Başka kadınlarla tanışma isteği...

Sanirim konu sahibi nasil olsa evlenecez diye birlikte yasayip biseyler paylasmis. Simdi bu ortaya cikinca birakamiyo cunku kimsenin haberi yok bu durumdan, evli gibi yasadigindan.

Bu saatten sonra basimdan bi nikah gecsinde nasil geciyosa gecsin diyosan evlen sonrasinda bosan ne diyim, ha yok birakirim diyosan tabiiki birak.
Zaten oyle yada boyle bi gun ayrilacaksin. Bu on yil sonra olsa bile.

Alakası yok.
Kadını suclamiyorum. Bu işin oluru yok diyorum sadece

Kişi bunu bilerek bilincli yapiyor her defasinda bir bahaneyle size kendini affettiriyor ve buna ragmen siz halen care ariyorsunuz hersey goz onunde daha ne olsun kişi size kimligin ic yuzunu gostermis top sizde vazgecmek bundan gayrisi yok.

Adam bariz aldatiyor evli de degilsiniz kurtulun bence. Eski ruh hastasi sapik sevgilim de boyleydi aldatmiyorum taniyorum onlari o bu diyordu sonra aynaya bir baktim boynuzlarım her şehrin tarihi biyerinde eşi benzeri bulunmayan asırlık çınar ağacı gibi olmuş...

Bipolar bozuklugun ileri safhalarindaki hastalarda gozukur bu durum,
Ozellikle erkek hastalarda ,bir begenilme surekli bir baskalariyla tanisma ,beraber olma ,
Bu iliskiyi surdureceksen 3.kisilere hazir ol,engel olmaya calisman sadece seni uzer ,yipratir ,yapacak olan yapar zaten

Adamın yaptıkları hakkinda zaten herkes fikrini söylemiş ben de herkesle ayni fikirdeyim.
Ama şunu eklemek istiyorum "gideceksen kal diyemem, kalacaksan git diyemem" diyen bir adamı terket zaten, kal da demesin, diyemezmis ya hani.

Seni seven, değer veren, seni kaybetmekten korkan, gittiğinde kal diyen bi adam çıkar umarım karşına.

Aldatilacakmis gibi hissediyosun ama aldatiyisun zaten.
Farkinda degil misin?Biraz gurur yap,ayrilmak bosanmaktan iyidir.

Aldatılmışsınız zaten. Bi yatmadığı kalmış. Onun için de fırsat kolluyor.

Psikolojik bir şey olduğunu hiç sanmıyorum. Bekar hayatını özlemiş gibi sanki. Yeni insanlar yeni şeyler tanımayı.. Şuan zaten aldatılıyorsunuz whatsapp istemenin ilerisi olsada olmasada. Eğer bu birlikteliğe devam edersenizde gene burada aldatıldım diye konu açan kişilerden biri olacaksınız.

Zor gelebilir ama bazen zorluklarla birlikte mücadele ederek sıfırdan temiz bir hayat kurmak, gururunuzu ayaklar altına almaktan daha iyidir.

Yalnız hala emin değil evlenirse aldatılacakmış gibi geliyormuş:)) gibisi ne şimdi de bal gibi aldatılıyorsunuz. Bu ne bahaneler böyle. İnsanın kendine ettiği kötülük başka şey ya

mazerekete bak hizaya gel
Psikolojikmiş
Cezai ehliyeti olmaması için deli ayağına yatan suçlular gibi

Yalnız hala emin değil evlenirse aldatılacakmış gibi geliyormuş:)) gibisi ne şimdi de bal gibi aldatılıyorsunuz. Bu ne bahaneler böyle. İnsanın kendine ettiği kötülük başka şey ya
Pisikolocisi şeymiş ya
Ondan yane öncekilerden yargılanmıyor galiba

evlisin sandim
keske evli olsaydin kör olmandan iyidir
ama nisan bile yok alt tarafi sevgili
ne svegiymis be sanirsin leyla mejnun aski ama orda bile mecnun du çok seven
sizin hikyaden hiç bisey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…