Başka birinden yardım istedim, eşim çok kızdı

bu adamlarda sıkıntı yok aslında
çünkü bunlar gücü anca evdeki ezik büzük kadına zavallı çocuğa yeten aşağılık kompleksli tipler
dışarda kimseye sesini çıkaramaz,kendi hakkını bile savunamaz
bunu bir de patronunun karşısında falan görmek lazım

asıl tehlike işte bu zihniyeti HAKLI bulan ve besleyen kadınlarda
çünkü onlar bunu normalleştiriyor ve normalleştirecek çocuklar yetiştiriyor
işte böyle böyle yeni nesiller bozuluyor
yetişkinleri zaten eğitmezsin
ee çocuklar da bunların elinde
ben artık bütün umutlarımı kaybettim

bence kadınlar bir an durup düşünmeli
benim kızım/oğlum şu muameleyi görse ne yaparım
kendi dayağını yerken kızının dayak yediğini düşünen hiçbir kadın o dayağı yemez o adamı boğar orda
gayet de büyük konuşuyorum benim kızıma kendi babası dahi DO KU NA MAZ
öte git bile diyemez

Ben kız anası olarak sokağa çıkmıyorum, mors alfabesi öğrenirsen telgraf alırım sana dedi bana
Süper bir haber bu. Yalnız telgraflar ulaşacak mı manava, bakkala? Semte telgraf döşetsin söyle de. Ay o zaman da biriyle telgraflaşıp kaçabilirsin. Eşin yanlış yapıyor söyle ona.

Bana hiç bu kadarı denk gelmedi.
Ben iletişime çok açık biriyimdir. Sürekli yolu kaybeden bir sevgilim var, ben hemen sorup soruşturur yolu bulurum mesela. Herkese de rahatça sorarım. Garsonlarla, kasiyerlerle vs ufak konuşmalar yaparım her zaman. Robot değil ya bu insanlar, merhabalar iyi günler teşekkürler denir. Çok cana yakınsa hal hatır da sorarım hizmet aldığım insanlara.
Bu kadar yabaniliği anlamıyorum ben bu sebeple. Erkek arkadaşım da helal olsun, sen her türlü hayatta kalırsın sosyal becerilerin epey gelişmiş bana göre diyor hep. Biraz da aileden geliyor bu tür şeyler, benim annem de sosyal kelebektir. Ağzını ayırma, sağına soluna bak, yolunu bulmaya çalış pısırık pısırık durma derdi bana hep çocukken. Valla bdvye baktıkça ne kadar haklı olduğunu anlıyorum kadının.

bu zihniyete göre yalnız kadınlar hepten yollu o zaman
her şeyimizi mecbur kendimiz yapıyoruz
elin adamlarını eve alıyoruz resmen
herkesle kendimiz iletişim kurup konuşuyoruz
napcaz biz şimdi
demek bu yüzden kadınları SAHİPLENDİRMEye çalışıyorlardı
bi aydınlanma geldi bak şimdi

Bu yastan sonra olur mu ki? Gecen elektrigi okumaya geldiler, adama kapiyi acip konustum. Kimbilir ne dusundu hakkimda. Mahallede adim cikmasa bari erkeklerle konusuyor diye.
Ay siz yoldan çıkmışsınız. Yok mu bir erkekkk yakınınız sizi yola getirsin?

Bu uygulamadan haberim yoktu. Yeni başlamış demek ama ben faydalanamam maalesef.
Bizde kedi var ama o da dişi. Aklım erse erkek kedi sahiplenirdim, onu bile yanlış yapmışım. Kocam beni dışarıya tek salmamakta haklı gördüğünüz gibi

Ben dumduz yolda yururken çöpçülere, belediyenin cicek eken adamlarına, yer silen calisanlara falan kolay gelsin der gecerim.

Benim icin bes saniyelik bir sey ama karsidaki insanin gununu guzellestirebiliyor. Neden demeyeyim yani, yiyecek mi beni.

Bir erkegin bu tarz ortacag dusuncesi olmasi beklenebilir olsa da, bir kadının bunu kabul edip bir de kendini haksiz bulmasi gercekten cok sinir bozucu.

Erkek kocayla evlenmişsiniz en azından, bu da bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…