben aşk falı attım ve pembeydi :/

Seka cana ne attın? Ben aşk falı attım ve pembeydi :/
Kahve ve 2 tane aşk falı attım bana sorduğum kişiyle alakalı pembe sayılmazdı hatta yeni birini gördü ama asıl olan genel yaşamımla alakalı bir de geçmiş ilişkim hakkında inanılmaz nokta atışlıydı. Bu arada pembe sayılır mı bilmiyorum ama eskisi gelecek sen istemeyeceksin dedi

Son düzenleme:
Öncelikle topiği açmakla çok iyi yapmışsın M Motherofdragon hayırlı olsun :)
Ben buraya fal atarlen çok detaysız neler olucak diye yolladım sadece.
Eftalya: ilk eftalyaya attım geçmişimdekinin burcunu bildi ama gel gelelim evlendirdi Yani çıkcağını düşünmüyorum
Deniz: Bence sitenin en iyilerinden, birçok online falcıdan iyi oldugunu düşünüyorum. Geçmişimdekinin burcundan tutun kaç yıldır tanıdığımı bildi. Geleceği görücez pembe değildi.
Can: ya çok kararsız kaldığım biri iyi hisli asla inkar edemem. Diğerlerinin aksine cana bilgi verip attım çünkü aşk falı attım. Olumlu bi yorum yaptı ve dedikleri tespitleri doğruydu. Çıkıcağını düşünmüyorum bidaha denicem çünkü beğeneni çok var. 2 arkadaşım daha attı birine baya bildi, diğerine salladı baya.
Auro: bu abla bana iyi baktı ama arkadaşım bilgi verdi pembe tablo kurdu ama bildiği oha dedirtteren tespitleri oldu. Bana iyi baktı. uzun bakıyor gördüklerini söylüyor.
Şimdilik bu kadar

Ben de kendimi kaptırıp birkaç fal atmış biri olarak yorumlayayım

Renan: Açık ara en beğendiğim renan oldu.. Açık ve net bir şekilde yaşadığım olayı, tam tarihini ve erkek arkadaşımın ismindeki tüm harfleri bildi. Attı tuttu diyemeyeceğim çünkü uzun bir ismi var
Ve en tuhafı kafamdaki düşünceleri birebir söyledi çok şaşırttı beni...
Destina: Çook beğendim Enerjisi çok iyi ve sağlam nokta atışları vardı. Geleceğe yönelik çok mantıklı yorumları var. Ayrıca 2 gün sonra söylediği bir şeyi yaşadım.

Aura:Çok kötüydü. Asla tavsiye etmiyorum. Sorduğum soruyu bile okumadan bakmış resmen. Ve 20 dakikalık falnda belki 50 "inşallah" "maşallah" demiştir uykumu getirdi konuşma tarzı Öyle böyle değil ciddi anlamda saçmaladı..

Sıraç: Eh işte.. Biraz baştan savma geldi bana sorduğum soru etrafında olabilecek tüm ihtimalleri saydı nerdeyse :)

Ben baktırdıklarım arasında belki Aura'ya ehh idare eder diyebilirim.

Semih: Karakter analizi çok iyi bana beni anlattı. Tipimi birebir tarif etti. Karşı tarafı da fiziken doğru tahmin etti. Ondan sonra kankaya bağladı. Zerre faldan anlamıyor sadece burçtan yorum yapıyor. "Çok güzelsin, seni tanımak isterdim. Makyajla aran çok iyi buna bayıldım bebeğim.. Tarzın yıkılıyooo, erkeklere asla güvenme şekerim.. " Faldan tiksinme noktasına getirdi beni diyeceğim neredeyse ama fal yoktu. Yani bildiğin yok. Çünkü fal bakmadı.

Gaus: Zaman kaybı

Lütfiye: Eline kağıt almış okudu resmen kadın böyle bir saçmalık görmedim ömrü hayatımda. Seni her yerde anlatcam lütfiye. Ve o kadar hızlı okuyor ki anlamıyorsunuz bile.

