- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 40
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
Denizi tavsiye ederim bir dene bakalımLütfiye :Çok saçma bi faldı acayip saçma...fal bile değildi komşu teyze abla
tavsiyesi Eftelya:Geçmişte güzel bi detay bildi geri kalan burç yorumu inatçı boğa demiş durmuş ...Evet inatçıyım" O adam bu masaya gelecek":))))) Sirac:Fal baktığını bile düşünmüyorum mırıldanıp durmuş mır mır Aura ablamız:Aynı cümleleri tekrarlamış durmuş gülmüş bakarken bol bol..Ama ince detaylar vardı tekrar baktırabilirim.. Can:Geçmişte anda tip tarifinde muhteşem ötesi iyi bir falcı...5 yıldız istemiş ama zaten vericektim...Bi daha kesin giderim..... Bi deniz kaldı onada baktırınca yazarım..Can ve Aura binnaza bin basar verdiğim paraya acıdım...Durum Canın dediği gibi ilerleyecek nitelikte sezgi ve geysuylada tutarlı...
aklımda ama kredi almam haftada bir atıyorum....email kalmadı:))Denizi tavsiye ederim bir dene bakalım
Cana ne attınız kahve mi tarot mu?aklımda ama kredi almam haftada bir atıyorum....email kalmadı:))
Kahve atmıştım ama aşk içinse aşk falı öneriyor kendisi...kahvesinden memnun kaldım..Cana ne attınız kahve mi tarot mu?
Teşekkür ederimKahve atmıştım ama aşk içinse aşk falı öneriyor kendisi...kahvesinden memnun kaldım..
rica ederim:)Teşekkür ederim
fal uygulaması canım..Basirly nedir yahu ?
Can'a kahve attım
Kızlar bu nedir? Ben şoktayım. Kendime gelemiyorum... İlk defa bir falcıdan korktum
sen deniz e kahve mi atmıştın ? :)) benim bu aralar listemde o varda :)Öncelikle topiği açmakla çok iyi yapmışsın M Motherofdragon hayırlı olsun :)
Ben buraya fal atarlen çok detaysız neler olucak diye yolladım sadece.
Eftalya: ilk eftalyaya attım geçmişimdekinin burcunu bildi ama gel gelelim evlendirdiYani çıkcağını düşünmüyorum
Deniz: Bence sitenin en iyilerinden, birçok online falcıdan iyi oldugunu düşünüyorum. Geçmişimdekinin burcundan tutun kaç yıldır tanıdığımı bildi. Geleceği görücez pembe değildi.
Can: ya çok kararsız kaldığım biri iyi hisli asla inkar edemem. Diğerlerinin aksine cana bilgi verip attım çünkü aşk falı attım. Olumlu bi yorum yaptı ve dedikleri tespitleri doğruydu. Çıkıcağını düşünmüyorum bidaha denicem çünkü beğeneni çok var. 2 arkadaşım daha attı birine baya bildi, diğerine salladı baya.
Auro: bu abla bana iyi baktı ama arkadaşım bilgi verdi pembe tablo kurdu ama bildiği oha dedirtteren tespitleri oldu. Bana iyi baktı. uzun bakıyor gördüklerini söylüyor.
Şimdilik bu kadar
Evet kahve atmıştım :)sen deniz e kahve mi atmıştın ? :)) benim bu aralar listemde o varda :)
genel olarak değil gayet özel olan şeylerimi bilmesine şaşırdım ben aslında :) ve gerçekten çok beğendim online falcıların en bilindiklerini denemiş biri olarak bu kadar net dış görünüş tarifi yapana da rastlamamışım şimdiye kadarCidden mi begendin mi? Ben de baktirdim genel olarak soyledi gibi, sadece anlasilmasi cok zor, cok hizli ve miril miril konusuyor:) ama sevimli ve ilgili geldi sesi:) soyledikleri de cikar insallah
kahve mi?bu kadar memnun kalan insandan sonra can ı denememek olmazdı :) yorumum bugün geldi can dan. daha önce neden fal göndermemişim ona kendimi sorguladım beni bişeyler itmişti sanki. adam ilişkimin ne zaman bittiğini ve eski sevgilimin ismindeki harfleri söyledi ve falcıların genelinin soylediği gibi bu insandan ve hayatımda bıraktığı izlerden bir an önce kurtulmam gerektiğini söyledi. ben baya beğendim can ı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?