Başka kadınlarla tanışma isteği...

ne yaptı tam olarak? nasıl konuşmalar vardı?

ne yaptı tam olarak? nasıl konuşmalar vardı?
Sanal alemde kadınlarla olan yazışmalarını yakaladım. Canım cicim aşkım bebeğim tarzı konuşmalar. Hesap sorduğumda ya alkollüyüm dedi yada hatırlamıyorum dedi. Saçma sapan savunmalar yani.Kaç sefer ipten dönmemize rağmen bu huyundan vazgeçmedi. O vazgeçmeyince ben ondan vazgeçmeye karar verdim. Umarım sizin için herşeyin hayırlısı olur.

film arşivinden gerilim türü film seçip fragmanını izleyip, oturup seyretmeye başlayınca romantik film çıkacağını ummak gibi bişey bu :)

E ne çıkacağı besbelli işte, hayırlısı olsun

Boynuzların çok güzelmiş kardeş güle güle kullan

Çok değil kısa bir zaman sonra kafanı taşlara vuracaksın ayrılmadım diye.

ben bu tarz bir şeyler yakalamadım. Sadece selam kelam var.

ee aldatıyo senı.kadın cevap verse aldatacakmıs.daha duruyormusun yol ver gıtsın

Kendini kandiriyorsun, ciddi fırsatını bulunca yapmayacak mi sanıyorsun? Sen de yazış bakalım ne olacak...

niye böyle adamları hayatınızın merkezine en göbeğine sokuyosunuz anlamıyorum. daha evli değilsin bir adamın derdini çekiyosun üstelik en önemli özellik eksin sadakat!

Tüm o yazışmaları görmenize rağmen nasıl tekrar güvenip barıştınız, ilginç..

Ne tuhafsiniz ya evli degilsin adam bunlari yapiyor.
Sen birakam diyosun.
Eger bu adami hayatindan cikarmazsan bundan sonra da yapar evlendikten sonrada yapar hemde rahat rahat.
Ya da bu adam zaten senle evlenmez.
Konustuklarindan bulur birini evlenir onla sende yanarsin yasadiklarina.

ilk gördüğüm yazışmada yine aynı şekilde selam nasılsın gibi şeyler vardı. Muhabbet etmeden konu bitmişti. Kız bizim okuldan bir kızdı. Yıllar önce kaydolmuş sonra kaybolmuş tekrar gelmiş ama isim değiştirmiş kapanmış bir süre sonra eski ismiyle yeni ismini beraber kullanmaya başladı tekrar açıldı. mesleği gereği ilginç vakalar dikkatini çekiyor buradan bir şeyler çıkabilir diye. Daha öncede bir kaç kere bi arkadaş ortamında karşılaşmışlar galiba. Hikayesini merak ettim başka amacım yoktu dedi. Tinder'ı ise bilmiyordum diyor bide o hakikaten çok anlamaz facebookta bile bana soruyor bu nasıl yapılır falan diye. Tinder'da eşleştiği kız da bizim okuldanmış o yüzden yazmış. Tipinimi beğendin diyorum ne alakası var beğenilcek gibi miydi diyor. Kız baya kiloluydu. O bu meseleyi sosyalleşmek olarak görüyor. Sosyal arkadaşlarım olsun falan. Yani kendi master yaptığım ünide master yapan biri ya da kendi meslek alanımdan olan biri ortak bir özellik olduğu zaman merak edip tanışmak isteyebilirim ben hep sosyal bir insandım seviyorum arkadaş edinmeyi dedi. Sınırların neler dedi ne rahatsız ediyor seni tam olarak. ben de iş yerinde tanışsan anlarım ya da kendi iş alanından biri. Ama sırf aynı okuldanız diye eklemek bana mantıklı gelmiyor dedi. O da dediki ama bu aynı uygulamayı kullanan bizim okuldan biri oluyor. Yurt dışında gidip bir türkle karşılaşmak gibi. Dünya bir yana sen bir yana sırf sosyalleşicem diye seni kaybetmek istemiyorum. Her şeyi sildim bundan sonra sen hangi uygulamayı onaylıyorsan onu indiricem. Rahatsız olucağın bir diyalog olmayacak dedi.

Evet size daha önce de söz vermiş.

Neyse hayat sizin hayatınız,sadece sorun psikolojik falan değil,bunun adı da sosyalleşmek değil,bilin istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…