Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94
kızlar dün burada cok övülen can a kahve falı attım gercekten dediginiz kadar şaşırdım..
bir falcı bu kadar mı kötü fal bakar!!! baktıgı falın benimle alakası yoktu..
bana önce iletisim reklamcılık vs yapıyorsun dedi, sonra mimar mühendis..
4 yıldır hayatımda olan kişi icin daha hayatına girmemis platoniksin dedi..
bildigi tek sey kaş göz keskin net bir ifadesi var karsı taraf icin demisti o. o kadar. saçı dokulmus adama gür saçlı, benden kısa olmasına da senden uzun ve zayıf sporcu gibi fit dedi :) onun dısında surekli süreç, dengesizlik, kararsızlık, ıvır da zıvır bu kesin edebiyat ogrencisi falan ya da edebiyat mezunu cunku bu kadar laf ceviren baska bir falcı daha görmemistim hic.
ha bir de takılmış plak gibi surekli onu da belirtmis olalım, bunu da belirtmis olalım dedi durdu. sinir bozucu bir faldı yani parama acıdım neyse ki ucuz ama yine de dolar yukseldi 5 dolar 5 dolardır

O kadar online fal attım ki en başarılısı CAN dı şimdi bi kaç güne denizi deneyeceğim:) onu da yazarım...
Kaç dakikaydı fal acaba?Ben de attım dün cana genel hatlarıyla başarılı bi faldı ama çok kısa geldi bana

"Bunu da belirtmiş olalım" ben 2 kez atmıştım bana ikisinde de farklı tarifler verdi. Ancak asıl konu için tüm fallarımda olduğu gibi Ocak sonu dedi, göreceğiz

Merhaba ben burdan okuduğum bilgilerle can denedim çok keyif aldım net bir şekilde şuan düşündüm kişiyle ilgili bilgiler verdi cem ikinci denedim şimdiki dönem konusundaki tespitleri çok güzeldi ve birde Noyani denedim ama pek keyif aldığım söylenemez diğerlerinde deniycem şimdi sırada Nermin var bakalım o neler söylemek

"Bunu da belirtmiş olalım" ben 2 kez atmıştım bana ikisinde de farklı tarifler verdi. Ancak asıl konu için tüm fallarımda olduğu gibi Ocak sonu dedi, göreceğiz

Ay evet Can'ın neredeyse her cümlede "onu da belirtmiş olalım" demesi beyin yakıyor

Ay gerçekten çok şaşırdım benimkinin saçındaki seyrek yere kadar söylemişti can
Bir de neden para harcıyorsunuz ki ben fake maillerimi kulanıp üye oluyorum

Kızlar Can a attım yeni biriyle ilgili ama ben sanırım etkileniyorum faldan çocukla konuşuyordum can çocukla ilgili başta olumlu konuştu sonra gel git olucak dedi canımı sıktı, benimde çocuğa davranışım değişti sanırım ister istemez etkileniyorum faldan ben bundan sonra yeni kişi için atmıcam yani zaten ortada birşey yok konuşuyoruz sadece bu arada tip ve harf tarifleri tuttu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…