- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
Seka cana ne attın? Ben aşk falı attım ve pembeydi :/Açılışı kendi tecrübelerimle yapacak olursam;
Can: her beğendiğim falcı gibi onun da cılkını çıkarıp 3 kez baktırdım. Her seferinde ciddi ağzımı açıkta bırakacak tespitler yaptı ve şu anda online falcılar arasında favorim diyebilirim.
Aura: Bu ablamız bana 33 dakika yorum yaptı. Yine çok ince ve sağlam tespitleri vardı ama lafı çok uzatınca bayıyor biraz. Yine de Can ve ikisi arasında gider gelirim.
Eftelya: Astroloğum diyip 27 Ekime Yay burcu diyen bir ablamız, oldukça dandik
Cem: Tespitleri eh işte niteliğinde tekrar gitmem sanırım ama kötü de değil sanırım
Renan: bu abla beni bayağı gömdü asla pembeci değil ama çok tespitte yapmadı ne desem yalan olur
Kahve ve 2 tane aşk falı attım bana sorduğum kişiyle alakalı pembe sayılmazdı hatta yeni birini gördü ama asıl olan genel yaşamımla alakalı bir de geçmiş ilişkim hakkında inanılmaz nokta atışlıydı. Bu arada pembe sayılır mı bilmiyorum ama eskisi gelecek sen istemeyeceksin dediSeka cana ne attın? Ben aşk falı attım ve pembeydi :/
Auro bende de karşı tarafı o kadar övdü kiBende baktırdıklarım falcılardan tecrübemi aktarıyım
Can: Çok beğeniliyor ben çok beğenmedim ama nokta atışları vardı tekrar dinledim şaşırdım. Söylediği bir detay öyle olacak gibi süreç öyle ilerliyor çünkü.
Eftelya: Evlendirdi beni eylül ayında nişanım olacakmış :) Tavsiye etmem
Özlem: Hiçbirşey bilmiyor hayatım ile alakalı alakasız şeyler söyledi soruma 2 cümle ile yanıt verdi. Olumsuz yorum yapınca profilinde kaldırıldı. Soğumama sebep.
Aura:Karşı tarafı iyi analiz etti bir de karşı tarafı bende daha çok beğendi.
Nermin: Bu kadın faldan anlıyor anı ve yakın geçmişi güzel bildi. Gelecek ile ilgili olumsuzluklardan da bahsetti.
Renan: Bazı söylediklerinin doğruluğu yok. Alakasız şeylerde söyledi. Pek beğenmedim.
Gaus: Güzel kızım diye diye baktı. Kadın hoş ama çok da güzel değildi.
Sıraç:Uzak durun bence..
Ben baktırdıklarım arasında belki Aura'ya ehh idare eder diyebilirim.
Semih: Karakter analizi çok iyi bana beni anlattı. Tipimi birebir tarif etti. Karşı tarafı da fiziken doğru tahmin etti. Ondan sonra kankaya bağladı. Zerre faldan anlamıyor sadece burçtan yorum yapıyor. "Çok güzelsin, seni tanımak isterdim. Makyajla aran çok iyi buna bayıldım bebeğim.. Tarzın yıkılıyooo, erkeklere asla güvenme şekerim.. " Faldan tiksinme noktasına getirdi beni diyeceğim neredeyse ama fal yoktu. Yani bildiğin yok. Çünkü fal bakmadı.
Gaus: Zaman kaybı
Lütfiye: Eline kağıt almış okudu resmen kadın böyle bir saçmalık görmedim ömrü hayatımda. Seni her yerde anlatcam lütfiye.Ve o kadar hızlı okuyor ki anlamıyorsunuz bile.
Eftelya: Kesinlikle önceden kaydı alınmış bir falı bana dinletti. Soruma cevap yok. Hatta kayıt bi yerde kesildi. Başka bir cümlenin ortasından yeni kayıt başladı. Fiyasko!
Destina: Laf ebesi. Hitabeti çok iyi. Ama ben yemedim
Nurhayat: Mahalledeki komşu teyze başka açıklaması olamaz bana göre.
Renan: Kendinden çok emin konuştu ama benle ilgili yanlış şeyler söyledi. Bazı falcılar anı bilir geleceği bilmez. Ama sen anı bilmiyorsan ben gelecek söylemlerine nasıl acaba olabilir mi diyeyim ki?
Sırac: Uyku tutmadığında fal atın buna. Dinlerken zaten ilk 3 dakika da uyuyacaksınız. Falı dinleyemedim bile. "Mücaaaaaadelelerrrrrr görüyorummmmmm"
Aura: Tarzına kopuyorum"İnşallah canım, maşallah diyeyim tez olsun " aslında an da fena değil de çok pembeci. Benimle ilgili güzel bir detayı bildi yine de çok uzun bakıyor ama hep tekrar hep aynı cümle. Hep pembe tablo.
-Oylama yapmıyorum çünkü hiçbiri oy haketmiyor bence-
Profil altı yorumlara güvenmeyin. Olumsuz yorumları siliyorlar. Bence güven vermeyen bir uygulama Basiryl.
amaaaaaan can a kahve gönderdim.....hayatimda böyle anlasilmaz fal duymadim
adam kendi kendine mirildanmis
Uygulamadan ismi basirlysiz internetten mi baktırıyorsunuz kızlar hı kimki bu kişiler?
ay öyle mi tek bana değilmiş demek kiAuro bende de karşı tarafı o kadar övdü kial senin olsun dedim içimden
ay öyle mi tek bana değilmiş demek ki
Aynıııııı aynıııı"Ben çok beğendim bu beyefendiyi valla söyliyim.. söyliyim yaaani.. Hadi inşallah hayırlısı olsun. Maşallah diyeyim tez olsun"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?