- 25 Temmuz 2013
- 13.282
- 54.165
- 798
- Konu Sahibi fndkelftuba
-
Strapon o. Straforu ne yapacan?Ben strafor alcam, kadın olmak hiç güzel bişey değil ya
Aslında konu sahibi durumdan rahatsız olsaydı yorumum farklı olurdu. Ama kendini haksız görüyor. O zaman başka insanlardan yardım istemeyecek.Ben dumduz yolda yururken çöpçülere, belediyenin cicek eken adamlarına, yer silen calisanlara falan kolay gelsin der gecerim.
Benim icin bes saniyelik bir sey ama karsidaki insanin gununu guzellestirebiliyor. Neden demeyeyim yani, yiyecek mi beni.
Bir erkegin bu tarz ortacag dusuncesi olmasi beklenebilir olsa da, bir kadının bunu kabul edip bir de kendini haksiz bulmasi gercekten cok sinir bozucu.
Çükübik niyetine işte jfjfjStrapon o. Straforu ne yapacan?
gezidirip yedirip içiriyordur da
Yumuşak olur strafor. Daha sert bir madde kullan. Zorbalıyorum şu an seni. Bakınız strafor:Çükübik niyetine işte jfjfj
Gezdiriyor ama yedirip içirmez. Eve istediğim her şeyi alır, çok düşkündür bana ama dışarıda yiyip içmemi uygun görmez. Erkeklerin içinde ağzımı açıp besin mi sokacağım yani, ayıp sonuçta. Ağzı varmış derler sonra arkamdan.
Evde yiyip çıkıyorum o yüzden.
Çok susarsam da suyu derime sürüp emilmesini bekliyorum.
Yuvamın huzurundan önemli değil.
HahhahshhshsjjdhdhdYumuşak olur strafor. Daha sert bir madde kullan. Zorbalıyorum şu an seni. Bakınız strafor:
Eki Görüntüle 3610955
Bakınız strapon:
He bak bak, o kadar da diil.
Akıllı kadınlar yuvasını koruyor böyle.Gezdiriyor ama yedirip içirmez. Eve istediğim her şeyi alır, çok düşkündür bana ama dışarıda yiyip içmemi uygun görmez. Erkeklerin içinde ağzımı açıp besin mi sokacağım yani, ayıp sonuçta. Ağzı varmış derler sonra arkamdan.
Evde yiyip çıkıyorum o yüzden.
Çok susarsam da suyu derime sürüp emilmesini bekliyorum.
Yuvamın huzurundan önemli değil.
Ya pardon da size ne!Yumuşak olur strafor. Daha sert bir madde kullan. Zorbalıyorum şu an seni. Bakınız strafor:
Eki Görüntüle 3610955
Bakınız strapon:
HiçYa pardon da size ne!
Herkes sizin zevkinize, gorusunuze gore yasamak zorunda mi! Kadin strafor istiyor, niye kendi fikrinizi dayatiyorsunuz!
Bayanin düşmanı bayan gercekten!!
Strafordan olmaz o. Kim ne derse desin. Doğru bildiğimi söylerim. İlk kullanımda kopar kalırsınız öyle. Ondan sonra vay efendim benim çü.küm koptu. Gelip buraya konu açıyorlar bir de. Biz uğraşıyoruz.Ya pardon da size ne!
Herkes sizin zevkinize, gorusunuze gore yasamak zorunda mi! Kadin strafor istiyor, niye kendi fikrinizi dayatiyorsunuz!
Bayanin düşmanı bayan gercekten!!
Hayır strafordan o şeyin olmayacağını bilemeyecek kadar cahilsiniz bir de kalkıp bayan bayana bayanın düşmanı diyorsunuz. Olsa herkesinki strafordan olurdu. En iyisi doğalıdır.Yaaa gözün pörtler işte öyle ndndndj
İleri görüşlülük denir buna. Henüz açılmamış olması açılmayacağı anlamına gelmez.Kim konu açtı karşim çküm koptu diye hdjdj
İçeride parçalanır, strafor işer sonra bence de olmaz yokYumuşak olur strafor. Daha sert bir madde kullan. Zorbalıyorum şu an seni. Bakınız strafor:
Eki Görüntüle 3610955
Bakınız strapon:
Kesinlikle hepiniz haklısınız. Biliyor musunuz ben birde üniversite mezunuyum. İki çok güzel evladımız var. Eşim sinirlidir doğru ama tek kötü yanıda bu dört dörtlük değil bende değilim. 12 yıldır evliyiz 6 yillikta sevgiliyiz. İlkim, belki yine kizacaksiniz bana ama ondan başkasını görmedim ben. Biliyor musunuz benim babamda böyleydi, eşim daha normal bile denebilir babama göre. Babam bipolardı. İnsan alıştığı yerden devam ediyor hayata. Keşke önce kendimi değiştirebilsem. Anneme gitsem geliniyle beraber yaşıyor ne diyeceğim ona. Kendi ayaklarımın üstünde durmak mı? Hadi büyük kızım 11 yaşında kendine bakar küçük 1 yaşında süt kuzusu hayat pahalılığında kime emanet edeyim. İşin garip tarafı ne biliyor musunuz? Ben aşkı eşimle yaşadım. Hala çok seviyorum. Onun da beni sevdiğini biliyorum. Nereden diyeceksiniz, nasıl emin olabilirsin diyeceksiniz. Her istediğimi yapar, hastayken bakar, çoğu zaman bana bakışlarını yakalarım, işi ağır eve dili dışarda gelir yorgunluktan yinede bizi kırmaz. Ama bazen böyle şeyleri takıyor işte. Onun da huyu bu. Savunmuyorum yanliş anlamayın, ama o ve evlatlarım benim ailem korumak istiyorum. Fikrim beni bağlar tabi ki katılmak zorunda değilsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?