Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94
Lütfiye :Çok saçma bi faldı acayip saçma...fal bile değildi komşu teyze abla
tavsiyesi Eftelya:Geçmişte güzel bi detay bildi geri kalan burç yorumu inatçı boğa demiş durmuş ...Evet inatçıyım" O adam bu masaya gelecek":))))) Sirac:Fal baktığını bile düşünmüyorum mırıldanıp durmuş mır mır Aura ablamız:Aynı cümleleri tekrarlamış durmuş gülmüş bakarken bol bol..Ama ince detaylar vardı tekrar baktırabilirim.. Can:Geçmişte anda tip tarifinde muhteşem ötesi iyi bir falcı...5 yıldız istemiş ama zaten vericektim...Bi daha kesin giderim..... Bi deniz kaldı onada baktırınca yazarım..Can ve Aura binnaza bin basar verdiğim paraya acıdım...Durum Canın dediği gibi ilerleyecek nitelikte sezgi ve geysuylada tutarlı...

Denizi tavsiye ederim bir dene bakalım

basirly furyasina katilanlardanim ben de uzun zamandir tuttugum fal orucunu bozmama sebep oldu bu uygulama. eftelya cem aura ve denize baktirdim. eftelyanin gecmis analizi gayet iyiydi gelecek dedigi gibi olur mu bilemem. auranin falini dinlerken hem cok guldum hem cok sıkıldim gecmis yoktu an yoktu tamamen gelecek odakli duraksayarak 18 dk konusmus. falini begenmedim ama enerjisi guzel guldurdu beni hic gulecegim yokken :) cemm ah o cem ve ona yapilan yorumlar. kagittan okumus bana resmen. google a balik burcu 2017 yazdigimda ne okuduysam sagolsun aynilarini ondan dinledim berbatti. yaptigim olumsuz yorum yayinlanmadi. ve deniz en begendigim oydu. gecmis guzel ozetlenmisti gelecek icin de bir takim ongoruler vardi. biri icin degil de ask hayati genel olarak baktirdigim icin yapilan butun yorumlar ihtimal dahilinde cikan olur mu olmaz mi zaman gosterecek.

Bende sizden okuyup baktirdim yorum yazmak istedim Cem,Can ve Noyana baktirdim Cem Gayet Basarili Egitim Kariyer ve Ask konularinda nokta atislari yapti favorim cem gibi Can:durum tespiti surec tahminleri gayet iyi denenebilir basarili Ama Noyan Tam bir fiyasko olmadi ben baska sordum o baska anlatti

Can'a kahve attım

Kızlar bu nedir? Ben şoktayım. Kendime gelemiyorum... İlk defa bir falcıdan korktum

Cidden mi begendin mi? Ben de baktirdim genel olarak soyledi gibi, sadece anlasilmasi cok zor, cok hizli ve miril miril konusuyor:) ama sevimli ve ilgili geldi sesi:) soyledikleri de cikar insallah

sen deniz e kahve mi atmıştın ? :)) benim bu aralar listemde o varda :)

bende basirly e bi dadandım tabi :)
Can : ilk denemem can a kahve atmakla oldu baya iyiyidi beni şaşrttı oyle olunca dayanamadım aşk falıda attım aslında çok farklı bişi söylemedi sadece kahve ile yetinsemde olurmuş ama genel olarak memnun kaldım :)

Gaus : anda iyiyidi gelecek kısmını bilmiyorum çelişkli ifadeleri oldu bir daha atmam sanırım (tarot)

Eftalya : Güzel bir faldı benim söylemediğim ve detay olan önemli bazı noktaları bildi sadece zamanlamalarında bazı sıkıntılar var bir 7 ay dedi sonra yok anca 1 yılda olur dedi (tarot attım)

şimdi listemde deniz var onu deniyecegim ama baktırdıkların arasında tekrar kime baktırısın deseler kesinlikle Can a derim kızlar :)

Cidden mi begendin mi? Ben de baktirdim genel olarak soyledi gibi, sadece anlasilmasi cok zor, cok hizli ve miril miril konusuyor:) ama sevimli ve ilgili geldi sesi:) soyledikleri de cikar insallah
genel olarak değil gayet özel olan şeylerimi bilmesine şaşırdım ben aslında :) ve gerçekten çok beğendim online falcıların en bilindiklerini denemiş biri olarak bu kadar net dış görünüş tarifi yapana da rastlamamışım şimdiye kadar evet konuşması hakkaten mıymıntı kulaklıkla son ses zar zor anladım cümlelerini Bu fal olayı gerçekten enerji işi ya demekki benim enerjim bu kadar ucuza gidiyor

bu kadar memnun kalan insandan sonra can ı denememek olmazdı :) yorumum bugün geldi can dan. daha önce neden fal göndermemişim ona kendimi sorguladım beni bişeyler itmişti sanki. adam ilişkimin ne zaman bittiğini ve eski sevgilimin ismindeki harfleri söyledi ve falcıların genelinin soylediği gibi bu insandan ve hayatımda bıraktığı izlerden bir an önce kurtulmam gerektiğini söyledi. ben baya beğendim can ı.

kahve mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…