Eftelya: Kesinlikle önceden kaydı alınmış bir falı bana dinletti. Soruma cevap yok. Hatta kayıt bi yerde kesildi. Başka bir cümlenin ortasından yeni kayıt başladı. Fiyasko!

Destina: Laf ebesi. Hitabeti çok iyi. Ama ben yemedim

Nurhayat: Mahalledeki komşu teyze başka açıklaması olamaz bana göre.

Renan: Kendinden çok emin konuştu ama benle ilgili yanlış şeyler söyledi. Bazı falcılar anı bilir geleceği bilmez. Ama sen anı bilmiyorsan ben gelecek söylemlerine nasıl acaba olabilir mi diyeyim ki?

Sırac: Uyku tutmadığında fal atın buna. Dinlerken zaten ilk 3 dakika da uyuyacaksınız. Falı dinleyemedim bile. "Mücaaaaaadelelerrrrrr görüyorummmmmm "

Aura: Tarzına kopuyorum "İnşallah canım, maşallah diyeyim tez olsun" aslında an da fena değil de çok pembeci. Benimle ilgili güzel bir detayı bildi yine de çok uzun bakıyor ama hep tekrar hep aynı cümle. Hep pembe tablo.

-Oylama yapmıyorum çünkü hiçbiri oy haketmiyor bence-

Profil altı yorumlara güvenmeyin. Olumsuz yorumları siliyorlar. Bence güven vermeyen bir uygulama Basiryl.

Bende baktırdıklarım falcılardan tecrübemi aktarıyım
Can: Çok beğeniliyor ben çok beğenmedim ama nokta atışları vardı tekrar dinledim şaşırdım. Söylediği bir detay öyle olacak gibi süreç öyle ilerliyor çünkü.
Eftelya: Evlendirdi beni eylül ayında nişanım olacakmış :) Tavsiye etmem
Özlem: Hiçbirşey bilmiyor hayatım ile alakalı alakasız şeyler söyledi soruma 2 cümle ile yanıt verdi. Olumsuz yorum yapınca profilinde kaldırıldı. Soğumama sebep.
Aura:Karşı tarafı iyi analiz etti bir de karşı tarafı bende daha çok beğendi.
Nermin: Bu kadın faldan anlıyor anı ve yakın geçmişi güzel bildi. Gelecek ile ilgili olumsuzluklardan da bahsetti.
Renan: Bazı söylediklerinin doğruluğu yok. Alakasız şeylerde söyledi. Pek beğenmedim.
Gaus: Güzel kızım diye diye baktı. Kadın hoş ama çok da güzel değildi.
Sıraç:Uzak durun bence..

Auro bende de karşı tarafı o kadar övdü ki al senin olsun dedim içimden

Kızlar benim gelecek odaklı olduğu için tam bir şey diyemiyorum çıkarsa yazarım ama kişilik analizi olarak canı beğendim melek te boş bir falcı değil semih berbat deniz de sordum söylüyolar diyo acaba kime soruyo doğru olabilirmi lütfiye nermin eftalya sıraç yani olabilir de olmayabilirde net konuşmadılar ama onlarda karşı tarafı bildiler az çok

amaaaaaan can a kahve gönderdim.....hayatimda böyle anlasilmaz fal duymadim
adam kendi kendine mirildanmis

Ben Can'ı eklemeyi unutmuşum Gerçekten Can'dan memnun kalanlar cümleleri nasıl anladı da memnun kaldı merak ettim Bana iki harf verdi örnek veriyorum R ve M diyelim. Bu harflerle ilgili yeni biri olcak dedi. Hımm bu harflere göre de mesela Hasan diye biri olcak dedi Nasıl yani. Hasan adında R ve M yok ki

Bi de fal sonunda oylama yapmanı ve 5 yıldız vermeni istiyorum dedi. Tabi yavrum emredersin, sayıyı da bildiriyor.

Bence Cem Başarılı Durum tespiti çok iyi işime kadar bildim bidaha deniycem eğer tekrar aynı başarı olursa yazarım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…