- 29 Ekim 2016
- 176
- 544
- 103
- Konu Sahibi Firstnight
-
Ahanda buraya yaziyorum
Evlenirsen...
Buraya konu açıp
Keşke evlenmeseydim diyeceksin
İyi günlerde kullanın.Açıklamasını yaptı kafama yattı. Barıştık.
Buram buram fakesin bebeğim ya :)Açıklamasını yaptı kafama yattı. Barıştık.
Açıklamasını yaptı kafama yattı. Barıştık.
Açıklamasını yapar.Gecmis olsun. Bidahakine yatakta basarsin
Çocuk bunu def etmedikçe gitmez ki.Gecmis olsun. Bidahakine yatakta basarsin
Bu huyu dışında demişsinde,merhaba, dün gece beyefendinin telefonuna baktım. Tinder yüklemiş. Kadının birine merhaba demiş, kadın da buna selam demiş. Sonra beyefendi whatsapp var mı diye sormuş. Kadın da cevap vermemiş. Sabah uyandım surat asık tabii. Neyin var dedi. Sabah sabah tartışmak istemiyorum dedim. Israr etti. Tinder'ına bak anlarsın dedim. Devam etmiş miyim gerisi gelmiş mi muhabbetin sanki dedi. Ne önemi var dedim. Sonra konuşmadık. İyi dersler dedi cevap vermedim. O işe ben okula... Biz ilk sevgili olduğumuzda iki sene önce faceten bir kızla tanışmaya çalışmıştı. Sonra bir daha yapmayacağını söyledi. Daha sonra sarhoşken kadınn birine sana hislerim var dedi. Sarhoştum olarak savundu. Velhasıl kelam bu sefer de whatsaap var. O sorunun psikolojik olduğunu iddia ediyor. Yani eskiden hep yaparmış yazarmış insanlarla tanışmak istermiş. Beni sevdiğine yemin ediyor. Önceki tartışmada beni psilkolojik olduğuna ikna etmişti. Destek alıcam ama zorlama beni bu konuda dedi. Bugün yine aynı şey. Bir de ben annesiyle ananesiyle tanıştım. Ara tatilde annemlere açıcaktım mevzuyu karşı taraf bizi araştırmaya başladı falan. Ne bileyim henüz bir şey olmuş değil zaten. Bu huyu dışında genelde iyiyiz çok sevdiğim huyları özellikleri var. Onun kaderim olduğunu düşünüyordum. Birde 2 sene boyunca yaşanan yaşanmışlıklar var. Beraber kalıyoruz evlilik hayatı gibi hayatımız. Şimdi sıfırdan başlamak bitirmek çok zor geliyor ama evlenirsek de aldatılıcakmışım gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?