Başka birinden yardım istedim, eşim çok kızdı

Aslında konu sahibi durumdan rahatsız olsaydı yorumum farklı olurdu. Ama kendini haksız görüyor. O zaman başka insanlardan yardım istemeyecek.
Mağazanın ortasında elin adamının yanında bas bas bağıran triplere giren adamı kimse çekmek zorunda değil konu sahibi dışında. Boşuna elin adamını belaya koyacak. Millet sebepsiz yere ne baktın diye adam bıçaklar hale geldi Lyanna. Konu sahibinin kocası gibi biriyle ne diye muhatap olsun ki elin masum suçsuz adamı? Kendini sorumlu hisseden bir adam ne bağırıyorsun kadına, beni de neyle itham ediyorsun dese mesela sonuç ne olur sence?
İşte böyle kocasını haklı gören kadınlar yüzünden artık kimse sokakta riske girip de yardım etmiyor kadınlara.

gezidirip yedirip içiriyordur da

Gezdiriyor ama yedirip içirmez. Eve istediğim her şeyi alır, çok düşkündür bana ama dışarıda yiyip içmemi uygun görmez. Erkeklerin içinde ağzımı açıp besin mi sokacağım yani, ayıp sonuçta. Ağzı varmış derler sonra arkamdan.
Evde yiyip çıkıyorum o yüzden.
Çok susarsam da suyu derime sürüp emilmesini bekliyorum.
Yuvamın huzurundan önemli değil.

ay kusura bakma
ben en son afganistanda kadınların oturduğu odaların duvarla örülmesinde kalmıştım
havayı da damıtıp kapı altından boruyla veriyolardı
bak emilim de çok iyiymiş

Akıllı kadınlar yuvasını koruyor böyle.

Yumuşak olur strafor. Daha sert bir madde kullan. Zorbalıyorum şu an seni. Bakınız strafor:
Eki Görüntüle 3610955

Bakınız strapon:
He bak bak, o kadar da diil.
Ya pardon da size ne!
Herkes sizin zevkinize, gorusunuze gore yasamak zorunda mi! Kadin strafor istiyor, niye kendi fikrinizi dayatiyorsunuz!
Bayanin düşmanı bayan gercekten!!

Ya pardon da size ne!
Herkes sizin zevkinize, gorusunuze gore yasamak zorunda mi! Kadin strafor istiyor, niye kendi fikrinizi dayatiyorsunuz!
Bayanin düşmanı bayan gercekten!!
Strafordan olmaz o. Kim ne derse desin. Doğru bildiğimi söylerim. İlk kullanımda kopar kalırsınız öyle. Ondan sonra vay efendim benim çü.küm koptu. Gelip buraya konu açıyorlar bir de. Biz uğraşıyoruz.

sevgi açlığı yaşıyorum dediğiniz adamın ki üzerinden daha 1 yıl geçmemiş
beni sevdiğini biliyorum mu diyorsunuz.

eşim öğretmen ve kıskanctırda daha doğrusu öyşeydi,
kendimi koruyup kollayabileceğimi böyle bir şey için beni sindiremeyeceğini evlendiğimiz alk ay öğrendi
şimdi çıkıpta ben varken nasıl konuşuyorsun , ay sen erkekleri bilmez misin diyemez.

sizi kıskanması hoşunuza gitmiş, sahiplenmek size bi hava vermiş
ama bizden de onay istiyorsunuz..

bence onu bu konuda biraz eğitin, zira üniversite mezunu insanlarsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…