- 9 Mart 2011
- 12.103
- 9.871
- 448
- Konu Sahibi fndkelftuba
-
Haklı ama
size de müstehak amaEşim söyleyince sonradan idrak ettim yaptığım hatayı
kitapçıda karşılaştığı herhangi bir kadın için bile kötü niyetler besleyebilecek bir sapıkla evlisinizeşimde sen düşünmezsin ama karşındaki düşünür diyor
Özünde iyi biri miEşime, şöyle bir şey varmış alalım bana bundan bir tane de dışarıda erkeklerle konuşmak zorunda kalmayayım dedim. Yüzüme anlamsızca baktı ve ben de oturmuş dinliyorum dedi.Beni sevmiyor olabilir mi? Şüphe düştü içime.
Eşiniz yanınızda yokken alışveriş yapacak olsanız ve karşınızda bir erkek olsa ne yapıyorsunuz mesela? Bunu da merak ediyorum. Çünkü yanında eşi olan kadın konuşunca yükselen bu dışardaki erkekler yalnız başına olup da konuşan kadınlara ne yapar bilmek isterim. Yarın bir gün dışarı çıkmam gerekir falan, temkinli olayım.
Off ben eximle berberine ugradigimizda erkek berberiyle konuşmuştum. Bir yere oturdugumuzda erkek garsondan tavla istemistim. Sanayiye gittigimizde yanimizda o varken ustayla ben konusmustum.Eşime, şöyle bir şey varmış alalım bana bundan bir tane de dışarıda erkeklerle konuşmak zorunda kalmayayım dedim. Yüzüme anlamsızca baktı ve ben de oturmuş dinliyorum dedi.Beni sevmiyor olabilir mi? Şüphe düştü içime.
Özünde iyidir evet. Arada böyle şeyler olabiliyor. Normal değil mi? Her erkek böyledir zaten. Özünün özünde daha da iyidir ama en has hakiki özünü daha görmedim bir şey diyemem. Özür dilesem sever mi beni?Özünde iyi biri mi
Özü sözü bir olmali hojammÖzünde iyidir evet. Arada böyle şeyler olabiliyor. Normal değil mi? Her erkek böyledir zaten. Özünün özünde daha da iyidir ama en has hakiki özünü daha görmedim bir şey diyemem. Özür dilesem sever mi beni?
Ben bir şehzade annesi olarak eşim yokken dışarı çıkma hakkı kazandım.Kusura bakmayın ama hayatımda böyle saçma bir soru duymadım. Kocası yanında yokken bir kadının ne işi var dışarıda?
Ben alışverişe çıkacağım zaman eşim ayakkabılarımı giydirip elimden tutup çıkarıyor mesela. Elimden tutmazsa kaybolabilirim. Kadınım sonuçta, aklım ermiyor
Satıcılara da soru sormadım hiç. Demiştim çünkü, aklım ermiyor
Karısının manavla pankart aracılığıyla konuşmasına şaşıran erkek de ne bileyimEşime, şöyle bir şey varmış alalım bana bundan bir tane de dışarıda erkeklerle konuşmak zorunda kalmayayım dedim. Yüzüme anlamsızca baktı ve ben de oturmuş dinliyorum dedi.Beni sevmiyor olabilir mi? Şüphe düştü içime.
Biraz hanımlık dersine ihtiyacınız var.Off ben eximle berberine ugradigimizda erkek berberiyle konuşmuştum. Bir yere oturdugumuzda erkek garsondan tavla istemistim. Sanayiye gittigimizde yanimizda o varken ustayla ben konusmustum.
Ay ben cok yolluymusum yaa inanamadim su an kendime
gezidirip yedirip içiriyordur daKusura bakmayın ama hayatımda böyle saçma bir soru duymadım. Kocası yanında yokken bir kadının ne işi var dışarıda?
Ben alışverişe çıkacağım zaman eşim ayakkabılarımı giydirip elimden tutup çıkarıyor mesela. Elimden tutmazsa kaybolabilirim. Kadınım sonuçta, aklım ermiyor
Satıcılara da soru sormadım hiç. Demiştim çünkü, aklım ermiyor
O en has hakiki erkek oluyor ki ondan nadir bulunur.Özü sözü bir olmali hojamm
Ben kız anası olarak sokağa çıkmıyorum, mors alfabesi öğrenirsen telgraf alırım sana dedi banaBen bir şehzade annesi olarak eşim yokken dışarı çıkma hakkı kazandım.
Bilgisi olmayanlar olabilir, duyurayım: Şehzade doğurursanız şehzadelerinizin sayısı kadar saat dışarı çıkabiliyorsunuz.
Birkaç gün trip atacağım. Noldu diye sorarsa da yok bir şey derim. Otursun düşünsün. Yapacak bir şey yok.Karısının manavla pankart aracılığıyla konuşmasına şaşıran erkek de ne bileyimsevmiyo ama üzülme napak yani
Sonucta oglunuz erkek. Başınızda erkek var. Sizin yerinize oglunuz konuşabilir. Yaşı önemli degil, erkek mi, erkek.Ben bir şehzade annesi olarak eşim yokken dışarı çıkma hakkı kazandım.
Bilgisi olmayanlar olabilir, duyurayım: Şehzade doğurursanız şehzadelerinizin sayısı kadar saat dışarı çıkabiliyorsunuz.
Delirdin heralde, hemen leoparlı taytını giyip eğilip özür dile, affet kocam ben ettim sen etme de, iyi gari trip atcakmış bi de. Şehzade anası oldun diye iyice havalandın senBirkaç gün trip atacağım. Noldu diye sorarsa da yok bir şey derim. Otursun düşünsün. Yapacak bir şey yok.
Bu yastan sonra olur mu ki? Gecen elektrigi okumaya geldiler, adama kapiyi acip konustum. Kimbilir ne dusundu hakkimda. Mahallede adim cikmasa bari erkeklerle konusuyor diye.Biraz hanımlık dersine ihtiyacınız var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?