- 9 Mart 2011
- 12.103
- 9.871
- 448
- Konu Sahibi fndkelftuba
-
Süper bir haber bu. Yalnız telgraflar ulaşacak mı manava, bakkala? Semte telgraf döşetsin söyle de. Ay o zaman da biriyle telgraflaşıp kaçabilirsin. Eşin yanlış yapıyor söyle ona.Ben kız anası olarak sokağa çıkmıyorum, mors alfabesi öğrenirsen telgraf alırım sana dedi bana
Evet pipisi var sonuçta. Agugu gugu gungu diyor.Sonucta oglunuz erkek. Başınızda erkek var. Sizin yerinize oglunuz konuşabilir. Yaşı önemli degil, erkek mi, erkek.
Bana hiç bu kadarı denk gelmedi.Bir flortumle ciktigimiz ilk date'te garsona siparişimi kendim verdigim icin soylenmisti. Masada o varken ben niye muhatap oluyormusum.
Kalkarken de iyi gunler, kolay gelsin dedigim icin triplendi. Yuz bulurlarmis, ne gerek varmis.
Ilk ve son dateimiz oldugunu soylememe gerek yok herhalde.
Ne tarafa eğileceğim peki?Delirdin heralde, hemen leoparlı taytını giyip eğilip özür dile, affet kocam ben ettim sen etme de, iyi gari trip atcakmış bi de. Şehzade anası oldun diye iyice havalandın sen
Jfjdjjdjdjd ben söylemiim şimdi onu jfjfjNe tarafa eğileceğim peki?
Ay siz yoldan çıkmışsınız. Yok mu bir erkekkk yakınınız sizi yola getirsin?Bu yastan sonra olur mu ki? Gecen elektrigi okumaya geldiler, adama kapiyi acip konustum. Kimbilir ne dusundu hakkimda. Mahallede adim cikmasa bari erkeklerle konusuyor diye.
Dövsün di mi kfjfjf bence dövsünAy siz yoldan çıkmışsınız. Yok mu bir erkekkk yakınınız sizi yola getirsin?
Ben bir şehzade annesi olarak eşim yokken dışarı çıkma hakkı kazandım.
Bilgisi olmayanlar olabilir, duyurayım: Şehzade doğurursanız şehzadelerinizin sayısı kadar saat dışarı çıkabiliyorsunuz.
Akıllanır mı bilmem ama. Geç kalınmış gibi. Ağaç yaş iken eğilir bilirsin.Dövsün di mi kfjfjf bence dövsün 
Ben dumduz yolda yururken çöpçülere, belediyenin cicek eken adamlarına, yer silen calisanlara falan kolay gelsin der gecerim.Bana hiç bu kadarı denk gelmedi.
Ben iletişime çok açık biriyimdir. Sürekli yolu kaybeden bir sevgilim var, ben hemen sorup soruşturur yolu bulurum mesela.Herkese de rahatça sorarım. Garsonlarla, kasiyerlerle vs ufak konuşmalar yaparım her zaman. Robot değil ya bu insanlar, merhabalar iyi günler teşekkürler denir. Çok cana yakınsa hal hatır da sorarım hizmet aldığım insanlara.
Bu kadar yabaniliği anlamıyorum ben bu sebeple. Erkek arkadaşım da helal olsun, sen her türlü hayatta kalırsın sosyal becerilerin epey gelişmiş bana göre diyor hep. Biraz da aileden geliyor bu tür şeyler, benim annem de sosyal kelebektir. Ağzını ayırma, sağına soluna bak, yolunu bulmaya çalış pısırık pısırık durma derdi bana hep çocukken. Valla bdvye baktıkça ne kadar haklı olduğunu anlıyorum kadının.
Yoo Afganistan’da Pakistan’da hep dövüyollağğ koca koca kadınları, sen onlardan iyi mi bilcen, sen kadınsın bilemezsinAkıllanır mı bilmem ama. Geç kalınmış gibi. Ağaç yaş iken eğilir bilirsin.
Erkek kocayla evlenmişsiniz en azından, bu da bir şey.Bu uygulamadan haberim yoktu. Yeni başlamış demek ama ben faydalanamam maalesef.
Bizde kedi var ama o da dişi. Aklım erse erkek kedi sahiplenirdim, onu bile yanlış yapmışım. Kocam beni dışarıya tek salmamakta haklı gördüğünüz gibi
Tabii kocanın erkeği makbul zaten ndjdjErkek kocayla evlenmişsiniz en azından, bu da bir şey.
Doooru.Yoo Afganistan’da Pakistan’da hep dövüyollağğ koca koca kadınları, sen onlardan iyi mi bilcen, sen kadınsın bilemezsin
Ağaç yaş iken eğilir bilirsin.
Ne tarafa eğileceğim peki?
Kız onu da anlamayanlar var.Tabii kocanın erkeği makbul zaten ndjdj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?