Başka kadınlarla tanışma isteği...

evlendiginde ayrilmak daha zor olacak gönder gitsin ne biçim adam be

'' Onun kaderim olduğunu düşünüyordum. Birde 2 sene boyunca yaşanan yaşanmışlıklar var.''

şu yazdıklarından sonra, affetmeye yer arıyorum, desteklerinizi bekliyorum mesajını alıyorum senden.

2 sene yaşanmışlıklar falan boşver, evlendin diyelim gene yaptı, ne diyeceksin ''kocamdır'' falan mı ?
Gerçekçi olun herşeye kafanız çalışırken göz ardı etmeye yer aramayın lütfen, 2016 yılında okumuş kendi ayakları üstünde durmaya çalışan insanlar kadınlar görmeyi bekliyorum ama nerdeeeee aynı tas aynı hamam. titre kendine gel canım sen.

yemin ediyor tinder'ın yatak partneri aranan bir aplikasyon olduğunu bilmediğine
ben onu watsap gibi bişey sanmıştım! yatak partneri aranan bir uygulamaya girmiş sevgilin , kızlara yazmış ve sen "bunun dışında iyiyiz aslında" mı diyorsun?

Siz sendeki bu kafayla ömür boyu iyi olursunuz.. adam kötü olmak için daha ne yapabilir ki

Kafasına yatkın birini bulsa sizden ayrılır da.
Adam arayışlarda.
Heyrcanı ve aşkı bitmiş size.
Kendi ayrılalalım dememiş ama mutsuzum demiş.
Kendi konforundan vazgecmemek adına sindir mide geniş nasılsa.

Son düzenleme:
ne güzel Allah sana onun yüzünü göstermis sakın evlenme hayatın bıter sacmalama o adam sana yanlıs pisman olursun

Başlarım öyle adamın psikolojisine. Her ne kadar aşık da olsan kopamaz da desen bıçak gibi kesip atmalısın bu ilişkiyi.

Şu an zaten aldatılıyorsun, sadakatsizlik maymun iştahlılık karakter meselesi. Ailesi sizin tarafı araştırmadan önce bi kendi taraflarını araştırsınlar bu huyu kimden geçmiş diye. Üzülürsün ne gerek var milyon tane erkek varken saplantılı gibi defalarca şans vermeye..

ben olsam arkama bakmadan kaçardım bu adamdan. daha evlenmeden bunu yapan evlenince kim bilir... sana yazık canım. inan ayrılık ömür boyu mutsuzluktan daha kolay. yaşanmışlıkları var diye kimse kimseye mecbur değildir. bi de utanmadan yok psikolojik yok bilmem ne. sende aynısını yap bakalım o zaman da aynı tepkiyi verecek mi. bir saniye senin yanında olacak mı. kahretsin kadın olmak bu işte. kıyamıyoruz kimseye. bile bile lades diyoruz daima.

Hala sorguluyor musunuz ya? Adam baska arayislar pesinde ac gozlu belli. Durumunada iyi kilif bulmus. MasAllah simdiki zamanda herkes pskologluk zaten!

daha evlı degılken byle evlensenız kım bılıe neler olur bwnce evlenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…