- 19 Ekim 2016
- 182
- 79
- 98
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
evet kahve gönderdim. bu fal beni bir süre idare eder diye düşünüyorumbende herkese aynı soruyu soruyorum gibi oldu :)
Ben denedim anı iyi bilmişti gelecek ile alakalı olumsuz tarafları da söyledi.Nermin'i deneyen var mı?
Kaç dakikaydı fal acaba?Ben de attım dün cana genel hatlarıyla başarılı bi faldı ama çok kısa geldi banaO kadar online fal attım ki en başarılısı CAN dı şimdi bi kaç güne denizi deneyeceğim:) onu da yazarım...
kızlar dün burada cok övülen can a kahve falı attım gercekten dediginiz kadar şaşırdım..
bir falcı bu kadar mı kötü fal bakar!!! baktıgı falın benimle alakası yoktu..
bana önce iletisim reklamcılık vs yapıyorsun dedi, sonra mimar mühendis..
4 yıldır hayatımda olan kişi icin daha hayatına girmemis platoniksin dedi..
bildigi tek sey kaş göz keskin net bir ifadesi var karsı taraf icin demisti o. o kadar. saçı dokulmus adama gür saçlı, benden kısa olmasına da senden uzun ve zayıf sporcu gibi fit dedi :) onun dısında surekli süreç, dengesizlik, kararsızlık, ıvır da zıvır bu kesin edebiyat ogrencisi falan ya da edebiyat mezunu cunku bu kadar laf ceviren baska bir falcı daha görmemistim hic.
ha bir de takılmış plak gibi surekli onu da belirtmis olalım, bunu da belirtmis olalım dedi durdu. sinir bozucu bir faldı yani parama acıdım neyse ki ucuz ama yine de dolar yukseldi 5 dolar 5 dolardır
tam hatırlamıyorum canım ama 10 dk civarıydı..Kaç dakikaydı fal acaba?Ben de attım dün cana genel hatlarıyla başarılı bi faldı ama çok kısa geldi bana
"Bunu da belirtmiş olalım"ben 2 kez atmıştım bana ikisinde de farklı tarifler verdi. Ancak asıl konu için tüm fallarımda olduğu gibi Ocak sonu dedi, göreceğiz
Ay gerçekten çok şaşırdım benimkinin saçındaki seyrek yere kadar söylemişti cankızlar dün burada cok övülen can a kahve falı attım gercekten dediginiz kadar şaşırdım..
bir falcı bu kadar mı kötü fal bakar!!! baktıgı falın benimle alakası yoktu..
bana önce iletisim reklamcılık vs yapıyorsun dedi, sonra mimar mühendis..
4 yıldır hayatımda olan kişi icin daha hayatına girmemis platoniksin dedi..
bildigi tek sey kaş göz keskin net bir ifadesi var karsı taraf icin demisti o. o kadar. saçı dokulmus adama gür saçlı, benden kısa olmasına da senden uzun ve zayıf sporcu gibi fit dedi :) onun dısında surekli süreç, dengesizlik, kararsızlık, ıvır da zıvır bu kesin edebiyat ogrencisi falan ya da edebiyat mezunu cunku bu kadar laf ceviren baska bir falcı daha görmemistim hic.
ha bir de takılmış plak gibi surekli onu da belirtmis olalım, bunu da belirtmis olalım dedi durdu. sinir bozucu bir faldı yani parama acıdım neyse ki ucuz ama yine de dolar yukseldi 5 dolar 5 dolardır
Noyan çok kötü tarot kartı anlam okuyor beğenmedim ben.Noyan peki, o nasıl? Sitenin en kötüsü Lütfiye şu ana dek... nermin bi detay bildi şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?