Doğuma Hazırlık Basit bir soru : Ayşe ismini nasıl buluyorsunuz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mihmandariye

sabır&dua&şükür
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
1.647
1.165
333
Bir sürü yeni ve farklı isimlerin yanında Ayşe ismini bir klasik olarak nasıl buluyorsunuz?
Ayşe isminin anlamı
Yaşayan. Rahat yaşayan

Güzel bir isim ben seviyorum. Hatta bir ara kızım olursa adını Ayşe mı koysam diye düşünüyordum. Ama sonra etrafındaki Ayşeler beni soğuttu bu isimden.

çok eski bir komsumuz var adı ayşe ve ben o dengesiz kadından gerçekten nefret ederim ,
hatta bu hafta sonu anneme dedim ki

ayşe ismi çok güzel anlamlıymış ama bu kadına HİÇÇÇ yakışmıyor suratsız dedim .

Klasik ve güzel bi isim ama o isimden soğutan Ayşe diye bi kadın yüzünden sevmiyorum.

Ayşe ismi güzel bir isim.bu isimde olanlarda mutlu bir hayat surermis.isimlerin manalarinin günlük hayata tesiri olduğu söylenir.ayse Betül çok hoşuma giden bir isim kombinasyonu

Isim güzel ama bu ismi taşıyan kişiler gerçekten bir tuhaf karakterde oluyor. Sayelerinde isimden soğudum.Isim karakteri etkiliyor.

Tanıdığım tüm Ayşeler zeki ve güzel oldu. Ayşe "tek konursa" inanılmaz güzel isim. Yanına ek gelince berbat oluyor (ayşegül veya iki isim gibi)

Bence bizim nesil için bile çok demode bir isimdi, annemin halasının ismi olduğundan belki de benim için çok yaşlı ismi. Bu nesilde doğan bir kız çocuğunun koyulursa ismini sevme ihtimalini çok görmüyorum.

Ayse ismi ne kadar cok konuluyor olssa da cok begendigim bir isim. Anlami da cok guzel.. Zeyneb, Fatma, Emine veya Hatice isimlerini sevmem ama Ayse ismini cok guzel bulurum..
Kizimin adi da Ayse Sare :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…