Başka kadınlarla tanışma isteği...

Sevgilim beni devamlı bu şekilde aldatacak da ben sadece surat asıp tindera bak diyeceğim.Çok tuhaf gerçekten..

ben de bu isteği bir türlü anlayamıyorum. iyi düşün değerlendir durumu

Tabi ki ayrılın. Kaçıncıya benzer olay oluyor, siz hala düşünüyorsunuz.

Benim annem 30 yıllık kocasını boşadı, bize lütfen gelip 2 yıl beraber yaşamanın lafını etmeyin.

Kaç kurtul, kafayı mı yedin ya... bariz aldatıyor, aldatmaya da devam edecek... sakın evlenme bu adamla..

Evlenmeden beraber yasamayi bubyuzden destekliyorum. Baktin adamdan bi cacik olmuyor bas tekmeyi gitsin. Komsu, akraba, aile, arkadas ne dedi ceyizlerim ne olacak ev esyalarim ne olacak derdi yok.

e senin evliden bi farkin yok su an aldatan evliyken niye aldatmasin? Zaten bu 3 olmus. Yani senin yakaladigin 3. Ahlaki bu degismez

Bu huyu dışında demişsinde,
Bundan kötüsümü var
Yani eline diline hakim olamayan adam
Daha başka ne kusur arıyorsun ki

Haha ananem bu konuyu okusa o kafama yattı cümlesinden sonra karadeniz aksanıyla kafanı s.... derdi.

Ah hatırlayıp iyi güldüm keşke yaşasaydı da deseydi.

Firstnight ben sana inanmıyorum. Cidden kendini bu duruma düşürdüysen de ben artık adamı destekliyorum. Az bile sana. Zaten her yemi yutuyorsun. Hem sana çamaşır ütülettir hem de tinderda partner arar yani.

Bu kafayla zaten her şey yatar o zaman.

Yazdıklarınızın hemen hemen aynısını evliliğim boyunca yaşadım. Her seferinde saçma sapan yalanlarla aklamaya çalıştı. Bu son dediğinde bir yenisi geldi. Boşanacağım dedikçe af dileyip duygusala bağladı yaptığı şeyleri aldatma olarak görmedi görmediği için tekrarladı. Evlilik terapistine gittik gayet kendinden emin bir şekilde yaptıklarının aldatma olmadığını söyledi,o odadan çıktı evlilik terapisti bana ' bu aldatmaların tekrarı gelecek ' dedi. Ben yine devam ettim evliliğime 1 oğlum var deyip. Hata yapmışım şimdi tekraren boşanma aşamasındayım. Gerçekten sadakatsizliği huy eden bir çok erkek var o bakımdan iyi düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…